Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Hoe word je 3-isOne partner?

Als 3-isOnepartner of affiliate krijg je een unieke couponcode. Op die manier kunnen we jou als partner maar ook je cliënten, familieleden, kennissen of vrienden een extraatje aanbieden.

Met behulp van de informatiefolders over de starttrajecten ‘OVER gewicht’ en ‘MEER energie’ of een inkijkexemplaar van het boek ‘Samen GEZOND’ kan je de waarde van deze producten delen met je cliënten, vrienden of kennissen. Misschien heb je zelf wel ervaring met een van onze trajecten of producten… Anderen kunnen deze producten rechtstreeks bestellen via een kortingscode op de folder of via jouw website of webshop, met behulp van een unieke link. Om die manier kan jij iets extra aan je cliënten aanbieden, zodat zij aanvullend aan jouw professionele adviezen ook kwalitatief voedings- en leefstijladvies krijgen. Zo kun je ook je enthousiasme voor de volgende producten meenemen in je advies:

Hoe ga je hiermee aan de slag?

Met welke methode(s) je liefst aan de slag gaat, dat kies je zelf.

Elke 3 maanden maken wij de afrekening van het door jou verdiende bedrag, afhankelijk van je beslissing 15 of 10 % van de verkoopprijs.

Interesse?

Stuur een mail naar info@3-isOne.com of schrijf je in voor onze gratis infosessie!

Werken met je kortingscoupon

1. Jij of jouw cliënten/contacten kunnen als volgt een van de producten bestellen in onze Health Shop:

2. Zodra je bestelling afgerond is, ga je naar het winkelmandje.

3. Vul hier in het daarvoor bestemde vakje naast de knop ‘Waardebon toepassen’ jouw couponcode in die recht geeft op korting. Bij een bestelling met meerdere producten zal je enkel korting krijgen op de eerder vermelde producten: het boek ‘Samen GEZOND’ en de starttrajecten.