Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Emo-eten, cravings,…!?

Van ongezonde eetgewoonten naar een gezonde relatie met voeding, inzichten in cravings- en eetstoornissen.

Emo-eten, wat is dit, hoe ontstaat het, en welke impact heeft dit op je leven en gezondheid.

Preventie is de boodschap. Preventie kan pas starten bij het (h)erkennen van het probleem. Want behalve het eetgedrag liggen er heel wat patronen aan de basis van dit emo- of stress-eten. Emoties, al dan niet erkend, familie patronen, biochemische werking van voeding in je hersenen enz…

Je zal heel wat inzichten krijgen tijdens deze workshop, die gegeven wordt door mezelf samen met Elly Louage, stagiaire opleiding toegepaste gezondheidswetenschappen. Waarom zij interesse heeft in deze materie kan je lezen in haar blog: Overwin je cravings en leer hoe je jouw relatie met voeding kan verbeteren.

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Wevelgem

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Dankzij het 3-isOne traject heb ik een heel andere visie gekregen op het leven. Uiteraard blijf ik een Bourgondier, na dit traject weet ik hoe ik mijn lichaam in balans kan houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en ben ook veel bewuster met mijn leven bezig. De map met alle informatie die bij het traject hoort pak ik nog regelmatig eens vast. Dit traject gaat veel verder dan alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb. De combinatie van de individuele begeleiding en de groepssessie met Camino team verhoogden mijn motivatie. Bovendien keek ik uit naar de sessies want ik vond het een heel boeiend traject. Vooral de helende opstellingen gaven extra stressreductie! De 3-isOne aanpak is zeker ook een lange termijn aanpak. Mijn volgende persoonlijk doelen sluiten mooi aan op mijn professionele doelen, wat gezegd wordt mag ik nu ervaren: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.