Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

INT – praktijk MEER energie

ziekteverzuim voorkomen

Leer tijdens deze ‘opleiding MEER energie‘ hoe je efficiënt, tijdig en doeltreffend kan ingrijpen bij uitputting, oververmoeidheid, of de vele gevolgen van stress. Hoe kan je een burn-out voorkomen? Heb je tools en handvaten nodig om deze cliënten te begeleiden in hun leefstijl met behulp van de nodige ondersteuning. Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Let op: Deze opleiding MEER energie kan enkel gevolgd worden na het volgen van INT-theorie.

Een uitgeputte zorgvrager heeft niet de energie om de mentale en emotionele oorzaken die in de tot de uitputting hebben geleid aan te pakken. Fysiek op krachten komen is dan de eerste essentiële stap. Zelfs gezond eten alleen helpt op dat punt niet meer. Want wat goede voeding is, houdt bij uitputting iets heel anders in. Bij heel wat mensen leidt uitputting tot overgewicht en wat dan? Vooral voeding verteren is een belangrijke eerste stap naar een leven met MEER energie. Deze opleiding geeft jou de handvaten, schema’s en een structuur zodat jij dit stap voor stap met jouw zorgvrager kan aanpakken. Hiermee kan je in jouw praktijk onmiddellijk aan de slag.

Deze westerse maatschappij kenmerkt zich door een zeer prestatie gericht levensritme, als belangrijk kenmerk van de mannelijke energie. Dit is de daadkracht, wat een zeer mooi kenmerk is, om tot resultaten te komen. Echter bij overdreven daadkracht, die niet ondersteund wordt door draagkracht zorgt deze voor uitputting. Uitputting of burn-out is die epidemie of zelfs pandemie waar niet over gesproken wordt. Het gebrek aan draagkracht zorgt voor alle hormonale problemen, zowel bij mannen als vrouwen. Tijdens deze dag leer je hoe je bij jouw cliënt de draagkracht kan toevoegen aan het leven en in de voeding. Van bij deze basis zal energie herstel, vitaliteit en genezing snel volgen.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • Analyseprogramma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt.
  • CRM-programma voor databeheer en het sturen van motiverende mails.
  • Online leermodules, video’s en lijsten, en de werkmap ‘Voed lichaam, brein en hart’ met recepten en oefeningen.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met al deze tools. Daarnaast zal je ook leren hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Tijdens deze opleiding leer je:

  • analyses maken van symptomatische klachten en deze op te lossen van bij de oorzaak, volgens natuurwetten van het menselijk lichaam
  • supplementen efficiënt in te zetten ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen, zodat je met een minimale aanvulling een optimaal resultaat bekomt
  • werken met een structuur die ervoor zorgt dat je cliënt ook echt stappen zet

Na deze opleiding kan je als 3-isOne coach aan de slag. Je werkt van bij de basis, je pakt de vele problemen die te maken hebben met ‘energiegebrek’ het kan ook zijn dat alvoren je aan OVER’gewicht, kan beginnen eerste de energie in orde gebracht dient te worden. Sowieso leer je hormonale klachten, uitputting en burn-out aanpakken, gebrek aan levenslust, concentratie – of geheugenproblemen, slaapstoornissen en chronische pijn aanpakken van bij de oorzaak, zodat je voornamelijk duurzame resultaten verkrijgt.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.