Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Leer overgewicht, vermoeidheid en maag-darmklachten aanpakken met leefstijl.

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Tijdens deze leefstijlworkshop krijg je inzichten en talloze oplossingen die je in je dagelijks leven meteen leert toepassen.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein

Elti: lichaam, brein en hart

Gevoelens zijn een schat van informatie. Als je goed met deze informatie weet om te gaan, vormen gevoelens ook een bron van kracht. Lukt dat niet, dan word je een gevangene van je eigen emoties. Wanneer je gevoelens met jou aan de haal gaan, leiden ze immers vaak tot stress en spanning in je lichaam. Dan vormen ze de oorzaak van energieverlies en heel wat chronische klachten en zelfs ziekten.

Deze praktische workshop bestaat uit 2 delen:

1. Voorbereiding met video: theorie voor meer inzicht (online)

Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens.

2. Workshop in groep: praktische oefeningen (online)

Deze leefstijlworkshop geeft concrete handvaten aan om je levensstijl voorgoed te veranderen.

  • Aan de hand van eenvoudige en dagelijks toepasbare oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt. Zo verlos jij jezelf definitief van hardnekkig overgewicht, chronische aandoeningen en vermoeidheid.
  • Je ontdekt dat je je lichaam, brein en hart voedt met meer dan eten. Een natuurlijke balans ontstaat als de 5 pijlers dagelijks in je leven geïntegreerd zijn: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Het gevolg hiervan is meer plezier in je werk, onvergetelijke momenten met je familie en vrienden en meer tijd voor ontspanning en hobby’s.
Lichaam, brein en hart in balans zorgt voor vitaliteit

Heb jij interesse in deze leefstijlworkshop om vermoeidheid, verteringsklachten of gewichtsproblemen de rug toe te keren? Schrijf je dan snel in of neem contact op met een van onze medewerkers als je nog vragen hebt.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.