Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Starttraject – ‘OVER gewicht’

157,00

 • Voed je hersenen en bevrijd jezelf van emo- en stress-eten
 • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
 • Alle info voor een gezonde en duurzame gewichtsbalans
 • Pak je zwangerschapskilo’s aan
 • Stabiliseer je bloedsuikerspiegel
 • Leer alles over het verband tussen stress en eten

Deze starttraject bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, twee e-books onbeperkt te bekijken gedurende 6 maand.

 

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Dit startraject OVER gewicht rekent af met het jojo-effect. Misschien heb je al eens een crashdieet gevolgd of een proteïnedieet en heeft dit je tijdelijk geholpen. Maar zonder de juiste informatie om ook achteraf je gewicht op peil te houden, verval je al snel in dezelfde gewoontes.

Als jonge vrouw heb ik zelf ook jaren met mijn gewicht geworsteld. Op een gegeven moment had ik me er zelfs mee verzoend. Ten gevolge van heel wat onbegrepen gezondheidsklachten heb ik me van ing. voeding omgeschoold tot natuurdiëtiste. Ondertussen heb ik 15 jaar praktijkervaring en heb ik veel mensen kunnen helpen door hen te leren hoe ze hun gewicht voorgoed in balans kunnen brengen. Dit onder andere door beter met stress en emoties om te gaan en natuurlijk door de juiste voeding in te zetten. Met dit starttraject kan je zowel gewicht verliezen als leren hoe je het behoudt na eender welk dieet.

Voorgoed balans in je gewicht via een totaalaanpak!

Waarschijnlijk heb je al heel wat geprobeerd en ben je een beetje argwanend om weer voor de zoveelste keer met iets nieuws aan de slag te gaan. Dat is niet alleen begrijpelijk. Dat is voor mij ook heel herkenbaar.

Daarom wil ik graag eerst eens kennismaken met jou. Aan de hand van dit filmpje krijg je een goed beeld van het totale pakketje dat dit traject jou biedt.

Tijdens dit starttraject ‘OVER gewicht’ licht ik in 4 weken tijd week na week alles duidelijk toe. Met behulp van mijn mascotte Elti krijg je alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier 3 tot 5 kg gewicht te verliezen. Je krijgt veel downloadbare informatie en 6 maanden toegang tot het traject dus je kan je 5-wekenplan ook nog vaak herhalen als je meer gewicht wilt verliezen.

De balans tussen lichaam, brein en hart staat centraal in alle trajecten. 3-isOne belooft je zeker geen quick fix of mirakeloplossingen. Je gaat wel leren hoe je lichaam werkt en welke stappen je eerst moet zetten om tot een duurzaam en gezonde gewichtsbalans te komen.

Wat bevat dit starttraject ‘OVER gewicht’?

 • 5 instructievideo’s die je alles leren over de impact van je bloedsuikerspiegel op je gewicht, stress- of emo-eten.
 • Talloze praktische tips, heerlijke eenvoudige recepten en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
 • Overzichtelijke wekelijkse leefstijlschema’s en een verhelderend e-book.
 • Begeleidende en motiverende e-mails die je stap voor stap helpen om je nieuwe gewoonten te implementeren.

Extra optie:

 • 3 ondersteunende supplementen die je verzadiging verbeteren en je vetverbranding optimaliseren, deze worden vermeld in je starttraject en kan je indien gewenst hier bestellen (met de bestelcode AJDTRC15, krijg je 15% korting vanaf 50€ aankoop worden je producten gratis geleverd)
  • 2 x Alfa Lipid: ondersteunt het activeren van je vetverbranding: https://www.nutri4all.nl/lipid-60-vcaps?sqr=lipid
  • 1 x Guarboon vezel: prebioticum ondersteunt je gevoel van verzadiging en de werking van je darmflora  https://www.nutri4all.nl/guarboonvezels-biologisch-200-gram?sqr=guarboonv
  • 1 x Alfa Metabolic Fit: Optimaliseert verder je vetverbranding bij het sporten en bewegen. https://www.nutri4all.nl/metabolic-fit-60-vcaps?sqr=metabolic%20fit

Waarom ondersteunen met voedingssupplementen?

 • Om je gewicht te stabiliseren is het belangrijk dat jij je verzadigd voelt. Een van de supplementen bevat vezels: resistent zetmeel. Dit verteert niet in het lichaam. Het is voeding voor de goede bacteriën in je darmen. Indirect neemt hiermee je hongergevoel heel snel af en als bonus komt je darmstelsel tot rust.
 • Als je lichaam lange tijd vetten opgestapeld heeft, is het de weg naar vetverbranding kwijt. Het kost ook minder energie om suikers te verbranden voor je lichaam dan om vetten te verbranden. Van nature kiest het lichaam steeds de gemakkelijkste weg. De supplementen die een onderdeel zijn van deze kit zijn daarom speciaal gekozen, want ze zorgen er op een natuurlijke manier voor dat je lichaamscellen beter vetten gaan verbranden. Want een actief vetmetabolisme is het enige middel om je eigen lichaamsvetten te verbranden. Dit verkrijg je niet door vetten te gaan binden in je darmen.
 • Je hebt deze supplementen niet blijvend nodig, ze helpen jou tijdens je opstart om gewicht te verliezen met vetverbranding, want dat is essentieel.

Structuur geeft houvast en zorgt voor resultaat

Week na week zal ik jou met deze kit ‘OVER gewicht’ naar een nieuwe levensstijl begeleiden, waarin je stap voor stap de 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten implementeert.

 • De eerste week zet je in op structuur en verzadiging.
 • De drie volgende weken op gewichtsverlies met vetverbranding.
 • Het levensplan zet in op duurzaam gewichtsbehoud en leert je hoe je nog verder gewicht kan verliezen.

Periode:

 • Gedurende 6 maanden kan je dit programma ‘OVER gewicht’ zo vaak doornemen als je wil, want herhaling werkt. En al het gedownloade materiaal kan je natuurlijk de rest van je leven inzetten!

Balans of dieet?

Waarom kiezen voor balans en niet voor een ketodieet, intermittent fasting (periodiek vasten) of andere diëten? Je zal doorheen het programma leren hoe belangrijk het is om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen. Je zal ook leren dat je bloedsuikerspiegel in balans gehouden wordt door wat je eet, het soort voedingsmiddelen dat je opneemt en je stresshormonen. Onbalans in je bloedsuikerspiegel zorgt voor een schommelend gewicht, heel veel stress en bijgevolg ook voor een schommelend energiepeil.

Daarnaast wordt in alle diëten het orgaan ‘de milt’ vergeten en bevatten heel wat diëten en low-carb recepten heel veel zoetstoffen. Deze zullen je drang naar suiker en emo-eet gedrag alleen maar erger maken en in stand houden. Bovendien putten ze de milt verder uit en ontstaat er er een steeds grotere onbalans tussen de werking van je lever en milt. Het gevolg is een moeilijk te beheersen drang naar zoet, vocht vasthouden, oedeemvorming, lymfeproblemen, energiegebrek enz…

Gewichtsverlies vs. gewichtsherstel

Daarom zal je leren welke trage koolhydraten deze balans herstellen, zodat je leert met welke zoete voedingsmiddelen je vrij kan snoepen. Je bloedsuikerspiegel blijft in balans, je verzadiging verhoogt, je metabolisme hersteld. Deze balans zal ook je milt voeden, dit is het belangrijkste orgaan van je lymfesysteem. Dit zorgt voor een goede immuniteit en goede vochtbalans, zo ben je meteen ook van oedeem verlost.

Balans is altijd de eerste stap, zowel voor je lichaam, brein als hart. Daarna kan je eventueel nog met een kuur of dieet, al dan niet in de vorm van een ketodieet of intermittent fasting enkele dagen van de week, aan de slag gaan. Iedere kuur, ieder dieet vraagt veel energie van je lichaam. Dit is omdat al deze kuren zorgen voor acute stress!

Dit heeft positieve effecten maar er is ook een keerzijde aan. Ons leven daagt ons vaak uit, er zijn regelmatig periodes met veel emoties en chronische stress, daarbovenop een kuur die acute stress bezorgt kan direct resultaat geven, echter deze kuren geven op middellange termijn heel veel uitputting en als gevolg bekom je het tegenovergestelde resultaat! Daarom is ook een goede energiebalans een belangrijke voorwaarde om kuren te kunnen gaan volgen. Na iedere kuur moet je altijd terugkomen tot het levensplan waarmee je ook eindigt in dit traject ‘OVER gewicht’.

De eerste stap is balans!

Dit starttraject ‘OVER gewicht’ zal jou helpen met de volgende zaken:

 1. Het optimaliseren van je vetverbranding en het bereiken van een gezond gewicht.
 2. Het loskomen van stress- of emo-eten.
 3.  Het stap voor stap integreren van gezonde gewoonten in jouw leven voor een blijvend resultaat

Bestel dit starttraject en merk meteen het verschil!

Nog vragen?

Verkies je een persoonlijke aanpak? Wil je zeker weten of je gewicht in balans brengen de juiste eerste stap is naar je volledige lichamelijk herstel met dit traject ‘OVER gewicht’? Dan is het een goed idee om eerst een 1-1 online consult van 30 minuten in te boeken. Zo krijg je een beter beeld van welk traject voor jouw situatie en specifieke klachten het beste startpunt is.

Je kan dit starttraject verder uitbreiden met één of meerdere van onze workshops https://www.3-isone.com/workshops/

 

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit 'OVER gewicht' ontdek je al snel de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eye opener. Ook de tips om voldoende te bewegen - zoals wandelen, fietsen en krachttraining (fit20) - zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt: een superresultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. De 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven, wat ertoe leidt dat het gewichtsverlies blijvend is.

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

Hoeilaart

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

De 3-isOne kit 'Over gewicht', is waar voor je geld ! Veel info, duidelijk gebracht en je kan er direct mee aan de slag! Een aanrader. De instructiefilms waarbij Elti, de mascotte van 3-isOne, speels aangeeft wat je te doen staat, zijn heel motiverend, inspirerend en voedend. Alles wordt duidelijk rustig, goed onderbouwd en professioneel uitgelegd door Christel. De bewustmaking over voeding is zeker aanwezig in deze kit en een goede aanvulling op je levensstijl.

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo