Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

3-isOne Online consult

55,00

30 min. 1-1 met je coach:

 • Analyse symptomatische klachten
 • Leefstijlanalyse
 • Nutritioneel bloedonderzoek FIDlab
 • Doelstellingen bespreken
 • Vragen stellen
 • Genezen van bij de oorzaak
Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Misschien ben je al een aantal keer wandelen gestuurd met onbegrepen klachten. Wil jij weten wat de oorzaak is van die klachten?

Dan kan je via een 1-op-1 online consult (30 min.) de analyse van een vooraf ingevulde, uitgebreide leefstijl- en klachtenbevraging bespreken. Want door de analyse wordt de oplossing zichtbaar. Aan de hand van dit filmpje kan je al eens kennismaken met wat 3-isOne is en wat deze analyse voor jou kan betekenen. Via deze vragenlijst brengen wij volgens de 5-elementen leer van de Traditionele Chinese Geneeskunde de oorzaak in beeld.

Bijkomend kan je via je arts een nutrionioneel FIDLab (onderdeel labo MEdina) bloedonderzoek aanvragen, doe dit minstens 2 weken voorafgaand aan onze afspraak. Info voor je arts: Fidlab-Bloedonderzoek_Flyer-code 762  of op de FIDlab website. Met een FIDlab voorschrift van je huisarts, kan je de bloedafname ook laten uitvoeren in een Medina prikpunt.

Genezen doe je van bij de oorzaak, niet door het nemen van allerlei -remmers, -stillers, -blokkers of andere symptoomonderdrukkende middelen. Want hiermee wordt je lichaam nog zieker zonder dat jij het voelt! Tijdens dit consult zal jou worden uitgelegd wat je nodig hebt om je zelfgenezend vermogen te activeren.

Waarvoor kun je dit online consult gebruiken?

 • Balans in je gewicht: Misschien heb je al eens een crashdieet gevolgd of een proteïnedieet en heeft dit je tijdelijk geholpen. 3-isOne zoekt samen met jou een oplossing op lange termijn. We beloven je zeker geen ‘quick fix’ of mirakeloplossing. Je gaat wel leren waarom de balans tussen lichaam, brein en hart centraal staat in al onze trajecten. Je krijgt meer inzicht in hoe je lichaam werkt en welke stappen je eerst moet zetten om tot een duurzaam en gezonde gewichtsbalans te komen.
 • Onbegrepen gezondheidsklachten: Misschien heb je al een hele weg achter de rug van onderzoeken, adviezen of herval je steeds weer in dezelfde gewoonten en bereik je niet de gewenste resultaten. Bij 3-isOne leer je dat de genezende kracht in jou zit en hoe je die kunt activeren. Dit is van toepassing bij alle chronische gezondheidsproblemen, zoals huidproblemen, hoofdpijn, migraine, allergieën, enzovoort. Ziekte ontstaat in stappen en ook duurzaam herstel is een stapsgewijs proces dat start zodra het lichaam krijgt wat het nodig heeft.
 • Uitputting, oververmoeidheid, burn-out (of preventie): Dit zijn vaak alarmsignalen van je lichaam dat het iets tekort komt. Met een online consult kun je gericht te weten komen waar je moet starten om je lichaam duurzaam te herstellen en te herstellen van een burn-out of er een te vermijden.
 • Allerlei darmklachten: Je hebt al heel wat diëten gevolgd en voedingsadviezen gekregen, maar je blijft kampen met maag- en darmproblemen. Je buik is vaak opgeblazen, je stoelgang is onregelmatig of verstoord, je voelt je geregeld misselijk, je kan niet zonder maagzuurremmers of verdraagt heel wat voedingsmiddelen niet.
 • Vragen bij één van de online starttrajecten: Een online consult kan je helpen als je nog bijkomende of specifieke vragen hebt tijdens het volgen van een online starttraject, zoals met de kit ‘OVER gewicht’, de kit ‘MEER energie’ of de kit ‘GOED verteren’.
 • Je gebruikt voedingssupplementen en eigenlijk merk je dat je niet de gewenste resultaten verkrijgt of je doelstellingen niet bereikt. Of je hebt gewoon een aantal vragen over het gebruik van je huidige voedingssupplementen. Ook daarvoor kun je mij raadplegen via een online consult.

Wat bevat het gesprek?

 • Ter voorbereiding van dit gesprek zal je twee vragenlijsten krijgen die je op je eigen tempo kan invullen. Die zal je binnen te twee werkdagen via mail ontvangen. Als dat niet het geval is, check dan zeker even je spam of geef ons een seintje. Zodra deze lijsten ingevuld zijn, worden de antwoorden verwerkt en wordt er een leefstijlanalyse gemaakt en een analyse van al jouw symptomatische klachten. Deze analyse brengt volgens de 5-elementenleer van de TCM de oorzaak van jouw klachten in beeld. (TCM= Traditionele Chinese Geneeskunde)
 • Jij plant in de agenda van jouw coach jouw online afspraak.
 • Voorafgaand aan de dit gesprek bereid jij al je vragen voor, je noteert je de belangrijkste klachten en je doelstellingen.
 • Jouw coach zal jouw vragen beantwoorden of aan de hand van de analyse uitleggen welk 3-isOne traject jou kan helpen om je doelstellingen te bereiken.
 • Bereid dit gesprek goed voor zodat je tijdens deze 30 minuten de informatie hebt die je graag wil.

Ik kijk ernaar uit om je te verder te helpen!

Volg ons in afwachting van je afspraak alvast op sociale media en word lid van onze besloten Facebookgroep.

Katie De Pril

Katie De Pril

Toen men ontdekt dat ik insulineresistent was, moest ik metformine nemen. Maar ik reageerde daar zo slecht op dat ik dit medicijn niet langer wilde innemen. Dat was de start van een lange zoektocht met veel adviezen maar weinig concrete hulp. Met dit traject had ik wel onmiddellijk resultaat. Na enkele maanden waren mijn energiedips verdwenen. Ik kon weer langere periodes overbruggen zonder te eten en opnieuw ervaren wat het was om honger te hebben. Ik raad lotgenoten absoluut het traject aan.

Lees de volledige getuigenis

Ines Francken, Therapeut

Wuustwezel

Ines Francken, Therapeut

Ik blijf de consulten steeds super waardevol vinden. Wanneer ik bijna wil opgeven, geeft mijn coach me telkens moed. Ik krijg telkens een hart onder de riem en goede, duidelijke richtlijnen. Dan kan ik weer verder. Dit heeft ZO veel impact op mijn gezondheid, energiepijl en levenskwaliteit!

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo