Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Samen GEZOND

Toffice coworking space - Samen GEZOND

Gezonde én gelukkige mensen: een utopie of een haalbare droom?

Op 21 september zal Christel Stevens, ingenieur voeding, oprichtster van 3-isOne en schrijfster van het boek ‘Samen GEZOND’, jullie meenemen in wonderlijke wereld van gezond leven. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtiste die ze nu is.

Tijdens dit event kom je meer te weten over hoe de 5 pijlers van 3-isOne, bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, je kunnen begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. Dit evenement gaat dus over veel meer dan voeden alleen maar over een complete make-over van je levensstijl. Hierdoor krijg je een natuurlijke balans in je leven waarbij je zelf je gezondheid in stand houdt door je zelfgenezend vermogen aan te spreken. Christel zal je waardevolle inzichten meegeven die niet alleen interessant zijn voor de preventie van klachten maar ook bij gezondheidsherstel van bij het fundament, zowel op korte als lange termijn.

In haar boek en tijdens de lezing licht ze toe hoe je met eenvoudig dagelijks toepasbare tips en tricks een natuurlijke balans in je leven installeert. Hierdoor heb je meer energie waardoor je weer met plezier naar je werk gaat en ook meer tijd kan creëren voor ontspanning en hobby’s en onvergetelijke momenten met je familie en vrienden.

En natuurlijk krijg je niet alleen informatie tijdens deze lezing. Christel laat je ook letterlijk proeven van de resultaten van haar 3-isOne leefstijlprogramma.

Dit evenement werd georganiseerd door coworking space Toffice.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.