Maak met het starttraject OVER gewicht 'je goede voornemens' waar! Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting. - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding MEER energie

ziekteverzuim voorkomen

Leer tijdens deze ‘opleiding MEER energie‘ hoe je efficiënt, tijdig en doeltreffend kan ingrijpen bij uitputting, oververmoeidheid, of de vele gevolgen van stress. Hoe kan je een burn-out voorkomen? Heb je tools en handvaten nodig om deze cliënten te begeleiden in hun leefstijl met behulp van de nodige ondersteuning. Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Let op: Deze opleiding MEER energie kan enkel gevolgd worden na certificatie voor INT-basis.

Een uitgeputte zorgvrager heeft niet de energie om de mentale en emotionele oorzaken die in de tot de uitputting hebben geleid aan te pakken. Fysiek op krachten komen is dan de eerste essentiële stap. Zelfs gezond eten alleen helpt op dat punt niet meer. Want wat goede voeding is, houdt bij uitputting iets heel anders in. Bij heel wat mensen leidt uitputting tot overgewicht en wat dan? Vooral voeding verteren is een belangrijke eerste stap naar een leven met MEER energie. Deze opleiding geeft jou de handvaten, schema’s en een structuur zodat jij dit stap voor stap met jouw zorgvrager kan aanpakken. Hiermee kan je in jouw praktijk onmiddellijk aan de slag.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • Analyseprogramma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt.
  • CRM-programma voor databeheer en het sturen van motiverende mails.
  • Online leermodules, video’s en lijsten, en de werkmap ‘Voed lichaam, brein en hart’ met recepten en oefeningen.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met al deze tools. Daarnaast zal je ook leren hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Als 3-isOne-coach werk je vanuit de basis, pak je de problemen aan van bij de oorzaak, zodat je duurzame resultaten verkrijgt.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.