Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Koken met granen, de 5 smaken en bereidingen!

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee naar de inspirerende wereld van de 5 natuurelementen waarmee we dagelijks lichaam, brein en hart voeden. 3 thema’s staan centraal:

  • koken met granen voor heel het gezin
  • 5 smaken en 5 bereidingswijzen, volgens het ritme van de natuur
  • van emo-eten naar intuïtief eten
Gekookte granen staan centraal in deze kookworkshop.

Granen zijn de kleinste en meest waardevolle voeding voor ons. Aardappelen, wat velen dagelijks eten is met stip op nummer 1 het armste voedingsmiddel… en dat zorgt voor heel voor energie verlies.!!! Gekookte granen, onbekend is onbemind. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze energierijke voedingsmiddelen ook lekker klaarmaakt. In de 5 elementen leer van de Chinese geneeskunde vormen gekookte granen een centrale plaats in je dagelijkse voeding. Dus neem je gezondheid weer in eigen handen, zoals je van 3-isOne gewend bent, en met een vleugje magie kan ook jij lekker koken voor zelfgenezing.

Koken op het ritme van de natuur is eenvoudig en lekker!

De 5 elementen van de Chinese Geneeskunde in jouw keuken en dat in een Westers jasje zodat ook jij er dagelijks mee aan de slag kan. Wil jij dat ook leren? Na deze kookworkshop hebben de 5 smaken, de combinaties van de verschillende bereidingen voor jou geen geheimen meer. Je zal hiermee je zelfgenezend vermogen voeden en bekomt balans in je gewicht, meer energie en veel minder buikklachten.

Wat is het verschil tussen intuïtief eten en emo-eten?

Kan je zonder voorkennis starten met intuïtief eten? Want we kennen het allemaal, het duiveltje op onze schouder dat zin heeft in allerlei lekkers, waarvan we denken, eigenlijk stilletjes hopen, dat het onze intuïtie is. Om intuïtief te leven en eten dienen we eerst te leren wat het verschil is tussen denken, en echt weten, want het eerste is ons ego, het verslavend brein, of dat duiveltje, en het tweede is de intuïtie. Een boeiende wereld om te ontdekken. De gekookte granen, spelen in de keuken en de 5 elementen zijn cadeautjes waarmee ook het verschil zal voelen en snel onder de knie hebt.

Intussen kun je als een snuisteren en wat recepten uitproberen zodat je al kennis kan maken met deze boeiende wereld.

Tijdens deze praktische kookworkshop maken we samen een 3-gangenmaaltijd, die we samen opeten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen dit voor jou heeft.

  • Het is een verbindend en ontspannend moment voor jezelf of je gezin.
  • Het geeft je vitaliteit en energie.
  • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
  • Het is tijd- en geldbesparend.
  • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!

Blended learning:

Bij deze kookworkshop hoort de online kookworkshop twv. €25. Want tijdens de life kookworkshop gaan we ook voor gezelligheid. Je krijgt heel veel informatie die je op deze manier in jouw eigen tijd kan verwerken. Herhaling werkt je kan de filmpjes over de verschillende gerechten en de werking van de verschillende bereidingen en voedingsmiddelen nog 6 maand zoveel bekijken als je wenst. De bijhorende e-boekjes heb je dan voor altijd.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.