Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Wevelgem

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Dankzij het 3-isOne traject heb ik een heel andere visie gekregen op het leven. Uiteraard blijf ik een Bourgondier, na dit traject weet ik hoe ik mijn lichaam in balans kan houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en ben ook veel bewuster met mijn leven bezig. De map met alle informatie die bij het traject hoort pak ik nog regelmatig eens vast. Dit traject gaat veel verder dan alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb. De combinatie van de individuele begeleiding en de groepssessie met Camino team verhoogden mijn motivatie. Bovendien keek ik uit naar de sessies want ik vond het een heel boeiend traject. Vooral de helende opstellingen gaven extra stressreductie! De 3-isOne aanpak is zeker ook een lange termijn aanpak. Mijn volgende persoonlijk doelen sluiten mooi aan op mijn professionele doelen, wat gezegd wordt mag ik nu ervaren: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Claudia Callens, bestuurder Caminogroep

Zulte

Claudia Callens, bestuurder Caminogroep

Ik wil je graag bedanken voor het mooie traject dat we samen mochten doorlopen. Ik vind de totaal aanpak in het model bijzonder boeiend en het 3-isOne plustraject heel waardevol. We zijn een ontzettende schat aan waardevolle informatie rijker en het heeft mij alvast een stapje bewuster doen leven. Ik ga er zeker verder mee aan de slag.

Joost Callens, CEO Caminogroup

Antwerpen

Joost Callens, CEO Caminogroup

Dankzij de gesprekken met Christel en de 3-isOne methode heb ik een unieke code ontdekt om met mezelf aan de slag te gaan op 5 dimensies: bewegen, voelen, eten, ademen en rusten. Het creëert een mooi kompas om op een gezonde manier energiek in het leven en het werkveld te staan. Dank je wel!

Marc Vander Kimpen, Advocaat

Zottegem

Marc Vander Kimpen, Advocaat

Als je bewuster leeft krijg je meer innerlijke rust.Je professionele als privé levensstijl wordt onder de loep genomen. Het gaat om veel meer dan eten, je krijgt hulp om evenwichtiger te functioneren op alle vlakken. Met het levensplan dat Christel me adviseert, kan ik zelfs mijn bourgondisch leven in het weekend verder zetten.Doordat mijn energiepijl zowel fysiek als mentaal geoptimaliseerd is, werk ik veel efficiënter. Er is nu veel meer vrije tijd in mijn leven. Dit geeft me rust

Lees de volledige getuigenis
Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Cindy foto

Cindy Houbrechts

Zwijndrecht

Cindy Houbrechts

"Toen ik bij Christel aanklopte, zag ik al jaren af van hooikoorts, artrose, darmproblemen, maaglast en overgewicht. Deze klachten hinderden mijn leven op alle vlakken. Zowel mijn (intieme) relatie met mijn echtgenoot leed daaronder als mijn professionele relaties in hoofd- en bijberoep. Aangezien ik altijd wel last had van pijn of krampen draaide mijn leven op een laag pitje en vreesde ik écht voor mijn job(s). 3-isOne was voor mij een laatst poging om mijn gezondheidsklachten aan te pakken en mijn leven te veranderen. Ik verloor met het plustraject maar liefst 23 kilo, mijn pijnklachten zijn bijna volledig verdwenen en de huisarts heb ik zelden nog nodig. Ik ben dankbaar dat ik een traject ben begonnen bij 3-isOne en zou het iedereen aanraden."
-> Bekijk hier hoe Cindy permanent afrekende met haar overtollige kilo's: Interview met Cindy.

Lees de volledige getuigenis