Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Boek Het Chocolademeisje (roman)

Oorspronkelijke prijs was: €19,00.Huidige prijs is: €15,00.

Het boek Het Chocolademeisje is een roman over vrouwen en vertrouwen, samenwerking en verraad, verbinding en eenzaamheid, overgewicht en afslanken, over emo-eten en zinnenprikkelend proeven van het ware leven.

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Naast een aantal gezondheidsboeken, waaronder haar nieuwste boek ‘Samen GEZOND‘, heeft Christel ook een roman geschreven. Dit boek Het Chocolademeisje werd positief onthaald en laat je meeleven met een hoofdpersonage dat haar leven stap voor stap weer zelf in handen neemt, worstelend met wantrouwen, verraad en overgewicht.

Ben je op zoek naar een meeslepende liefdesroman om zelf te verslinden of cadeau te doen? Schaf dan zeker een exemplaar van het boek Het Chocolademeisje aan!

Korte inhoud van het boek Het Chocolademeisje

Afslankchocolade…

Met dit revolutionaire idee wil Isa eerst de zoetwarenbeurs veroveren en daarna de wereld. De realiteit blijkt minder zoet. Ze verliest alles waar ze ooit van droomde, iedereen voor wie ze ooit leefde. Alleen, vechtend tegen haar overgewicht, liefdesverdriet, een dreigend faillissement en in verwarring over de relatie met haar familie en vrienden, vertrekt ze naar Cyprus om op dit eiland van liefde het ware genot te ontdekken.

Het Chocolademeisje is een pageturner vol liefdeshormonen met de geur van Chocolat. Deze roman gaat over vrouwen en vertrouwen, samenwerking en verraad, verbinding en eenzaamheid, overgewicht en afslanken, over emo-eten en zinnenprikkelend proeven van het ware leven.

Pralines - Boek Het Chocolademeisje

Recensies

****

“Christel voedt je hart, je lichaam en je brein.

Met haar boek Het Chocolademeisje wil ze mensen die zich niet goed in hun vel voelen, hun gevoelens inslikken, worstelen met eetstoornissen of een laag zelfbeeld, moe en uitgeput zijn, of emo-eten, een hart onder de riem steken. Je bent heus niet alleen en er is wel degelijk licht aan het einde van de tunnel.

Mijn mening

Deze roman is niet alleen spannend, maar geeft je als lezer ook ruimschoots inzicht in het handelen en denken van Isa. Krijg je antwoord op de vragen: Waarom verslaat iedereen haar? Waarom kan ze nooit iets goed doen in de ogen van haar ouders? Waarom denkt ze dit en doet vervolgens het andere? Waarom kan ze niet van de chocolade afblijven? Hoe eenzaam kun je je voelen? Een waar stukje psychologie die mij als lezer ook tot nadenken heeft aangezet. Jeugd, opvoeding, (zelf)vertrouwen, steun, afwijzing, praten, emoties delen en sterk zijn spelen hier een grote rol in.

De auteur

De auteur weet mij te boeien tot de laatste bladzijde, verwoordt de gedachtegang en handelswijze van Isa perfect. Heeft een fijne toegankelijke schrijfstijl. De roman is een lang verhaal zonder echte hoofdstukken, maar dit is niet hinderlijk.

Kortom:

Een fijn spannend boek waarin van alles gebeurt en ook nog leerzaam is. Waar we allemaal iets van kunnen opsteken. Inzicht kunnen krijgen in ons zelf en misschien een vicieuze cirkel kunnen doorbreken en niet meer op dieet hoeven.

Met genoegen gelezen.”

~~~ Mieke Wijnants

****

“Het Chocolademeisje staat geboekstaafd als een sensuele roman.”

~~~Sylvain Luyckx (Nieuwsblad)

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo