kit OVER gewicht - meer info

kit OVER gewicht

130,00

  • Bevrijd jezelf van overtollige kilo’s
  • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
  • Ga voor duurzaam gewichtsverlies, zelfs tijdens de (pre-)menopauze

Deze kit bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, een e-book en 3 voedingssupplementen (t.w.v. € 86,5).

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Wetenschappelijk onderbouwd, week na week duidelijk toegelicht door Christel Stevens, natuurdiëtiste. Je krijgt alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier 3 tot 5 kg gewicht te verliezen, zelfs tijdens de (pre-)menopauze.

  • Met 5 instructiefilms, leer je alles over de impact van je bloedsuikerspiegel op je gewicht.
  • Per sessie krijg je praktische tips, heerlijke, eenvoudige recepten en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
  • Aan de hand van wekelijkse leefstijlschema’s implementeer je stap voor stap je nieuwe gewoonten, die vooral tijdens de overgang belangrijk zijn.

Deze 3-isOne-kit OVER gewicht zal jou naar een nieuwe levensstijl begeleiden en behandelt 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten.

  • de eerste week zetten we in op structuur en verzadiging
  • de drie volgende weken op gewichtsverlies met vetverbranding
  • het levensplan zet in op duurzaam gewichtsbehoud en leert je hoe je nog verder gewicht kan verliezen, zelfs tijdens de overgang

 

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit 'OVER gewicht' ontdek je al snel de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eye opener. Ook de tips om voldoende te bewegen - zoals wandelen, fietsen en krachttraining (fit20) - zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt: een superresultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. De 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven, wat ertoe leidt dat het gewichtsverlies blijvend is.

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

Hoeilaart

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

De 3-isOne kit 'Over gewicht', is waar voor je geld ! Veel info, duidelijk gebracht en je kan er direct mee aan de slag! Een aanrader. De instructiefilms waarbij Elti, de mascotte van 3-isOne, speels aangeeft wat je te doen staat, zijn heel motiverend, inspirerend en voedend. Alles wordt duidelijk rustig, goed onderbouwd en professioneel uitgelegd door Christel. De bewustmaking over voeding is zeker aanwezig in deze kit en een goede aanvulling op je levensstijl.

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo