Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Stress hygiëne bij overgewicht, vermoeidheid en maag-darmklachten!

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Tijdens deze workshop leer hoe stress deze problemen in leven houdt en zelfs steeds erger maakt. Hiervoor zijn talloze oplossingen die je in je dagelijks leven meteen kan toepassen.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein

Elti: lichaam, brein en hart

Je leert hoe gevoelens, emoties en stress met elkaar interageren. Gevoelens zijn een schat van informatie. Als je goed met deze informatie weet om te gaan, vormen gevoelens ook een bron van kracht. Lukt dat niet, dan word je een gevangene van je eigen emoties. Wanneer je gevoelens met jou aan de haal gaan, leiden ze immers vaak tot stress en spanning in je lichaam. Dan vormen ze de oorzaak van energieverlies, overgewicht en heel wat chronische klachten en zelfs ziekten.

Deze praktische workshop bestaat uit 2 delen:

1. Voorbereiding met video: theorie voor meer inzicht (online)

Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je stresslevel, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen stress, emoties en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens, hoe ze wel of niet tot stress leiden.

2. Workshop in groep: praktische oefeningen (online)

Deze leefstijlworkshop geeft concrete handvaten aan om je levensstijl voorgoed te veranderen.

  • Aan de hand van eenvoudige en dagelijks toepasbare oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt.
  • Je ontdekt dat je je lichaam, brein en hart voedt met meer dan eten.
  • Je leert de taal van je lichaam kennen.
Vitaliteit is het logisch gevolg van een balans tussen lichaam, brein en hart.

Wil jij je vermoeidheid, verteringsklachten of gewichtsproblemen de rug toe keren? Dan pakken we dit samen aan, schrijf je hierbij in.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.