kit OVER gewicht - meer info

Low-carb frambozenjam

Low-carb frambozenjam

Ingrediënten

Frambozen (vers of diepvries)

400 g

Chiazaad

3 el

Water

50 ml

Steviaextract

10 druppels

Frambozen bevatten heel weinig suikers en heel veel vezels. Daarom is het een vrucht die je kan eten tijdens een low-carb voedingsplan en ja zelfs ook als je een keto voedingsplan volgt. Het zoeten van deze vrucht kan je doen met wat zuiver stevia extract. Dit laatste vind je in heel weinig winkels. De meeste zogenaamde stevia zoetmiddelen, bevatten enkel het extract dat het zoete bevat ‘ steviaglucosiden’. Dit blijft een zoetstof die vaak aangevuld wordt met maltodextrine, waardoor het totale product niet in aanmerking komt om er een low-carb gerecht mee te maken. Kies dus enkel voor zuiver stevia extract waarbij je zowel het zoete als het bittere proeft.

Bereiding

  1. Prak de frambozen. Doe ze met het water in een pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat 2-3 min koken, tot de frambozen zacht zijn. Haal de pan van het vuur en roer de stevia erdoor. Voeg als laatste het chiazaad toe. Roer en laat het mengsel 20 min rusten, zodat het stolt.

Extra tips:

  • Wil je de jam langer bewaren, schep hem dan in een een ijsblokjesvorm en vries in. Als ze bevroren zijn kan je ze in een diepvrieszakje tot 6 maanden bewaren in de vriezer.
kit OVER gewicht

Voor slechts € 130 € bevat deze ‘kit’:

  • 3 voedingssupplementen
  • 5 instructiefilmpjes en e-books met schema’s, oefening en informatie.

De toolbox voor gewichtsverlies met vetverbranding!

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.