Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info
Christel Stevens

Christel Stevens

Ingenieur voeding en natuurdïëtiste

Ik ben Christel, de oprichter van 3 is One. In mijn praktijk begeleid ik mensen met allerlei klachten, zoals oververmoeidheid, pijn, verteringsproblemen en allerlei chronische problemen (waaronder hardnekkig overgewicht).

  • Natuurdiëtist - 3isOne trajecten - volgens de 5-elementen leer - TCM - Chinese Geneeskunde
  • Orthomoleculair therapeut
  • Kinesiologie volgens de Fundamentele Kinesiologie Communicatie FKC. Dit helpt om onbewuste blokkades op te sporen en te herstellen. Met deze techniek worden chronische problemen op 4 domeinen - namelijk op structureel, biochemisch, emotioneel en energetisch vlak - oorzakelijk aangepakt. Hierdoor zullen jouw inspanningen en de stappen die je zet doorheen een 3-isOne plustraject nog betere resultaten opleveren. Indien je wenst kan je apart enkel een kinesiologisch consult aanvragen.
  • Hartcoherentie therapeut, tijdens een life consult meet ik steeds je ademhalingspatroon, in relatie tot je hartslag en autonome zenuwstelsel, zodat duidelijk wordt in welke mate stress en emoties een invloed hebben op je gezondheidsklachten
  • FIDlab therapeut - complementaire bloedanalyse - speekseltest - stoelgangonderzoek - in samenwerking met je huisarts - info labo
  • Helende opstellingen - in combinatie met de FKC kinesiologie wordt jouw ziekte of gezondheidsklacht opgesteld, zodat je lichaam voor jou spreekt en je een duidelijk beeld krijgt in de te zetten stappen in je proces van genezing. De impact van familiesystemen, werk of andere op jouw klacht worden hiermee ook duidelijk, en worden door de integratie met de kinesiologie aangepakt.

+32 477 21 99 49

info@3-isone.com

Suzan Hautekeete, Diëtiste

Gent

Suzan Hautekeete, Diëtiste

De opleiding Integratieve Nutritionele Therapie was voor mij een stap van de klassieke dieetleer naar een totaalaanpak met meer duiding. Deze opleiding gaat veel verder dan de klassieke dieetleer, die enkel gevolgen bespreekt/aanpakt. Deze totaalaanpak richt zich vooral op de oorzaken. Dit kom je in weinig opleidingen tegen!

Events van Christel

Tijdens deze inspirerende en wetenschappelijk onderbouwde workshops, maken we vooral veel plezier.

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje