Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Starttraject – OVER gewicht

130,00

 • Bevrijd jezelf van energiedips
 • Zet in op gewichtsverlies met vetverbranding
 • Kies voor een duurzame gewichtsbalans

Deze kit bevat 5 online instructiefilms en leefstijlschema’s, een e-book en 3 voedingssupplementen (t.w.v. € 86,5).

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Welkom bij dit wetenschappelijk onderbouwd programma. Ik ben Christel Stevens en ik heb dit traject ontwikkeld op basis van jaren studie en mijn jaren ervaring als natuurdiëtiste. Waarschijnlijk heb je al heel wat geprobeerd en ben je een beetje argwanend om weer voor de zoveelste keer met iets nieuws aan de slag te gaan. Dat is niet alleen begrijpelijk. Dat is voor mij ook heel herkenbaar. Daarom wil ik graag eerst eens kennismaken met jou. Zo heb je een beter beeld van wat je van dit traject mag verwachten.

Misschien heb je al eens een crashdieet gevolgd of een proteïnedieet en heeft dit je tijdelijk geholpen. Maar zonder de juiste informatie om ook achteraf je gewicht op peil te houden, vervallen de meeste mensen al gauw terug in dezelfde gewoontes.

Tijdens dit starttraject met de kit ‘OVER gewicht’ licht ik in 4 weken tijd, week na week alles duidelijk toe. Met behulp van mijn mascotte Elti krijg je alle informatie, tools, leefstijlschema’s en ondersteuning om op een structureerde manier 3 tot 5 kg gewicht te verliezen. De balans tussen lichaam, brein en hart staat centraal in alle trajecten. 3-isOne belooft je zeker geen quick fix of mirakeloplossingen. Je gaat wel leren  hoe je lichaam werkt en welke stappen je eerst moet zetten om tot een duurzaam en gezonde gewichtsbalans te komen.

Wat bevat dit starttraject?

 • Met 5 instructiefilms leer je alles over de impact van je bloedsuikerspiegel op je gewicht, stress- of emo-eten.
 • Per sessie krijg je praktische tips, heerlijke eenvoudige recepten en oefeningen om te leren omgaan met je valkuilen.
 • Overzichtelijke wekelijkse leefstijlschema’s
 • Dagelijkse motiverende mails implementeer je stap voor stap je nieuwe gewoonten.
 • Ondersteunende supplementen die je verzadiging verbeteren en je vetverbranding optimaliseren

Waarom ondersteunen met voedingssupplementen?

 • Om je gewicht te stabiliseren is het belangrijk dat jij je verzadigd voelt. Een van de supplementen bevat vezels, resistent zetmeel. Dit verteert niet in het lichaam. Het is voeding voor de goede bacteriën in je darmen. Indirect neemt hiermee je hongergevoel heel snel af en als bonus komt je darmstelsel tot rust.
 • Als je lichaam lange tijd vetten opgestapeld heeft, is het de weg naar vetverbranding kwijt. Het kost ook minder energie om suikers te verbranden voor je lichaam dan om vetten te verbranden. Van nature kiest het lichaam steeds de gemakkelijkste weg. De supplementen die een onderdeel zijn van deze kit zijn daarom speciaal gekozen, want ze zorgen er op een natuurlijke manier voor dat je lichaamscellen beter vetten gaan verbranden. Want een actief vetmetabolisme is het enige middel om je eigen lichaamsvetten te verbranden. Dit doe je niet door vetten te gaan binden in je darmen.

Structuur geeft houvast en zorgt voor resultaat

Week na week zal ik jou met deze kit ‘OVER gewicht’ naar een nieuwe levensstijl begeleiden, waarin je stap voor stap de 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten implementeert.

 • de eerste week zet je in op structuur en verzadiging
 • de drie volgende weken op gewichtsverlies met vetverbranding
 • het levensplan zet in op duurzaam gewichtsbehoud en leert je hoe je nog verder gewicht kan verliezen.

Periode:

 • Gedurende 6 maand kan je dit programma zo vaak beluisteren als je wil, want herhaling werkt.

Balans of dieet?

Waarom kiezen voor balans en niet voor een ketodieet, intermittent fasting (periodiek vasten) of andere diëten? Je zal doorheen het programma leren hoe belangrijk het is om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen. Je zal ook leren dat je bloedsuikerspiegel in balans gehouden wordt door wat je eet, het soort voedingsmiddelen dat je opneemt en je stresshormonen. Onbalans in je bloedsuikerspiegel zorgt net voor een schommelend gewicht en ook voor een schommelend energiepeil. Balans is altijd de eerste stap, zowel voor je lichaam, brein als hart. Daarna kan je eventueel nog met een kuur of dieet, al dan niet in de vorm van een ketodieet of intermittent fasting op bepaalde dagen van de week, aan de slag gaan. Iedere kuur, ieder dieet vraagt veel energie van je lichaam. Daarom is een energiebalans een belangrijke voorwaarde om kuren te gaan volgen. Na iedere kuur moet je altijd terugkomen tot het levensplan waarmee je ook eindigt in deze ‘kit over GEWICHT’.

De eerste stap is balans!

Dit starttraject ‘kit over GEWICHT’ zal jou helpen met:

 1. het optimaliseren van je vetverbranding en het bereiken van een gezond gewicht
 2. het loskomen van stress- of emo-eten
 3.  het stap voor stap integreren van gezonde gewoonten in jouw leven

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit 'OVER gewicht' ontdek je al snel de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eye opener. Ook de tips om voldoende te bewegen - zoals wandelen, fietsen en krachttraining (fit20) - zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt: een superresultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. De 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven, wat ertoe leidt dat het gewichtsverlies blijvend is.

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

Hoeilaart

Sophie Vercammen, Founder Vitality Builders

De 3-isOne kit 'Over gewicht', is waar voor je geld ! Veel info, duidelijk gebracht en je kan er direct mee aan de slag! Een aanrader. De instructiefilms waarbij Elti, de mascotte van 3-isOne, speels aangeeft wat je te doen staat, zijn heel motiverend, inspirerend en voedend. Alles wordt duidelijk rustig, goed onderbouwd en professioneel uitgelegd door Christel. De bewustmaking over voeding is zeker aanwezig in deze kit en een goede aanvulling op je levensstijl.

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo