Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Zorgvragers helpen en daarvoor beloond worden!

Service verbeteren

Als hulpverlener wil je zo veel mogelijk patiënten of cliënten permanent van hun klachten afhelpen en zou je van alle markten thuis willen zijn. Misschien heb je al wat bijgeschoold over gezonde voeding en neem je dat mee in je adviezen. Patiënten beter helpen geeft veel voldoening, maar je wil natuurlijk ook niet de focus op jouw expertise verliezen.

Daarom gaan veel professionals in de zorgverlening, zoals osteopaten, apothekers, coaches, diëtisten, voetreflexologen, een partnership aan met 3-isOne. Door onze online starttrajecten aan te bieden, schenken ze cliënten of patiënten de kennis die ze nodig hebben om hun zelfgenezend vermogen aan te spreken en op een duurzame manier te herstellen van een schommelend gewicht of energiepeil of een slechte vertering. Door deze drie kits of het boek ‘Samen GEZOND’ aan te bieden, schenk je meer hulp en ondersteuning waardoor ook jouw behandelingen sneller, meer en langer resultaat hebben.

Deze korte starttrajecten van 5 weken zijn wetenschappelijk onderbouwd en van A tot Z uitgewerkt. Ze bevatten duidelijke video’s, een aangepast praktisch en concreet stappenplan, voedingsschema’s en een heleboel extra informatie waar cliënten zelf mee aan de slag kunnen. Ze leren heel veel over de werking van hun lichaam en hoe ze zelf meewerken aan het oplossen van hun klachten. Hierdoor zullen ook jouw adviezen beter begrepen en toegepast worden. Bovendien hangt er dankzij ons affiliatiesysteem ook een verdienmodel aan vast. Via jouw advies krijgt jouw cliënt of patiënt extra korting en ook jij wordt beloond voor je trouwe partnerschap.

Wil je hier graag meer over weten? Wil je graag de inhoud van zo een online starttraject eens bekijken of je vragen stellen. Schrijf je hier in op deze online gratis infosessie.

patiënten beter helpen met behulp van voedingsleer

Wil je zelf je meer kennis over het zelfgenezend vermogen?

Heb je het gevoel dat je graag wat meer wil verdiepen in de voedingsleer. Dan hebben we ook tal van interessante opleidingen op het programma voor jou! Schrijf je in op onze nieuwsbrief of word lid van onze besloten Facebookgroep en word op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden en krijg gratis gezondheidstips en -advies.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.