Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Zorgvragers helpen en daarvoor beloond worden!

Service verbeteren

Als hulpverlener wil je zo veel mogelijk patiënten of cliënten permanent van hun klachten afhelpen en zou je van alle markten thuis willen zijn. Misschien heb je al wat bijgeschoold over gezonde voeding en neem je dat mee in je adviezen. Patiënten beter helpen geeft veel voldoening, maar je wil natuurlijk ook niet de focus op jouw expertise verliezen.

Daarom gaan veel professionals in de zorgverlening, zoals osteopaten, apothekers, coaches, diëtisten, voetreflexologen, een partnership aan met 3-isOne. Door onze online starttrajecten aan te bieden, schenken ze cliënten of patiënten de kennis die ze nodig hebben om hun zelfgenezend vermogen aan te spreken en op een duurzame manier te herstellen van een schommelend gewicht of energiepeil of een slechte vertering. Door deze drie kits of het boek ‘Samen GEZOND’ aan te bieden, schenk je meer hulp en ondersteuning waardoor ook jouw behandelingen sneller, meer en langer resultaat hebben.

Deze korte starttrajecten van 5 weken zijn wetenschappelijk onderbouwd en van A tot Z uitgewerkt. Ze bevatten duidelijke video’s, een aangepast praktisch en concreet stappenplan, voedingsschema’s en een heleboel extra informatie waar cliënten zelf mee aan de slag kunnen. Ze leren heel veel over de werking van hun lichaam en hoe ze zelf meewerken aan het oplossen van hun klachten. Hierdoor zullen ook jouw adviezen beter begrepen en toegepast worden. Bovendien hangt er dankzij ons affiliatiesysteem ook een verdienmodel aan vast. Via jouw advies krijgt jouw cliënt of patiënt extra korting en ook jij wordt beloond voor je trouwe partnerschap.

Wil je hier graag meer over weten? Wil je graag de inhoud van zo een online starttraject eens bekijken of je vragen stellen. Schrijf je hier in op deze online gratis infosessie.

patiënten beter helpen met behulp van voedingsleer

Wil je zelf je meer kennis over het zelfgenezend vermogen?

Heb je het gevoel dat je graag wat meer wil verdiepen in de voedingsleer. Dan hebben we ook tal van interessante opleidingen op het programma voor jou! Schrijf je in op onze nieuwsbrief of word lid van onze besloten Facebookgroep en word op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden en krijg gratis gezondheidstips en -advies.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.