Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Kookworkshop

Ben jij het ook moe om uren winkels af te schuimen of in je keuken te staan? Wil je tóch gezond eten? Dan is deze kookworkshop iets voor jou!

3-isOne maakt het eenvoudig om gezond te koken. Alles staat in jouw keukenkast of is te koop in lokale winkels of je plaatselijke supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken maar weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee naar de inspirerende wereld van mijn gezonde keuken.

Wat mag je verwachten van onze kookworkshop?

Ik toon je hoe je in 3 stappen je lichaam, brein en hart kunt voeden door te

  • creëren,
  • combineren,
  • plannen.

Leer hoe jij op een eenvoudige manier van de voedingsmiddelen in jouw keukenkast een lekkere maaltijd kan maken voor jou en je gezin. Ontdek waarom het zo belangrijk is dat je voeding eet die je bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Intussen kun je op een leuke manier recepten uitproberen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Tijdens deze praktische kookworkshop wordt een 3-gangenmaaltijd gemaakt, die we samen opeten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen dit voor jou heeft.

  • Het is een verbindend gezinsmoment.
  • Het geeft je vitaliteit en energie.
  • Het is een bron van inspiratie en creativiteit.
  • Het is tijd- en geldbesparend.
  • Het is een lekkere en zinnenprikkelende ervaring, een waar feestmaal!

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.