Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Hartige snack met noten

Hartige snack met noten

Ingrediënten

pompoenpitten

250 g

gebroken walnoten of paranoten

250 g

tamari

3 à 4 el

Deze hartige snack is een ideaal tussendoortje waarvan je dagelijks 1 portie mag eten. Verras je gasten met deze snack als aperitiefhapje.

Bereiding

  1. Meng de noten en pompoenpitten door elkaar en doe ze in een pan.

  2. Zet deze op een heel laag vuurtje en doe er dan de eetlepels tamari bij. Roer regelmatig in de pan terwijl al het vocht van de tamari verdampt.

  3. Na een 10-tal minuten zal het geheel droog zijn en dan kan je dit bewaren in een weckpot. Of verpak het mengsel in potjes per 50 g.

Extra tips:

  • Kan deze hartige snack je bekoren? Experimenteer dan ook eens met andere noten, zaden en pitten. Afhankelijk van de mineralen die je hierin terugvindt kan je beslissen waar je lichaam op dat moment het meeste behoefte aan heeft.
  • Op zoek naar een andere hartige snack om je namiddagdipje draaglijker te maken? Probeer dan eens onze kippenbouillon. Je kunt die niet alleen verwerken in allerlei gerechten, maar het is ook een uitstekend opkikkertje voor tussendoor. Zeker als je kampt met energie- of verteringsproblemen, is dit de mildere snack van de twee. En in de winter is het ook nog eens erg verwarmend.

Trots op het resultaat of suggesties? Word dan lid van onze besloten Facebookgroep en deel daar gerust je foto’s en ervaringen. Tijdens een van onze events kun je ook altijd ervaringen delen met gelijkgezinden, recepten uitwisselen en veel bijleren over gezonde voeding.

Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting!
  • Bevrijd jezelf van emo- en stress-eten
  • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
  • Alle info voor een gezonde en duurzame gewichtsbalans
  • Pak je zwangerschapskilo’s aan

Dit online traject bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, twee e-books en 3 voedingssupplementen

 

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.