Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Online Kookworkshop

25,00

 • de basisingrediënten van een gezonde maaltijd
 • heilzame bereidingswijzen
 • de fundamenten van de 5-elementenleer
 • het combineren van smaken
 • de basisprincipes van succesvolle foodpreppping

Deze online workshop bevat diverse online instructievideo’s en 3 e-books.

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

In onze online kookworkshop leer jij toveren met ingrediënten volgens de principes van 3-isOne.

Genoeg van uren kokerellen en rondrijden?

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Dit maakt dat je heel wat minder medicatie en supplementen zal nodig hebben.

Tijdens deze kookbeleving neemt Natuurdiëtiste Christel jullie mee naar de inspirerende wereld van de 5 natuurelementen waarmee we dagelijks lichaam, brein en hart voeden, van jezelf, je vrienden en heel je gezin. Jij leert koken op het ritme van de natuur, dat is eenvoudig en lekker! De 5 elementen van de Chinese Geneeskunde in jouw keuken en dat in een Westers jasje zodat ook jij er dagelijks mee aan de slag kan.

Na deze kookworkshop hebben de 5 smaken, de combinaties van de verschillende bereidingen voor jou geen geheimen meer. Je zal hiermee je zelfgenezend vermogen voeden waardoor je balans krijgt in je gewicht, meer energie en veel minder buikklachten.

Online kookworkshop met blended learning

 • instructievideo’s met 6 maanden toegang
 • een aantal e-books kan je downloaden
 • de mogelijkheid tot onbeperkt herhalen, zo leer je niet alleen de kneepjes van het gezond koken in theorie maar krijg je het écht in je vingers.

Leer hoe jij op een eenvoudige manier van de voedingsmiddelen in jouw keukenkast een lekkere maaltijd kan maken voor jou en je gezin.

 • Ontdek waarom het zo belangrijk is dat je voeding eet die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt.
 • Voeding voor lever en milt zorgen voor een dagelijkse detox en voorkomen allerlei ongemakken
 • Een goede voeding voor maag en darmen boosten je energiepijl en je immuunsysteemDe recepten die je volgt tijdens de filmpjes zijn ook terug te 

Tijdens deze praktische online kookworkshop bereid ik:

 • een 3-gangenmaaltijd als dinner
 • een lunch
 • een ontbijt

De samenstelling van alle gerechten wordt gemotiveerd en deze inzichten zullen je in de toekomst ongetwijfeld helpen om voor jezelf goede keuzes te maken. 

Deze geeft 5 belangrijke voordelen voor jou:

 • Het is een verbindend gezinsmoment.
 • Het geeft je vitaliteit en energie.
 • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
 • Het is tijd- en geldbesparend.
 • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!

Wil je dit moment toch echt komen beleven, ruiken en proeven met anderen? Dan schrijf je beter in voor de live kookworkshop.

Daniëlla Lossie

Stekene

Daniëlla Lossie

Mijn vertering is veel beter, mijn opgeblazen gevoel en mijn buikkrampen zijn weg. Bovendien heb ik veel meer energie! Ik gebruik ook minder medicatie en ondanks mijn chronische longaandoening kan ik veel dieper in- en uitademen. Mijn gezondheidsklachten zijn veel beter geworden. Met jou als inspirerende coach, door al jouw kennis en ervaring, heb ik een prachtig traject ervaren dat heel mijn leven veranderde. Jouw aanpak bevat alle logische stappen die een lichaam nodig heeft. Ik heb het aan de lijve ondervonden! Van harte bedankt, Christel!

Sara Van Den Bossche

Sara Van den Bossche

Lokeren

Sara Van den Bossche

Ik had al een aantal jaren last van prikkelbaredarmsyndroom (PDS), volgens mijn huisarts iets dat zoveel mensen hebben en dat gemakkelijk op te lossen is met wat medicatie. Maandenlang slikte ik Buscopan en maagbeschermers om de dag door te komen. […] Na het lezen van het boek ‘Samen GEZOND’ nam ik contact op met Christel. Niet veel later had ik mijn eerste consult waarbij door de voorafgaande vragenlijst een en ander naar boven kwam. Ik had al heel veel gelezen over voeding en al wat opzoekwerk verricht. Insulineresistentie was iets wat ik bij de huisarts al had aangehaald maar dat werd daar weggewuifd. Ook dat kwam naar aanleiding van die vragenlijst naar boven. Vreemd maar het plaatje klopte. In het begin was het voor mij, de nuchtere Sara, heel moeilijk om te vatten dat Christel er de vinger op legde, zonder me fysiek te onderzoeken. [...] Na die eerste dagen voelde ik al een immens verschil in mijn maag en darmen. Mijn vertering verliep nu pijnloos, mijn stoelgang was terug normaal en ik had weer energie.

Lees de volledige getuigenis

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo