Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Zorgvragers helpen en daarvoor beloond worden!

Service verbeteren

Als hulpverlener wil je zo veel mogelijk patiënten of cliënten permanent van hun klachten afhelpen en zou je van alle markten thuis willen zijn. Misschien heb je al wat bijgeschoold over gezonde voeding en neem je dat mee in je adviezen. Patiënten beter helpen geeft veel voldoening, maar je wil natuurlijk ook niet de focus op jouw expertise verliezen.

Daarom gaan veel professionals in de zorgverlening, zoals osteopaten, apothekers, coaches, diëtisten, voetreflexologen, een partnership aan met 3-isOne. Door onze online starttrajecten aan te bieden, schenken ze cliënten of patiënten de kennis die ze nodig hebben om hun zelfgenezend vermogen aan te spreken en op een duurzame manier te herstellen van een schommelend gewicht of energiepeil of een slechte vertering. Door deze drie kits of het boek ‘Samen GEZOND’ aan te bieden, schenk je meer hulp en ondersteuning waardoor ook jouw behandelingen sneller, meer en langer resultaat hebben.

Deze korte starttrajecten van 5 weken zijn wetenschappelijk onderbouwd en van A tot Z uitgewerkt. Ze bevatten duidelijke video’s, een aangepast praktisch en concreet stappenplan, voedingsschema’s en een heleboel extra informatie waar cliënten zelf mee aan de slag kunnen. Ze leren heel veel over de werking van hun lichaam en hoe ze zelf meewerken aan het oplossen van hun klachten. Hierdoor zullen ook jouw adviezen beter begrepen en toegepast worden. Bovendien hangt er dankzij ons affiliatiesysteem ook een verdienmodel aan vast. Via jouw advies krijgt jouw cliënt of patiënt extra korting en ook jij wordt beloond voor je trouwe partnerschap.

Wil je hier graag meer over weten? Wil je graag de inhoud van zo een online starttraject eens bekijken of je vragen stellen. Schrijf je hier in op deze online gratis infosessie.

patiënten beter helpen met behulp van voedingsleer

Wil je zelf je meer kennis over het zelfgenezend vermogen?

Heb je het gevoel dat je graag wat meer wil verdiepen in de voedingsleer. Dan hebben we ook tal van interessante opleidingen op het programma voor jou! Schrijf je in op onze nieuwsbrief of word lid van onze besloten Facebookgroep en word op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden en krijg gratis gezondheidstips en -advies.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.