Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Starttraject ‘BETER verteren’

157,00

 • constipatie
 • diarree of buikloop
 • gas / opgeblazen buik
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • intoleranties of voedselallergieën
 • immuniteitsproblemen
 • maagzuur/maagpijn
 • buikpijn/buikkrampen
 • chronische klachten of tekorten
 • ondergewicht

Deze kit bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s en een e-book.

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Vormen buikklachten soms een domper op jouw (sociaal)leven? Misschien heb je ook een zwakke immuniteit of heel wat gezondheidsklachten waar je geen oplossing voor krijgt. Waarschijnlijk heb je al heel wat verschillende zaken geprobeerd om van je verteringsproblemen af te geraken. Je vertering heeft immers een grote impact op heel je gestel. Beter verteren is nochtans heel haalbaar!

Als je klachten al lang aanslepen en ze worden niet serieus genomen of je krijgt verkeerde diagnoses of lapmiddeltjes, dan is dat immers erg uitputtend! Voor mij is dat ook heel herkenbaar. Zelf heb ik als kind en tot mijn35 ste geworsteld met heel wat buikklachten. Dit was voor mij de aanzet om me van Ing. voeding om te scholen te natuurdiëtist.

Starttraject: BETER verteren

Welkom bij dit wetenschappelijk onderbouwd programma: het starttraject ‘BETER verteren’ heb ik ontwikkeld op basis van jaren studie en 15 jaren ervaring als natuurdiëtiste.  Misschien heb je al allerlei pilletjes en middeltjes geprobeerd die niet werken op lange termijn of heb je geen zin om je leven lang je klachten te onderdrukken met pilletjes en ben je op zoek naar een duurzame oplossing.

Wellicht ben je dan een beetje argwanend om aan iets nieuws te beginnen. Daarom maak ik graag via dit filmpje kennis met jou, zodat je een goed beeld krijgt van wat jij mag verwachten van dit starttraject.

Van klachten naar BETER verteren

Misschien heb je regelmatig last van één of meer van de volgende klachten:

 • constipatie
 • diarree/buikloop
 • gas / opgeblazen buik
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • intoleranties of voedselallergieën
 • immuniteitsproblemen
 • maagzuur/maagpijn
 • buikpijn/buikkrampen
 • ondergewicht

Blijft je spijsvertering je parten spelen, wat je ook probeert? Dan kan ik jou helpen!

Buikpijn? Beter verteren!

De kracht van de 3-isOnetrajecten en dus ook van dit starttraject ‘BETER verteren’ zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Zo help ik je om je spijsvertering op punt te stellen met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Veel mensen vervallen immers gauw terug in dezelfde gewoontes die aan de oorzaak liggen van hun spijsverteringsproblemen.

De darm is je tweede brein

Met een totaalaanpak, zal je ook leren hoe je emotioneel of mentaal zwaar verteerbare materie kan ondersteunen. Want die zorgen vaak voor ‘een knoop in je buik’, zoals men dat zegt. Tijdens dergelijke periodes zal het nodig zijn om extra aandacht aan je voeding te schenken om van die vervelende klachten af te geraken. Doordat je eten niet goed verteert, krijg je vaak nog meer mentale problemen. Zo zal je ook leren en ervaren hoe je levenslang van het resultaat kan genieten.

De relatie tussen voeding en gezonde darmen

Je zult al gauw merken dat de focus in dit specifieke starttraject, de kit ‘BETER verteren’, ligt op voeding. Dat spreekt voor zich, want dat is immers waarmee je spijsvertering elke dag opnieuw aan de slag moet. Dit traject maakt ook duidelijk dat het niet is ‘Je bent wat je eet’ maar ‘Je bent wat je verteert’. Eten en verteren zijn twee verschillende zaken. Vandaar dat veel diëten vaak hun doel missen, met alle gevolgen van dien. De impact van de spijsvertering op het ganse lichaam wordt vaak ernstig onderschat. Je zal bijvoorbeeld de invloed van je vertering op je energiepeil gedurende dit traject aan den lijve ondervinden.

Je basisimmuniteit bouw je op vanuit je darmen

Een goede gezondheid is start in je darm. Een goede basisimmuniteit is essentieel voor het opbouwen van je weerstand tegen allerlei soorten bacteriën en de snel muterende virussen. Bovendien helpt je om minder gevoelig te zijn aan heel wat ontstekingsziekten. Als je deze problemen hebt, leg je niet altijd direct de link met vertering of je buik. Want heel wat pijn- of ontstekingsremmende medicijnen zijn berucht omdat ze buikklachten alleen maar erger maken. Met deze kit kan je eindelijk uit die vicieuze cirkel geraken.

3-isOne beperkt zich in zijn holistische benadering niet tot voeding alleen. Je zult ook leren hoe belangrijk de 4 andere pijlers zijn als het over voeding en vertering gaat.

Leren over je lichaam

Tijdens dit starttraject met de kit ‘BETER verteren’ licht ik in 4 weken tijd, week na week alles duidelijk toe. Met behulp van mijn mascotte Elti krijg je alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier je vertering te herstellen. De balans tussen lichaam, brein en hart staat centraal in alle trajecten. 3-isOne belooft je zeker geen quick fix of mirakeloplossingen. Je gaat wel leren  hoe je lichaam werkt en welke stappen je éérst moet zetten om je vertering weer op punt te zetten. In de aandacht voor het belang van die chronologie maken wij ook vaak het verschil ten opzichte van andere leefstijlprogramma’s.

Wat bevat dit starttraject ‘BETER verteren’?

 • Met 5 instructiefilms leer je alles over het verband tussen je vertering en de rest van je lichaam.
 • Per sessie krijg je praktische tips en heerlijke, eenvoudige recepten om je bloedsuikerspiegel en vertering in balans te brengen en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
 • Wekelijks kan je overzichtelijke leefstijlschema’s downloaden die jou helpen naar een leven vrij van de constante hinder van maag-darmklachten.
 • Je krijgt ook motiverende mails die je helpen om stap voor stap je nieuwe gewoonten te implementeren.
 • Tenslotte kan jij, indien nodig je vertering ondersteunen met supplementen die je kan bestellen via Nutri4all en vanaf aankoop van 50€ gratis naar je thuis toegestuurd die je helpen om je spijsvertering weer op punt te zetten, met de code AJDTRC15 krijg je 15% korting
  • Symbio Intest/Guarboonvezels: https://www.nutri4all.nl/ultra-enzymes-120-vcaps?sqr=ultra#sqr:(q[guarboon])
  • Alfa Gastric: https://www.nutri4all.nl/gastric-60-vcaps?sqr=gastr
  • Alfa ultra enzymes: https://www.nutri4all.nl/ultra-enzymes-120-vcaps?sqr=ultra

Structuur geeft houvast en zorgt voor resultaat

Week na week zal ik jou met deze kit ‘BETER verteren’ naar een energieker leven begeleiden, waarin je stap voor stap de 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten implementeert.

 1. De eerste week zet je in op structuur en herstel van je bioritme
 2. De drie volgende weken focus je op herstel van de vertering door een aanpassing van voeding en levensstijl.
 3. Het levensplan zet in op duurzame betere vertering en leert je hoe jij je vertering blijvend kan optimaliseren en ondersteunen.

Periode:

 • Gedurende 6 maand kan je dit programma van 5 weken zo vaak doorlopen als je wil, want herhaling wérkt!

Het belangrijkste na herstel is balans!

Dit starttraject met de kit ‘BETER verteren’ zal jou helpen met:

 1. het optimaliseren van je spijsvertering.
 2. het realiseren van een leven met minder of geen spijsverteringsklachten en een betere immuniteit.
 3. het stap voor stap integreren van gezonde gewoonten in jouw leven voor een langdurig resultaat.

Bestel dit starttraject en merk meteen het verschil!

Nog vragen?

Verkies je een persoonlijke aanpak? Wil je zeker weten of verteringsherstel de juiste eerste stap is naar je lichamelijk herstel? Dan is het een goed idee om eerst een 1-1 online consult van 30 minuten in te boeken. Zo krijg je een beter beeld van welk traject voor jouw situatie en specifieke klachten het beste startpunt is. Of pak je graag je vertering aan samen met lotgenoten? Schrijf je dan in voor een van onze online of live workshops ‘MINDER buikklachten door BETER verteren‘.

Sara Van Den Bossche

Sara Van den Bossche

Lokeren

Sara Van den Bossche

Ik had al een aantal jaren last van prikkelbaredarmsyndroom (PDS), volgens mijn huisarts iets dat zoveel mensen hebben en dat gemakkelijk op te lossen is met wat medicatie. Maandenlang slikte ik Buscopan en maagbeschermers om de dag door te komen. […] Na het lezen van het boek ‘Samen GEZOND’ nam ik contact op met Christel. Niet veel later had ik mijn eerste consult waarbij door de voorafgaande vragenlijst een en ander naar boven kwam. Ik had al heel veel gelezen over voeding en al wat opzoekwerk verricht. Insulineresistentie was iets wat ik bij de huisarts al had aangehaald maar dat werd daar weggewuifd. Ook dat kwam naar aanleiding van die vragenlijst naar boven. Vreemd maar het plaatje klopte. In het begin was het voor mij, de nuchtere Sara, heel moeilijk om te vatten dat Christel er de vinger op legde, zonder me fysiek te onderzoeken. [...] Na die eerste dagen voelde ik al een immens verschil in mijn maag en darmen. Mijn vertering verliep nu pijnloos, mijn stoelgang was terug normaal en ik had weer energie.

Lees de volledige getuigenis

Daniëlla Lossie

Stekene

Daniëlla Lossie

Mijn vertering is veel beter, mijn opgeblazen gevoel en mijn buikkrampen zijn weg. Bovendien heb ik veel meer energie! Ik gebruik ook minder medicatie en ondanks mijn chronische longaandoening kan ik veel dieper in- en uitademen. Mijn gezondheidsklachten zijn veel beter geworden. Met jou als inspirerende coach, door al jouw kennis en ervaring, heb ik een prachtig traject ervaren dat heel mijn leven veranderde. Jouw aanpak bevat alle logische stappen die een lichaam nodig heeft. Ik heb het aan de lijve ondervonden! Van harte bedankt, Christel!

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo