Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Samen GEZOND

Toffice coworking space - Samen GEZOND

Gezonde én gelukkige mensen: een utopie of een haalbare droom?

Op 21 september zal Christel Stevens, ingenieur voeding, oprichtster van 3-isOne en schrijfster van het boek ‘Samen GEZOND’, jullie meenemen in wonderlijke wereld van gezond leven. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtiste die ze nu is.

Tijdens dit event kom je meer te weten over hoe de 5 pijlers van 3-isOne, bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, je kunnen begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. Dit evenement gaat dus over veel meer dan voeden alleen maar over een complete make-over van je levensstijl. Hierdoor krijg je een natuurlijke balans in je leven waarbij je zelf je gezondheid in stand houdt door je zelfgenezend vermogen aan te spreken. Christel zal je waardevolle inzichten meegeven die niet alleen interessant zijn voor de preventie van klachten maar ook bij gezondheidsherstel van bij het fundament, zowel op korte als lange termijn.

In haar boek en tijdens de lezing licht ze toe hoe je met eenvoudig dagelijks toepasbare tips en tricks een natuurlijke balans in je leven installeert. Hierdoor heb je meer energie waardoor je weer met plezier naar je werk gaat en ook meer tijd kan creëren voor ontspanning en hobby’s en onvergetelijke momenten met je familie en vrienden.

En natuurlijk krijg je niet alleen informatie tijdens deze lezing. Christel laat je ook letterlijk proeven van de resultaten van haar 3-isOne leefstijlprogramma.

Dit evenement werd georganiseerd door coworking space Toffice.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.