Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Koken met granen, volgens 5-elementenleer; inclusief online module!

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee naar de inspirerende wereld van de 5 elementenvoeding, volgens de TCM of Traditionele Chinese Geneeskunde, waarmee we dagelijks lichaam, brein en hart voeden. Wees gerust op eenvoudige manier leer je hoe je dagelijks de principes uit deze 5-elementen voedingsleer kan gebruiken, want dit is de basis voor je zelfgenezend vermogen, dit brengt zoveel balans, rust en herstel in je lichaam. 3 thema’s staan centraal in deze 5-elementenvoedingsleer:

  • koken met granen voor heel het gezin
  • 5 smaken en 5 bereidingswijzen, volgens het ritme van de natuur
  • van emo-eten naar intuïtief eten
Gekookte granen staan centraal in deze kookworkshop.

Granen zijn de kleinste en meest waardevolle voeding voor ons. Aardappelen, wat velen dagelijks eten is met stip op nummer 1 het armste voedingsmiddel… en dat zorgt voor heel voor energie verlies.!!! Gekookte granen, onbekend is onbemind. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze energierijke voedingsmiddelen ook lekker klaarmaakt. In de 5 elementen leer van de Chinese geneeskunde vormen gekookte granen een centrale plaats in je dagelijkse voeding. Dus neem je gezondheid weer in eigen handen, zoals je van 3-isOne gewend bent, en met een vleugje magie kan ook jij lekker koken voor zelfgenezing.

Daarom krijg je na deze workshop een ONLINE LEERMODULE mee, want al deze informatie is zo waardevol, dat je deze tot 6 maanden na de workshop onbeperkt kan herbekijken, met recepten, wetenschappelijke onderbouwing, een uiteraard al mijn passie!

Koken op het ritme van de natuur is eenvoudig en lekker!

De 5 elementen van de Chinese Geneeskunde in jouw keuken en dat in een Westers jasje zodat ook jij er dagelijks mee aan de slag kan. Wil jij dat ook leren? Na deze kookworkshop hebben de 5 smaken, de combinaties van de verschillende bereidingen voor jou geen geheimen meer. Je zal hiermee je zelfgenezend vermogen voeden en bekomt balans in je gewicht, meer energie en veel minder buikklachten.

Wat is het verschil tussen intuïtief eten en emo-eten?

Kan je zonder voorkennis starten met intuïtief eten? Want we kennen het allemaal, het duiveltje op onze schouder dat zin heeft in allerlei lekkers, waarvan we denken, eigenlijk stilletjes hopen, dat het onze intuïtie is. Om intuïtief te leven en eten dienen we eerst te leren wat het verschil is tussen denken, en echt weten, want het eerste is ons ego, het verslavend brein, of dat duiveltje, en het tweede is de intuïtie. Een boeiende wereld om te ontdekken. De gekookte granen, spelen in de keuken en de 5 elementen zijn cadeautjes waarmee ook het verschil zal voelen en snel onder de knie hebt.

Intussen kun je als een snuisteren en wat recepten uitproberen zodat je al kennis kan maken met deze boeiende wereld.

Tijdens deze praktische kookworkshop maken we samen een 3-gangenmaaltijd, die we samen opeten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen dit voor jou heeft.

  • Het is een verbindend en ontspannend moment voor jezelf of je gezin.
  • Het geeft je vitaliteit en energie.
  • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
  • Het is tijd- en geldbesparend.
  • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!

Blended learning:

Bij deze kookworkshop hoort de online kookworkshop twv. €25. Want tijdens de life kookworkshop gaan we ook voor gezelligheid. Je krijgt heel veel informatie die je op deze manier in jouw eigen tijd kan verwerken. Herhaling werkt je kan de filmpjes over de verschillende gerechten en de werking van de verschillende bereidingen en voedingsmiddelen nog 6 maand zoveel bekijken als je wenst. De bijhorende e-boekjes heb je dan voor altijd.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.