Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Starttraject ‘MEER energie’

157,00

Creëer een goede werk-privébalans, vermijd of herstel een burn-out en bevrijd jezelf van:

 • energiedipjes of stemmingswisselingen
 • concentratie– of geheugenproblemen
 • uitputting, slaapproblemen, oververmoeidheid
 • hormonale klachten, PMS, onvervulde kinderwens of voorbereiding kinderwens en borstvoeding
 • herhaaldelijke ziekte, chronische pijn, chronische klachten

Deze kit bevat 5 online instructievideo’s en leefstijlschema’s en een e-book.

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Meer energie is een vaak uitgesproken wens naast een goede gezondheid. Misschien wordt jij begeleid door een coach of therapeut en heb je al heel wat geleerd over stress, emoties en uitputting. Misschien neem je supplementen om je energie op te krikken. Toch heb je nog te veel klachten en energiedipjes.

Ben jij het moe om moe te zijn?

Welkom bij dit wetenschappelijk onderbouwd programma. Dit starttraject ‘MEER energie’ heb ik ontwikkeld op basis van jaren studie en 15 jaar praktijkervaring als natuurdiëtiste. Hiermee heb ik al heel wat mensen kunnen helpen na een burn-out en met de vele klachten die horen bij uitputting. De balans in je bloedsuikerspiegel is de rode draad doorheen zowel je lichaam, brein als hart die zorgt voor energie balans of onbalans. Want een onbalans zorgt voor energiepieken en -dipjes. Een balans zorgt voor herstel en vitaliteit.

Waarschijnlijk heb je al heel wat verschillende zaken geprobeerd om van je vermoeidheid af te geraken en ben je een beetje argwanend om aan iets nieuws te beginnen. Als je een burn-out hebt (gehad), na een drukke dag regelmatig uitgeput in de zetel ploft of het gevoel hebt dat je hectische leven meer controle heeft over jou dan andersom, is dat heel begrijpelijk! En voor mij is dat ook heel herkenbaar. Daarom wil ik graag eerst eens kennismaken met jou. Zo heb je een beter beeld van wat je van dit traject mag verwachten.

Blijf je met energiegebrek kampen wat je ook doet? Dan kan ik jou helpen!

De kracht van de 3-isOnetrajecten en dus ook van dit starttraject ‘MEER energie’ zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Zo help ik je om je energiepeil te herstellen met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Veel mensen vervallen immers gauw terug in dezelfde gewoontes die aan de oorzaak liggen van hun vermoeidheid. Maar met een totaalaanpak en de juiste informatie om je energie op peil te houden, geniet je levenslang van het resultaat.

De relatie tussen voeding en energie

Je zult al gauw merken dat de focus in dit specifieke starttraject, de kit ‘MEER energie’, ligt op voeding. De rol van voeding in het verkrijgen van zowel fysiek als mentaal energieherstel wordt immers vaak onderschat. Het belang van eten en verteren en de invloed daarvan op je energiepeil zal je doorheen dit traject snel aan de lijve ondervinden. Je zult ook leren hoe belangrijk de pijlers rusten en ademen zijn als het over voeding en vertering gaat.

We weten wel dat sommige mensen bij chronische stress heel veel gewicht verliezen. Maar wat vaak niet wordt verteld is dat bij de meeste mensen het gewicht net toeneemt. Hoewel de focus van deze kit ligt op energieherstel is dit wel essentieel om daarna eventueel te kunnen werken aan een gewichtsherstel. In de praktijk komt het zelfs regelmatig voor dat het gewicht, wanneer het ten gevolge van stress is toegenomen, zich vaak als vanzelf herstelt zodra het energiepeil weer in balans is. Energieherstel is hoe dan ook altijd de eerste stap.

Van oorzaak vermoeidheid naar MEER energie

Elti met stressBij energiegebrek wordt er slechts weinig gesproken over voeding en de relatie ervan op de werking van je lichaam en brein. Misschien heb je al een coach die jou begeleidt om de mentale en emotionele oorzaken van je energiegebrek aan te pakken, een coach die je helpt om met stress om te gaan. Of als je ooit een burn-out hebt gehad, heb je misschien al iemand onder de arm genomen om je te helpen om je energiepeil te herstellen. Dat is fantastisch! Alles wat je bij je coach geleerd hebt en nu reeds geïntegreerd hebt in je leven kan je tijdens dit traject gewoon verderzetten. De structuur die je hier aangeboden krijgt, laat daar zeker ruimte voor.

Basishormonen en stress

Je energiepeil wordt grotendeels geregeld door je je stresshormonen die aangemaakt worden in de bijnier. Bij uitputting en vermoeidheid wordt daarom gesproken over bijnieruitputting. De aanmaak van het hormoon cortisol en DHEA zijn dan ontregeld. Deze hormonen sturen de aanmaak van je schildklierhormoon en je geslachtshormonen aan, alsook de aanmaak van je neurotransmittors, of de alles wat de werking van je brein regelt. Doordat dit een invloed heeft op je geslachtshormonen, heeft het hiermee ook een invloed op de vruchtbaarheid van zowel de man als de vrouw.

Het is dan ook logisch dat de balans herstellen bij je basishormonen, waaronder cortisol, zal zorgen voor meer balans bij de aanmaak van al die andere hormonen. Ervaar je vruchtbaarheidsproblemen, heb je last van PMS of hormonale kwaaltjes tijdens de menopauze? Dan is de kans groot dat ook die doorheen dit traject zullen verminderen of zelfs verdwijnen. En er zijn nog een heleboel klachten die verband kunnen hebben met je hormoonbalans, zoals migraine. En natuurlijk zorgt her herstellen van je hormonale balans omgekeerd ook voor meer energie. Dit traject is ook aangewezen bij de zwangerschapswens van zowel de man als de vrouw, het is een goede voorbereiding op de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Voeding is leven en zorgt voor nieuw leven en vitaliteit.  

Leren over je lichaam

Tijdens dit starttraject ‘MEER energie’ licht ik in 4 weken tijd, week na week alles duidelijk toe. Met behulp van mijn mascotte Elti krijg je alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier je energiepeil te optimaliseren. De balans tussen lichaam, brein en hart staat centraal in alle trajecten. 3-isOne belooft je zeker geen ‘quick fix’ of mirakeloplossingen. Je gaat wel leren  hoe je lichaam werkt en welke stappen je éérst moet zetten om je energiepeil zowel tijdens je werk als je de rest van je dagelijks leven te optimaliseren.

Wat bevat dit starttraject ‘MEER energie’?

 • Met 5 instructiefilms leer je alles over het verband tussen je stresshormonen en je bloedsuikerspiegel. 
 • Per sessie krijg je praktische tips, heerlijke eenvoudige recepten om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
 • Overzichtelijke wekelijkse leefstijlschema’s die jou helpen naar een optimale work-life balans én een verhelderend e-book.
 • Begeleidende en motiverende mails die je helpen om stap voor stap je nieuwe energiegevende gewoonten te implementeren.
 • Ondersteunende supplementen die je helpen bij de verwerking van stresshormonen en je energiebalans optimaliseren kan je, indien nodig, ter aanvulling zelf bestellen bij Nutri4all met de AJDTRC15 krijg je 15% korting, vanaf 50€ is er gratis verzending.
  • Alfa Magnesium https://www.nutri4all.nl/magnesium-90-vcaps?sqr=alfa%20mag
  • Ondersteun je rust en slaap: https://www.nutri4all.nl/relax-60-vcaps?sqr=relax
  • Na herstel energie opbouwen met: https://www.nutri4all.nl/metabolic-fit-60-vcaps?sqr=metabolic%20f

Waarom ondersteunen met voedingssupplementen?

 • Magnesium is het mineraal van de ontspanning. Tijdens periodes van stress of overmatige inspanning, of dit nu fysiek of mentaal is, verbruik je heel veel magnesium. Het gevolg is dat je magnesiumreserves uitputten. Het magnesiumgehalte in je lichaam kan je nauwelijks zien aan het magnesiumgehalte in je bloed. Heb je gemakkelijk spiervermoeidheid of spierkrampen en een gevoel van overprikkeling. Dan is de kans heel groot dat je extra behoefte hebt aan magnesium, waardoor je energiepeil sneller in balans komt.
 • Bij oververmoeidheid komt het vaak voor dat je moeilijk kan in- of doorslapen. Adaptogene kruiden helpen dan een handje.
 • Om energiek te zijn, heeft je lichaam de juiste voeding nodig en ook bouwstoffen. Bepaalde bouwstoffen zoals Taurine en acetyl-L-carnitine geven een extra ondersteuning om na het energieherstel je energiepeil verder te optimaliseren.

Structuur geeft houvast en zorgt voor resultaat

Week na week zal ik jou met dit traject ‘MEER energie’ naar een energieker leven begeleiden, waarin je stap voor stap de 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten implementeert.

 1. De eerste week zet je in op structuur en herstel van je bioritme
 2. De drie volgende weken focus je op energieherstel door een aanpassing van voeding en levensstijl.
 3. Het levensplan zet in op duurzame energiebalans en leert je hoe jij je energiepeil verder kan optimaliseren.

Periode:

 • Het traject zelf duurt 5 weken, maar gedurende 6 maand kan je dit programma zo vaak doorlopen als je wil, want herhaling wérkt! Bovendien kan je alle downloadbare informatie de rest van je leven inzetten!

Het belangrijkste na herstel is balans!

MEER energie

Dit starttraject met de kit ‘MEER energie’ zal jou helpen met:

 1. het optimaliseren van je fysieke en mentale conditie en een goede nachtrust realiseren.
 2. het groeien naar meer welzijn en vitaliteit, een betere immuniteit en een goede hormonale balans. Dit kan zowel ter preventie van een burn-out als bij herstel van een burn-out erg nuttig zijn.
 3. het stap voor stap integreren van gezonde gewoonten in jouw leven voor een goede work-life balance, een goede basis om een gezin te starten. 

Nog vragen?

Verkies je een persoonlijke aanpak? Wil je zeker weten of je energiepeil herstellen met dit traject ‘MEER energie’ de juiste eerste stap is naar je totale lichamelijk herstel? Dan is het een goed idee om eerst een 1-1 online consult van 30 minuten in te boeken. Zo krijg je een beter beeld van welk traject voor jouw situatie en specifieke klachten het beste startpunt is.

Ines Francken, Therapeut

Wuustwezel

Ines Francken, Therapeut

Ik blijf de consulten steeds super waardevol vinden. Wanneer ik bijna wil opgeven, geeft mijn coach me telkens moed. Ik krijg telkens een hart onder de riem en goede, duidelijke richtlijnen. Dan kan ik weer verder. Dit heeft ZO veel impact op mijn gezondheid, energiepijl en levenskwaliteit!

Jo Vermeiren

Jo Vermeiren, ondernemer

Sint-Niklaas

Jo Vermeiren, ondernemer

Uiteraard heb ik nog steeds stress in mijn leven, alleen ga ik daar nu anders mee om. Ik voel me veel vitaler en heb bergen energie. Mijn gewicht staat al maanden op punt. Ik schep er ook veel plezier in om goed voor mezelf te zorgen. Al die gezonde maaltijden zijn ook zo lekker! Dat was voor mijn nog de grootste verrassing van dit 3-isOne traject.

Lees de volledige getuigenis

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo