Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Zelfgemaakt studentenhaver

Zelfgemaakt studentenhaver

Ingrediënten

ongezouten noten(mix)

1/2 van mengsel

ongezouten zaden(mix)

1/4 van mengsel

gedroogde bessen (bio)

1/4 van mengsel

Studentenhaver is een gemakkelijk te maken tussendoortje dat bovendien handig is om mee te nemen. Eens gemaakt, is het een ideale ‘snelle snack’ die toch je bloedsuikerspiegel niet uit balans haalt. Je kan dit lekker tussendoortje zelfs samen met je kinderen maken en er een speelse gezinsactiviteit van maken. Ieder kan ‘s anderdaags dan zijn portie meenemen naar het werk of naar school.

Bereiding

  1. Maak een mengsel van 1/4 zaden, 1/2 noten en 1/4/ gedroogd fruit en bewaar dit in een afsluitbare pot, zodat heel je gezin hiervan kan genieten.

Extra tips:

  • Om wat meer variatie te brengen in dit tussendoortje, kan je er chocoladeschilfers aan toevoegen van 70 % of meer! Is dit niet genoeg chocolade voor jou? Dan kan je altijd ons gezond chocoladetussendoortje maken ook.
  • Noten als cashew-, wal-, hazel- en pistachnoten zijn heel lekker in studentenhaver. Voor de zaden/pitten kan je kiezen voor hennep- of chiazaad, pompoen- of zonnebloempitten.
  • Ben je niet gek op noten en zaden of heb gewoon zin in een stuk taart? Dan zal deze heerlijke chocoladetaart je vast ook bekoren!

Heb je al veel mensen kunnen laten proeven van je zelfgemaakte studentenhaver? Misschien wil je dit dan ook delen op onze besloten Facebookgroep. Daar vind je geregeld nieuwe tips, tricks en receptjes. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of Instagram.

Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting!
  • Bevrijd jezelf van emo- en stress-eten
  • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
  • Alle info voor een gezonde en duurzame gewichtsbalans
  • Pak je zwangerschapskilo’s aan

Dit online traject bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, twee e-books en 3 voedingssupplementen

 

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.