Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Zorgvragers helpen en daarvoor beloond worden!

Service verbeteren

Als hulpverlener wil je zo veel mogelijk patiënten of cliënten permanent van hun klachten afhelpen en zou je van alle markten thuis willen zijn. Misschien heb je al wat bijgeschoold over gezonde voeding en neem je dat mee in je adviezen. Patiënten beter helpen geeft veel voldoening, maar je wil natuurlijk ook niet de focus op jouw expertise verliezen.

Daarom gaan veel professionals in de zorgverlening, zoals osteopaten, apothekers, coaches, diëtisten, voetreflexologen, een partnership aan met 3-isOne. Door onze online starttrajecten aan te bieden, schenken ze cliënten of patiënten de kennis die ze nodig hebben om hun zelfgenezend vermogen aan te spreken en op een duurzame manier te herstellen van een schommelend gewicht of energiepeil of een slechte vertering. Door deze drie kits of het boek ‘Samen GEZOND’ aan te bieden, schenk je meer hulp en ondersteuning waardoor ook jouw behandelingen sneller, meer en langer resultaat hebben.

Deze korte starttrajecten van 5 weken zijn wetenschappelijk onderbouwd en van A tot Z uitgewerkt. Ze bevatten duidelijke video’s, een aangepast praktisch en concreet stappenplan, voedingsschema’s en een heleboel extra informatie waar cliënten zelf mee aan de slag kunnen. Ze leren heel veel over de werking van hun lichaam en hoe ze zelf meewerken aan het oplossen van hun klachten. Hierdoor zullen ook jouw adviezen beter begrepen en toegepast worden. Bovendien hangt er dankzij ons affiliatiesysteem ook een verdienmodel aan vast. Via jouw advies krijgt jouw cliënt of patiënt extra korting en ook jij wordt beloond voor je trouwe partnerschap.

Wil je hier graag meer over weten? Wil je graag de inhoud van zo een online starttraject eens bekijken of je vragen stellen. Schrijf je hier in op deze online gratis infosessie.

patiënten beter helpen met behulp van voedingsleer

Wil je zelf je meer kennis over het zelfgenezend vermogen?

Heb je het gevoel dat je graag wat meer wil verdiepen in de voedingsleer. Dan hebben we ook tal van interessante opleidingen op het programma voor jou! Schrijf je in op onze nieuwsbrief of word lid van onze besloten Facebookgroep en word op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden en krijg gratis gezondheidstips en -advies.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.