Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Gestoord eetgedrag!?

Van ongezonde eetgewoonten naar een gezonde relatie met voeding, inzichten in cravings- en eetstoornissen.

Gestoord eetgedrag, wat is dit, hoe ontstaat het, en welke impact heeft dit op je leven en gezondheid. Het gaat over veel meer dan anorexia of boulemie, dit zijn meestal gevolgen die een zeer zware impact hebben op jezelf en heel het gezin.

Preventie is de boodschap. Preventie kan pas starten bij het (h)erkennen van het probleem. Want behalve het eetgedrag liggen er heel wat patronen aan de basis van dit gestoord eten. Emoties, al dan niet erkend, familie patronen, biochemische werking van voeding in je hersenen enz…

Je zal heel wat inzichten krijgen tijdens deze workshop, die gegeven wordt door mezelf samen met Elly Louage, stagiaire opleiding toegepaste gezondheidswetenschappen. Waarom zij interesse heeft in deze materie kan je lezen in haar blog: Overwin je cravings en leer hoe je jouw relatie met voeding kan verbeteren.

Joost Callens, CEO Caminogroup

Antwerpen

Joost Callens, CEO Caminogroup

Dankzij de gesprekken met Christel en de 3-isOne methode heb ik een unieke code ontdekt om met mezelf aan de slag te gaan op 5 dimensies: bewegen, voelen, eten, ademen en rusten. Het creëert een mooi kompas om op een gezonde manier energiek in het leven en het werkveld te staan. Dank je wel!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.