Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Stress hygiëne bij overgewicht, vermoeidheid en maag-darmklachten!

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Tijdens deze workshop leer hoe stress deze problemen in leven houdt en zelfs steeds erger maakt. Hiervoor zijn talloze oplossingen die je in je dagelijks leven meteen kan toepassen.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein

Elti: lichaam, brein en hart

Je leert hoe gevoelens, emoties en stress met elkaar interageren. Gevoelens zijn een schat van informatie. Als je goed met deze informatie weet om te gaan, vormen gevoelens ook een bron van kracht. Lukt dat niet, dan word je een gevangene van je eigen emoties. Wanneer je gevoelens met jou aan de haal gaan, leiden ze immers vaak tot stress en spanning in je lichaam. Dan vormen ze de oorzaak van energieverlies, overgewicht en heel wat chronische klachten en zelfs ziekten.

Deze praktische workshop bestaat uit 2 delen:

1. Voorbereiding met video: theorie voor meer inzicht (online)

Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je stresslevel, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen stress, emoties en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens, hoe ze wel of niet tot stress leiden.

2. Workshop in groep: praktische oefeningen (online)

Deze leefstijlworkshop geeft concrete handvaten aan om je levensstijl voorgoed te veranderen.

  • Aan de hand van eenvoudige en dagelijks toepasbare oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt.
  • Je ontdekt dat je je lichaam, brein en hart voedt met meer dan eten.
  • Je leert de taal van je lichaam kennen.
Vitaliteit is het logisch gevolg van een balans tussen lichaam, brein en hart.

Wil jij je vermoeidheid, verteringsklachten of gewichtsproblemen de rug toe keren? Dan pakken we dit samen aan, schrijf je hierbij in.

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Wevelgem

Wim Hochepied, BU directeur Durabrik Publieke Samenwerkingen

Dankzij het 3-isOne traject heb ik een heel andere visie gekregen op het leven. Uiteraard blijf ik een Bourgondier, na dit traject weet ik hoe ik mijn lichaam in balans kan houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en ben ook veel bewuster met mijn leven bezig. De map met alle informatie die bij het traject hoort pak ik nog regelmatig eens vast. Dit traject gaat veel verder dan alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb. De combinatie van de individuele begeleiding en de groepssessie met Camino team verhoogden mijn motivatie. Bovendien keek ik uit naar de sessies want ik vond het een heel boeiend traject. Vooral de helende opstellingen gaven extra stressreductie! De 3-isOne aanpak is zeker ook een lange termijn aanpak. Mijn volgende persoonlijk doelen sluiten mooi aan op mijn professionele doelen, wat gezegd wordt mag ik nu ervaren: een gezonde geest in een gezond lichaam!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.