Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Starttraject – kit ‘BETER verteren’

145,00

 • constipatie
 • diarree/buikloop
 • gas / opgeblazen buik
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • intoleranties of voedselallergieën
 • immuniteitsproblemen
 • maagzuur/maagpijn
 • buikpijn/buikkrampen
 • ondergewicht

Deze kit bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, een e-book en 3 supplementen (t.w.v. € 72,5).

Beschikbaar via nabestelling

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Deze kit is beschikbaar in oktober 2021.

Welkom bij dit wetenschappelijk onderbouwd programma. Ik ben Christel Stevens en ik heb dit traject ontwikkeld op basis van jaren studie en mijn jaren ervaring als natuurdiëtiste. Waarschijnlijk heb je al heel wat verschillende zaken geprobeerd om van je verteringsproblemen af te geraken. Onze vertering heeft immers een grote impact op heel ons gestel. Misschien heb je al allerlei pilletjes en middeltjes geprobeerd die niet werken op lange termijn of heb je geen zin om je leven lang je klachten te onderdrukken met pilletjes en ben je op zoek naar een duurzame oplossing. Wellicht ben je dan een beetje argwanend om aan iets nieuws te beginnen. Als je klachten al zo lang aanslepen en ze worden niet serieus genomen, of je krijgt verkeerde diagnoses of lapmiddeltjes, dan is dat erg uitputtend! Voor mij is dat ook heel herkenbaar. Daarom wil ik graag eerst eens kennismaken met jou. Jouw klachten zijn immers uniek en vragen om een persoonlijke aanpak! Via die kennismaking krijg je een beter beeld van wat je van dit traject mag verwachten. Misschien heb je regelmatig last van één of meer van de volgende klachten:

 • constipatie
 • diarree/buikloop
 • gas / opgeblazen buik
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • intoleranties of voedselallergieën
 • immuniteitsproblemen
 • maagzuur/maagpijn
 • buikpijn/buikkrampen
 • ondergewicht

Blijft je spijsvertering je parten spelen, wat je ook probeert? Dan kan ik jou helpen!

Buikpijn? Beter verteren!

De kracht van de 3-isOnetrajecten en dus ook van dit starttraject ‘BETER verteren’ zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Zo help ik je om je spijsvertering op punt te stellen met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Veel mensen vervallen immers gauw terug in dezelfde gewoontes die aan de oorzaak liggen van hun spijsverteringsproblemen.

De darm is je tweede brein. 

Met een totaalaanpak, zal je ook leren hoe je emotioneel of mentaal zwaar verteerbare materie kan ondersteunen. Want die zorgen vaak voor de spreekwoordelijke knoop in je buik. Tijdens dergelijke periodes zal het nodig zijn om extra aandacht aan je voeding te schenken om van die vervelende klachten af te geraken. Doordat je eten niet goed verteert, krijg je vaak nog meer mentale problemen. Zo zal je ook leren en ervaren hoe je levenslang van het resultaat kan genieten.

De relatie tussen voeding en gezonde darmen

Je zult al gauw merken dat de focus in dit specifieke starttraject, de kit ‘BETER verteren’, ligt op voeding. Dat spreekt voor zich, want dat is immers waarmee je spijsvertering elke dag opnieuw aan de slag moet. Dit traject maakt ook duidelijk dat het niet is ‘Je bent wat je eet’ maar ‘Je bent wat je verteert’. Eten en verteren zijn twee verschillende zaken. Vandaar dat veel diëten vaak hun doel missen, met alle gevolgen van dien. De impact van de spijsvertering op het ganse lichaam wordt vaak ernstig onderschat. Je zal bijvoorbeeld de invloed van je vertering op je energiepeil gedurende dit traject aan de lijve ondervinden.

Je basisimmuniteit bouw je op vanuit je darmen

Een goede gezondheid is start in je darm. Een goede basisimmuniteit is essentieel voor het opbouwen van je weerstand tegen allerlei soorten bacteriën en de snel muterende virussen. Bovendien helpt je om minder gevoelig te zijn aan heel wat ontstekingsziekten. Als je deze problemen hebt, leg je niet altijd direct de link met vertering of je buik. Want heel wat pijn of ontstekingsremmende medicijnen zijn berucht omdat ze buikklachten alleen maar erger maken. Met deze kit kan je eindelijk uit die vicieuze cirkel geraken.

3-isOne beperkt zich in zijn holistische benadering niet tot voeding alleen. Je zult ook leren hoe belangrijk ook de 4 andere pijlers zijn als het over voeding en vertering gaat.

Leren over je lichaam

Tijdens dit starttraject met de kit ‘BETER verteren’ licht ik in 4 weken tijd, week na week alles duidelijk toe. Met behulp van mijn mascotte Elti krijg je alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier je vertering te herstellen. De balans tussen lichaam, brein en hart staat centraal in alle trajecten. 3-isOne belooft je zeker geen quick fix of mirakeloplossingen. Je gaat wel leren  hoe je lichaam werkt en welke stappen je éérst moet zetten om je vertering weer op punt te zetten. In de aandacht voor het belang van die chronologie maken wij ook vaak het verschil ten opzichte van andere leefstijlprogramma’s.

Wat bevat dit starttraject ‘BETER verteren’?

 • Met 5 instructiefilms leer je alles over het verband tussen je vertering en de rest van je lichaam.
 • Per sessie krijg je praktische tips en heerlijke, eenvoudige recepten om je bloedsuikerspiegel en vertering in balans te brengen en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
 • Wekelijks kan je overzichtelijke leefstijlschema’s downloaden die jou helpen naar een leven vrij van de constante hinder van maag-darmklachten.
 • Je krijgt ook motiverende mails die je helpen om stap voor stap je nieuwe gewoonten te implementeren.
 • Tenslotte krijg je ondersteunende supplementen naar je thuis toegestuurd die je helpen om je spijsvertering weer op punt te zetten:
  • Symbio Intest
  • Alfa Gastric
  • Alfa ultra enzymes

Structuur geeft houvast en zorgt voor resultaat

Week na week zal ik jou met deze kit ‘BETER verteren’ naar een energieker leven begeleiden, waarin je stap voor stap de 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten implementeert.

 1. De eerste week zet je in op structuur en herstel van je bioritme
 2. De drie volgende weken focus je op herstel van de vertering door een aanpassing van voeding en levensstijl.
 3. Het levensplan zet in op duurzame betere vertering en leert je hoe jij je vertering blijvend kan optimaliseren en ondersteunen.

Periode:

 • Gedurende 6 maand kan je dit programma van 5 weken zo vaak doorlopen als je wil, want herhaling wérkt!

Het belangrijkste na herstel is balans!

Dit starttraject met de kit ‘BETER verteren’ zal jou helpen met:

 1. het optimaliseren van je spijsvertering.
 2. het realiseren van een leven met minder of geen spijsverteringsklachten en een betere immuniteit.
 3. het stap voor stap integreren van gezonde gewoonten in jouw leven voor een langdurig resultaat.

Julie

's-Gravenwezel

Julie

De diagnose die ik kreeg van de gastro-enteroloog was functionele dyspepsie. Ik had maagpijn, een moeilijke vertering, een hongergevoel en een constante knoop in mijn maag. Naast de nood aan aangepaste voeding en andere eetgewoontes, wees hij ook op de belangrijke invloed van stress, emoties, en te weinig slapen op dit ongemak. Het advies van de specialist was om zelf 'alternatieve therapieën' op te zoeken, omdat hij mij hiervoor geen echte oplossing kon aanbieden. Hij had gelijk. Dankzij 3 is One behoren mijn klachten tot het verleden. Ik voel me nu veel beter en energieker. Daarenboven ik heb heel veel geleerd over mezelf en mijn lichaam.

Martine Van Elven, Poetshulp

Kieldrecht

Martine Van Elven, Poetshulp

Al sinds mijn kindertijd heb ik heel veel last van allergieën. Samen met Christel wilde ik zoeken naar een aanpak die vruchten zou afwerpen. En die vruchten bleven niet uit. Na het doorvoeren van een flink aantal veranderingen in mijn voedings- en levenspatroon, had ik veel meer energie. Het opgeblazen gevoel waar ik al jaren mee rondliep, was weg. Ik kan nu weer vaker sporten, en geniet van al die activiteiten. Mijn medicatiegebruik heb ik kunnen halveren. Ik ben dan ook heel enthousiast over wat het traject voor mij gedaan heeft. Het is een goed idee voor mensen met gelijkaardige klachten.

Lees de volledige getuigenis

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo