Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

INT – praktijk MEER energie

ziekteverzuim voorkomen

Leer tijdens deze ‘opleiding MEER energie‘ hoe je efficiënt, tijdig en doeltreffend kan ingrijpen bij uitputting, oververmoeidheid, of de vele gevolgen van stress. Hoe kan je een burn-out voorkomen? Heb je tools en handvaten nodig om deze cliënten te begeleiden in hun leefstijl met behulp van de nodige ondersteuning. Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Let op: Deze opleiding MEER energie kan enkel gevolgd worden na het volgen van INT-theorie.

Een uitgeputte zorgvrager heeft niet de energie om de mentale en emotionele oorzaken die in de tot de uitputting hebben geleid aan te pakken. Fysiek op krachten komen is dan de eerste essentiële stap. Zelfs gezond eten alleen helpt op dat punt niet meer. Want wat goede voeding is, houdt bij uitputting iets heel anders in. Bij heel wat mensen leidt uitputting tot overgewicht en wat dan? Vooral voeding verteren is een belangrijke eerste stap naar een leven met MEER energie. Deze opleiding geeft jou de handvaten, schema’s en een structuur zodat jij dit stap voor stap met jouw zorgvrager kan aanpakken. Hiermee kan je in jouw praktijk onmiddellijk aan de slag.

Deze westerse maatschappij kenmerkt zich door een zeer prestatie gericht levensritme, als belangrijk kenmerk van de mannelijke energie. Dit is de daadkracht, wat een zeer mooi kenmerk is, om tot resultaten te komen. Echter bij overdreven daadkracht, die niet ondersteund wordt door draagkracht zorgt deze voor uitputting. Uitputting of burn-out is die epidemie of zelfs pandemie waar niet over gesproken wordt. Het gebrek aan draagkracht zorgt voor alle hormonale problemen, zowel bij mannen als vrouwen. Tijdens deze dag leer je hoe je bij jouw cliënt de draagkracht kan toevoegen aan het leven en in de voeding. Van bij deze basis zal energie herstel, vitaliteit en genezing snel volgen.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • Analyseprogramma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt.
  • CRM-programma voor databeheer en het sturen van motiverende mails.
  • Online leermodules, video’s en lijsten, en de werkmap ‘Voed lichaam, brein en hart’ met recepten en oefeningen.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met al deze tools. Daarnaast zal je ook leren hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Tijdens deze opleiding leer je:

  • analyses maken van symptomatische klachten en deze op te lossen van bij de oorzaak, volgens natuurwetten van het menselijk lichaam
  • supplementen efficiënt in te zetten ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen, zodat je met een minimale aanvulling een optimaal resultaat bekomt
  • werken met een structuur die ervoor zorgt dat je cliënt ook echt stappen zet

Na deze opleiding kan je als 3-isOne coach aan de slag. Je werkt van bij de basis, je pakt de vele problemen die te maken hebben met ‘energiegebrek’ het kan ook zijn dat alvoren je aan OVER’gewicht, kan beginnen eerste de energie in orde gebracht dient te worden. Sowieso leer je hormonale klachten, uitputting en burn-out aanpakken, gebrek aan levenslust, concentratie – of geheugenproblemen, slaapstoornissen en chronische pijn aanpakken van bij de oorzaak, zodat je voornamelijk duurzame resultaten verkrijgt.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.