kit OVER gewicht - meer info

Kookworkshop

Ben jij het ook moe om uren te winkelen of in je keuken te staan? Toch wil je gezond eten… 3-isOne maakt het eenvoudig, alles staat in jouw keukenkast of is te koop in iedere winkel of supermarkt. Heel wat mensen willen wel gezond eten en koken en weten vaak niet hoe ze er aan kunnen beginnen. Tijdens deze kookbeleving neem ik jullie mee in de inspirerende wereld van mijn gezonde keuken.

Voed lichaam, brein en hart bestaat uit 3 stappen:

  • Creëren
  • Combineren
  • Plannen

Leer hoe jij van de voedingsmiddelen in jouw keukenkast, een lekkere maaltijd kan maken voor jou en je gezin. Waarom het zo belangrijk is dat je voeding eet die je bloedsuikerspiegel stabiel houd vertel ik tijdens de maaltijd.

Tijdens deze praktische workshop wordt een 3 gangen maaltijd gemaakt, die we samen eten. Je kan ruiken, zien, voelen, proeven en beleven welke 5 voordelen voor jou heeft:

  • Verbindend gezinsmoment
  • Vitaliteit & energie
  • Bron van inspiratie en creatie
  • Lekker & zinnenprikkelend, een waar feestmaal
  • Tijd & geld besparen

Myriam Oorts, Voetreflexologe

Wommelgem

Myriam Oorts, Voetreflexologe

Ik maakte kennis met het nieuwe online programma van 3 is One. Ik vond het een voordeel dat je niet op en neer hoeft te rijden en toch voldoende uitleg krijgt via de filmpjes die je thuis kan bekijken. Het is een geweldige start van de overgang naar een gezondere maar toch lekkere eetwijze. Bovendien is die start heel goed om pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel te verbeteren. Aan mijn eigen klanten - zeker aan zij die een kinderwens hebben - raad ik ten stelligste aan om vóór een mogelijke zwangerschap, te werken aan een kuur zoals deze. Ondertussen begin ik aan week 8 en ben ik bijna 9 kilo lichter. Maar wat veel interessanter is, is dat ik minder stress voel, minder moeilijke emoties ook en mijn hormonen zijn beter in balans.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.