Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Emo-eten, cravings,…!?

Van ongezonde eetgewoonten naar een gezonde relatie met voeding, inzichten in cravings- en eetstoornissen.

Emo-eten, wat is dit, hoe ontstaat het, en welke impact heeft dit op je leven en gezondheid.

Preventie is de boodschap. Preventie kan pas starten bij het (h)erkennen van het probleem. Want behalve het eetgedrag liggen er heel wat patronen aan de basis van dit emo- of stress-eten. Emoties, al dan niet erkend, familie patronen, biochemische werking van voeding in je hersenen enz…

Je zal heel wat inzichten krijgen tijdens deze workshop, die gegeven wordt door mezelf samen met Elly Louage, stagiaire opleiding toegepaste gezondheidswetenschappen. Waarom zij interesse heeft in deze materie kan je lezen in haar blog: Overwin je cravings en leer hoe je jouw relatie met voeding kan verbeteren.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.