Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Kuzu-gemberdrankje

Kuzu-gemberdrankje

Ingrediënten

kuzu

1 el

gembersap

enkele druppels

uméboshiconcentraat of umésu

enkele druppels

Dit eenvoudige receptje is een perfect hulpmiddel als je last hebt van darmklachten, bv. gasvorming, nadat je iets verkeerds of zwaars hebt gegeten. Dit kuzu-gemberdrankje is een natuurlijke middeltje tegen buikklachten dat je altijd eerst kan proberen voor je naar pillen grijpt, die misschien op lange termijn alleen maar kwaad doen voor je vertering.

Bereiding

  1. Los de kuzu op in koud water en breng het al roerend aan de kook. Giet dit mengsel in een mok. Voeg enkele druppels biologisch gembersap toe aan de mok of rasp een gember en voeg enkele druppels van dit verse sap toe.

  2. Drink je kuzu-gemberdrankje op en je darmen zullen snel tot rust komen.

Extra tips:

  • Zijn het niet zo zeer verteringsklachten die je parten spelen maar energieproblemen, dan kan een zoete groentedrank misschien wel verlichting brengen in plaats van een kuzu-gemberdrankje.
  • Heb je vaak last van verteringsproblemen na de maaltijd? Dan is het misschien nuttig om heel je vertering te gaan herstellen, zodat je meer energie krijgt en je weer zorgeloos kunt genieten van je sociaal leven. Met onze kit BETER verteren kan je dat zelf doen op een laagdrempelige manier.

Helemaal opgekikkerd van dit verteringsvriendelijke kuzu-gemberdrankje? Deel dit dan op social media. Je kan lid worden van onze besloten Facebookgroep op eenvoudig verzoek. Of kom meer bijleren over gezonde voeding tijdens een van onze events.

Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting!
  • Bevrijd jezelf van emo- en stress-eten
  • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
  • Alle info voor een gezonde en duurzame gewichtsbalans
  • Pak je zwangerschapskilo’s aan

Dit online traject bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, twee e-books en 3 voedingssupplementen

 

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.