Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

MINDER moe, BETER verteren, GEZOND gewicht met een actief zelfgenezend vermogen!

Heb je al gehoord van het zelfgenezend vermogen? Jaarlijks worden alle cellen in je lichaam vernieuwd. Bij sommige gaat het zelfs veel sneller. Rode bloedcellen vernieuwen al in 120 dagen. Darmcellen vernieuwen zelfs continue! Je weet toch wel dat je bruine zomerhuid ook niet blijft, al vrij snel komen er nieuwe huidcellen en sterven de dode weer af. Door celvernieuwing gaat een huidwonde ook genezen.

Binnen in je lichaam is het niet anders. Deze celvernieuwing is dus de basis voor je zelfgenezend vermogen. Als je zelfgenezend vermogen niet optimaal werkt, leidt dit tot een scala aan klachten:

 • Heb je regelmatig last van vermoeidheid? Zou je graag wat meer energie hebben, je wat minder moe voelen? Wil je van die vervelende pijn af?
 • Heb je al vanalles geprobeerd om je gewicht op peil te houden? Heb je een schommelend gewicht, over- of ondergewicht?
 • Of heb je steeds opnieuw last van allerlei verteringsproblemen, voedingsintoleranties, buikpijn, veel gas, een zwakke immuniteit of andere chronische gezondheidsproblemen?

Misschien heb je al allerlei zaken geprobeerd om dit allemaal te fiksen, zoals vitaminekuren, voedingssupplementen, verschillende soorten diëten, … Of hou jij je dagelijks op de been met talloze lapmiddeltjes zoals cafeïnehoudende dranken en energierepen met trage suikers? Sta jij altijd paraat om alle laatste hypes te volgen en van de ene nieuwe eettrend op de andere over te stappen? Dan doe je wellicht meer kwaad dan goed.

Je herstel dien je van bij de basis aan te pakken!

Je kunt een probleem pas definitief aanpakken als je vertrekt van bij de basis! Hiervoor start je best met een grondige analyse. Alleen op die manier kan je je zelfgenezend vermogen activeren. Deze analyse brengt de basisoorzaak in beeld. De problemen aanpakken van bij de oorzaak zorgt voor écht herstel. Niet door het nemen van allerlei -remmers, -stillers, -blokkers of andere symptoomonderdrukkende middelen. Want hiermee wordt je lichaam nog zieker zonder dat jij het voelt! Misschien ben je al een aantal keer wandelen gestuurd met onbegrepen klachten. Wil jij weten wat de échte oorzaak is van die klachten?

Tijdens deze workshop leer je waar je de basis voor deze problemen moet gaan zoeken en hoe je hier op maat van jouw lichaam voor altijd mee kan afrekenen. Op die manier kan je een stabiel gewicht verkrijgen, beter gaan verteren en zal je je minder moe voelen.

Minder moe, beter verteren en een goed gewicht

Praktische aanpak in deze workshop

We leggen uit wat je lichaam, brein en hart nodig hebben om te genezen van bij de oorzaak, aan de hand van:

 • Analyse symptomatische klachten
 • Leefstijlanalyse
 • Doelstellingen bespreken
 • Vragen stellen
 • Verbinding zorgt voor motivatie

Tijdens deze workshop leg ik je uit wat dit precies inhoudt. Natuurlijk is er ook in mijn leven niet iedere dag zonneschijn. Er zijn nog altijd uitdagende momenten. Dat geldt wellicht ook voor jou en dat kan ik niet veranderen. Wat ik wél kan doen is jou ondersteunen met al mijn ervaring en kennis opdat jij je lichaam, brein en hart kan voeden met alles wat het nodig heeft. Het gevolg is een betere gezondheid, meer vitaliteit, een betere vertering en een stabiel gewicht, zodat er een natuurlijke balans ontstaat in je leven. Daardoor zal je je niet alleen minder moe voelen, maar weer met plezier aan je werkdag beginnen en bovendien tijd kunnen creëren voor ontspanning en hobby’s of onvergetelijke momenten met je gezin, familie of vrienden.

Wat leer je in deze workshop?

Je komt te weten:

Elti leest Samen GEZOND
 • Dat de juiste voeding en aangepaste leefstijl zorgt voor bouwstoffen om je zelfgenezend vermogen te activeren.
 • Welke voedingsmiddelen je lichaam uitputten en nog meer stress geven en dus zorgen voor over- of ondergewicht, uitputting en allerlei ziekten.
 • Hoe logisch deze basisregels zijn om je energiepeil te verhogen, je gewicht te optimaliseren of je vertering te ondersteunen.
 • Dat een totaalaanpak veel belangrijker is dan enkel met voeding of supplementen aan de slag te gaan.
 • Enkele praktische oefeningen om te ervaren welke impact deze op jouw lichaam, brein en hart hebben.

Grijp deze kans en investeer enkele uurtjes in je gezondheid, want die is toch heel veel waard!

Bovendien mag je een aantal zaken proeven. Dat maakt het extra gezellig.

Wil je liever een persoonlijke afspraak, dan kan dat via een life of online individueel consult. Een afspraak hiervoor kan je maken via [email protected] of bestel het online consult.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.