kit OVER gewicht - meer info

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit OVER gewicht ontdek je snel al de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eyeopener. Ook de tips om voldoende te bewegen zoals wandelen en fietsen en krachttraining (fit20) zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt; een super resultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. Deze 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven wat ertoe leidt dat gewichtsverlies blijvend is.

Sophie Vercammen

Hoeilaart

Sophie Vercammen

3-isOne kit Over gewicht, waar voor je geld ! Veel info, duidelijk gebracht en je kan er direct mee aan de slag ! Een aanrader. De instructiefilms waarbij Elti, de mascotte van 3-isOne, speels aangeeft wat je te doen staat is heel motiverend, inspirerend en voedend. Alles wordt duidelijk rustig, goed onderbouwd en professioneel uitgelegd door Christel. De bewustwording over voeding is zeker aanwezig in deze kit en alvast een aanvulling op mijn levensstijl,

Greet Pauwels, Lic. LO en kinésist

Hoegaarden

Greet Pauwels, Lic. LO en kinésist

Van lichaamsbeweging naar een compleet bewustzijn, dat is wat de opleiding 'Integratieve Nutritionele Therapie, mij bracht. Deze opleiding bleek een echte 'eyeopener' voor mij.

Aline De Pelsemaeker, Arts

Lochristi

Aline De Pelsemaeker, Arts

De 3-is-one opleiding, Integratieve Nutritionele Therapie, is een echte aanrader voor elke arts, therapeut en gezondheidscoach die mensen wil begeleiden op hun pad om terug écht gezond te worden. Je krijgt er alle nodige inzichten en handvaten mee om jouw cliënt op een verantwoorde, wetenschappelijk onderbouwde en natuurlijke manier te begeleiden naar een leven vol energie, zonder chronische klachten. Christel neemt je mee op een boeiend pad dat zowel je eigen leven als dat van je cliënten zal verrijken.

Silvia Kerckhof, psychotherapeut

Knokke

Silvia Kerckhof, psychotherapeut

Ik wist al langer dat - vanuit de integrale aanpak van gezondheid waarin we uitgaan van de gehele mens - goede voeding een heel belangrijk aspect is. In de opleiding bij Christel kreeg ik meer kennis over hoe voedingspatronen samenhangen met psychische problemen. Ik kreeg er ook handvatten om er in de dagelijkse praktijk als psychotherapeut mee aan de slag te gaan. Juiste voedselcombinaties, herstel van het zuur-base evenwicht, verschillende aspecten rond vertering, bloedsuikerspiegel … komen aan bod, alsook inzichten voor een gezonder leefpatroon. Voedings- en leefstijladvies maken sinds de opleiding INT steevast deel uit van mijn behandelingen.

Petra Wilting diëtiste

De juiste lijn - Dieren - NL

Petra Wilting diëtiste

Deze online leermodule 'Integrale Nutritionele Therapie basismodule' ervaar ik als heel fijne manier om les te volgen. Het is prettig om soms een stuk meerdere keren te luisteren als het even wat lastiger is of al er net een ‘denk-dip’is. Ik ervaar dat als heel prettig. Ik heb ook het gevoel dat het op een goed moment komt en de hele sfeer die de opleiding uitademt vind ik heel positief!