Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Op gewicht met stresshygiëne & beter (w)eten!

Minder gewicht

Heb jij ook al meer diëten geprobeerd dan je je kan herinneren? Wil je graag minder gewicht? Kán je wel gewicht verliezen maar nooit op lange termijn? Steven je na een aantal weken of maanden diëten onherroepelijk op een jojo af? Veel mensen delen die frustratie!

Diëten kan iedereen. Maar daarna je gewicht in balans houden, dát is een heel ander paar mouwen. En daar ligt voor vele mensen de wáre uitdaging! Wat we immers écht willen is dat die inspanningen beloond blíjven en dat we kunnen genieten van een normaal sociaal leven.

Je gewicht van bij de basis aanpakken!

Je kunt een probleem pas definitief aanpakken als je vertrekt van bij de basis! Alleen op die manier kan je jezelf voorgoed bevrijden van stress- en emo-eten en je vetverbranding van bij het fundament optimaliseren.

Heb je last van:

 • Overgewicht
 • Schommelend gewicht
 • Hyperinsulinemie of zelfs al diabetes
 • Zwangerschapskilo’s die je maar niet kwijt geraakt
 • Eetstoornissen of emo-eten
 • Gewichtsverhoging in de menopauze

Kies voor minder gewicht met een duurzame totaalaanpak!

De kracht van 3-isOne zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Via een vetverbrandingsfase, gaan we naar een opbouwfase en dan naar een nieuw levensplan. Zodat je met de juiste begeleiding jezelf beter leert kennen en nieuwe gewoontes aanleert die bij jou passen. Het gaat om veel meer dan eten. Met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, zorgen we ook voor een optimale stresshygiëne zodat emo-eten en stress-eten aangepakt wordt en jij écht kan genieten van datgene dat jouw lichaam voedt.

Tijdens deze workshop leg ik je uit wat dit precies inhoudt. Natuurlijk is er ook in mijn leven niet iedere dag zonneschijn. Er zijn nog altijd uitdagende momenten. Dat geldt wellicht ook voor jou en dat kan ik niet veranderen. Wat ik wél kan doen is jou ondersteunen met al mijn ervaring en kennis opdat jij zélf je gewicht in balans kunt brengen. Het gevolg is een betere gezondheid, meer energie en meer veerkracht, zodat er een natuurlijke balans ontstaat in je leven. Daardoor zal je niet alleen gewicht verliezen, maar weer met plezier aan je werkdag beginnen en bovendien tijd kunnen creëren voor ontspanning en hobby’s of onvergetelijke momenten met je gezin, familie of vrienden.

Minder gewicht door een optimale vetverbranding van bij de basis

 • Met een gebalanceerd gewicht door het leven gaan, is een haalbare doelstelling, zeker als je je kilo’s aanpakt vanaf het fundament. Dit is waar de meeste diëten de bal mis slaan. Hiervoor krijg jij via film en ebooks de nodige kennis en die zal jou veel vertrouwen en kracht geven.
 • Wat is nu het verschil tussen een dieet en 3-isOne? Waarom werken veel diëten slechts tijdelijk en vervallen we vaak terug in een jojo-effect? Waarom zijn pillen slikken, dieetdrankjes drinken, rauwkost eten en calorieën tellen niet efficiënt genoeg om een duurzame balans in je gewicht te krijgen?
 • Tijdens deze workshop zal je ervaren dat je met eenvoudige dagelijks toepasbare zaken zélf je gewicht in balans kunt brengen, ook op lange termijn, zonder te vervallen in een jojo-effect.
Elti van overgewicht naar minder gewicht

Wat leer je in deze workshop?

Elti stelt zich vragen - denken
 • Waarom gewichtstoename niet alleen te maken heeft met voeding.
 • Wat de relatie is tussen vitaliteit en gewicht.
 • Hoe je een jojo-effect vermijdt na het zoveelste dieet.
 • Hoe je kunt genieten van lekker eten en tóch slank en gezond worden.
 • Hoe je jezelf (permanent) bevrijdt van emo- en stress-eten en je vetverbranding optimaliseert, ook op lange termijn.
 • Enkele praktische oefeningen om te starten.

Een ervaring is voor altijd. Schrijf je daarom in voor deze workshop. Er is ook een half uur tijd om vragen te stellen.

Volg je liever een online programma met begeleidende filmpjes om via een concreet stappenplan in 5 weken je buikklachten te herstellen? Kijk dan eens of ons starttraject ‘OVER gewicht’ iets voor jou is.

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Wevelgem

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Dankzij het 3-isOne traject heb ik een heel andere visie gekregen op het leven. Uiteraard blijf ik een Bourgondier, na dit traject weet ik hoe ik mijn lichaam in balans kan houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en ben ook veel bewuster met mijn leven bezig. De map met alle informatie die bij het traject hoort pak ik nog regelmatig eens vast. Dit traject gaat veel verder dan alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb. De combinatie van de individuele begeleiding en de groepssessie met Camino team verhoogden mijn motivatie. Bovendien keek ik uit naar de sessies want ik vond het een heel boeiend traject. Vooral de helende opstellingen gaven extra stressreductie! De 3-isOne aanpak is zeker ook een lange termijn aanpak. Mijn volgende persoonlijk doelen sluiten mooi aan op mijn professionele doelen, wat gezegd wordt mag ik nu ervaren: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.