Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Kookworkshop

Ben jij het ook moe om uren winkels af te schuimen of in je keuken te staan? Wil je tóch gezond eten? Dan is deze kookworkshop iets voor jou!

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee naar de inspirerende wereld van mijn gezonde keuken.

Wat mag je verwachten van onze kookworkshop?

Ik toon je hoe je in 3 stappen je lichaam, brein en hart kunt voeden door te

  • creëren,
  • combineren,
  • plannen.

Leer hoe jij op een eenvoudige manier van de voedingsmiddelen in jouw keukenkast een lekkere maaltijd kan maken voor jou en je gezin. Ontdek waarom het zo belangrijk is dat je voeding eet die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Intussen kun je op een leuke manier recepten uitproberen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Tijdens deze praktische kookworkshop wordt een 3-gangenmaaltijd gemaakt, die we samen opeten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen dit voor jou heeft.

  • Het is een verbindend gezinsmoment.
  • Het geeft je vitaliteit en energie.
  • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
  • Het is tijd- en geldbesparend.
  • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!
Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.