Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Intuïtief koken voor kind en gezin!

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee naar de inspirerende wereld van de 5 natuurelementen waarmee we dagelijks lichaam, brein en hart voeden. 3 thema’s staan centraal:

  • koken met granen
  • 5 smaken en 5 bereidingswijzen, volgens het ritme van de natuur
  • van emo-eten naar intuïtief eten
Gekookte granen staan centraal in deze kookworkshop.

Granen zijn de kleinste en meest waardevolle voeding voor ons. Aardappelen, wat velen dagelijks eten is met stip op nummer 1 het armste voedingsmiddel… en dat zorgt voor heel voor energie verlies.!!! Gekookte granen, onbekend is onbemind. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze energierijke voedingsmiddelen ook lekker klaarmaakt. In de 5 elementen leer van de Chinese geneeskunde vormen gekookte granen een centrale plaats in je dagelijkse voeding. Dus neem je gezondheid weer in eigen handen, zoals je van 3-isOne gewend bent, en met een vleugje magie kan ook jij lekker koken voor zelfgenezing.

Koken op het ritme van de natuur is eenvoudig en lekker!

De 5 elementen van de Chinese Geneeskunde in jouw keuken en dat in een Westers jasje zodat ook jij er dagelijks mee aan de slag kan. Wil jij dat ook leren? Na deze kookworkshop hebben de 5 smaken, de combinaties van de verschillende bereidingen voor jou geen geheimen meer. Je zal hiermee je zelfgenezend vermogen voeden en bekomt balans in je gewicht, meer energie en veel minder buikklachten.

Wat is het verschil tussen intuïtief eten en emo-eten?

Kan je zonder voorkennis starten met intuïtief eten? Want we kennen het allemaal, het duiveltje op onze schouder dat zin heeft in allerlei lekkers, waarvan we denken, eigenlijk stilletjes hopen, dat het onze intuïtie is. Om intuïtief te leven en eten dienen we eerst te leren wat het verschil is tussen denken, en echt weten, want het eerste is ons ego, het verslavend brein, of dat duiveltje, en het tweede is de intuïtie. Een boeiende wereld om te ontdekken. De gekookte granen, spelen in de keuken en de 5 elementen zijn cadeautjes waarmee ook het verschil zal voelen en snel onder de knie hebt.

Intussen kun je als een snuisteren en wat recepten uitproberen zodat je al kennis kan maken met deze boeiende wereld.

Tijdens deze praktische kookworkshop maken we samen een 3-gangenmaaltijd, die we samen opeten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen dit voor jou heeft.

  • Het is een verbindend en ontspannend moment voor jezelf of je gezin.
  • Het geeft je vitaliteit en energie.
  • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
  • Het is tijd- en geldbesparend.
  • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!

Blended learning:

Bij deze kookworkshop hoort de online kookworkshop twv. €25. Want tijdens de life kookworkshop gaan we ook voor gezelligheid. Je krijgt heel veel informatie die je op deze manier in jouw eigen tijd kan verwerken. Herhaling werkt je kan de filmpjes over de verschillende gerechten en de werking van de verschillende bereidingen en voedingsmiddelen nog 6 maand zoveel bekijken als je wenst. De bijhorende e-boekjes heb je dan voor altijd.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.