Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Samen GEZOND

Toffice coworking space - Samen GEZOND

Gezonde én gelukkige mensen: een utopie of een haalbare droom?

Op 21 september zal Christel Stevens, ingenieur voeding, oprichtster van 3-isOne en schrijfster van het boek ‘Samen GEZOND’, jullie meenemen in wonderlijke wereld van gezond leven. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtiste die ze nu is.

Tijdens dit event kom je meer te weten over hoe de 5 pijlers van 3-isOne, bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, je kunnen begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. Dit evenement gaat dus over veel meer dan voeden alleen maar over een complete make-over van je levensstijl. Hierdoor krijg je een natuurlijke balans in je leven waarbij je zelf je gezondheid in stand houdt door je zelfgenezend vermogen aan te spreken. Christel zal je waardevolle inzichten meegeven die niet alleen interessant zijn voor de preventie van klachten maar ook bij gezondheidsherstel van bij het fundament, zowel op korte als lange termijn.

In haar boek en tijdens de lezing licht ze toe hoe je met eenvoudig dagelijks toepasbare tips en tricks een natuurlijke balans in je leven installeert. Hierdoor heb je meer energie waardoor je weer met plezier naar je werk gaat en ook meer tijd kan creëren voor ontspanning en hobby’s en onvergetelijke momenten met je familie en vrienden.

En natuurlijk krijg je niet alleen informatie tijdens deze lezing. Christel laat je ook letterlijk proeven van de resultaten van haar 3-isOne leefstijlprogramma.

Dit evenement werd georganiseerd door coworking space Toffice.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.