Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Basistraject

Basistraject

Stap 1: Intake met analyse en advies

Na een intake met analyse kan je coach de reden van je klacht(en) of overgewicht vaststellen. Afhankelijk van de onderliggende oorzaken zal de coach uitleggen wat voor jou de beste opties zijn om je doel te bereiken. De intake met advies duurt ongeveer 2 uur, de prijs hiervan is 180 €.

Als je tijdens deze intake beslist om met een traject te starten, is deze prijs een onderdeel van het traject. Je bent uiteraard niet verplicht om onmiddellijk te beslissen.

Waarom een traject?

Dit is leefstijlgeneeskunde, waarbij je bewuster leert omgaan met symptomatische klachten. Deze klachten zijn de manier waarop je lichaam aan jou vertelt dat het niet blij is met wat jij doet. Daarom gaan we de klachten niet meer wegstoppen met remmers, stillers, blokkers, anti… enz…

Bij leefstijlgeneeskunde staat de zorgvrager, jij dus, centraal. Doorheen het traject wordt jou alles aangereikt om de kracht van je zelfgenezend vermogen te versterken. Daarom start de aanpak bij de oorzaak en kan hiermee heel wat klachten aanpakken.

Zowel je lichaam, brein en hart zullen gevoed worden, en dat met veel meer dan eten!

Daar waar nodig zal de coach je doorverwijzen of samen met jou en je arts de volgende stappen bespreken. Een genezingsproces is een proces van bewustwording, waarin zowel je lichamelijke, je mentale als emotionele gezondheid ondersteund worden. Hiervoor krijg jij tijdens het traject de nodige tools. Door deze samen stap voor stap in jouw leven in te passen is dit haalbaar. Zodat jij naar vanzelf in een nieuw levensplan stapt dat bij jou past en jij de betere versie van jezelf wordt en blijft.

Stap 2: Keuze van het traject

Samen met de coach bespreek je wat voor jou het meest geschikt is om de doelen die jij voor ogen hebt te behalen. Als je kiest voor het Basistraject, kies je voor 2 uur intake + 4 keer 30 minuten of 2 keer 60 minuten individuele coaching.

(Ter vergelijking: als je kiest voor het Plus-traject, kies je voor 2 uur intake + 5 keer 1 uur coaching + 2 workshops)

Extra’s waarvoor je bijkomend kan inschrijven:

Stap 3: Start Basistraject

Het traject OVER gewicht bestaat uit volgende 3 fasen:

Het traject OVER energie of OVER vertering bestaat uit volgende 3 fasen:

Jezelf voeden doe je met veel meer dan met wat je eet. Je voedt je lichaam, brein en hart met bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten.

Inclusief

 • Werkmap: Voed lichaam, brein & hart
  Overzichtelijke infomap met recepten en oefeningen per fase
  Ter waarde van € 59
 • Hartige snack
  Motiverende online instructiefilms
  Coaching via inspirerende video's en e-mails, alsook recepten en oefeningen...
  Ter waarde van € 41

Kies een certified coach

Deze wetenschappelijk opgeleide coaches beschikken daarenboven over heel wat ervaring.

Julie

's-Gravenwezel

Julie

De diagnose die ik kreeg van de gastro-enteroloog was functionele dyspepsie. Ik had maagpijn, een moeilijke vertering, een hongergevoel en een constante knoop in mijn maag. Naast de nood aan aangepaste voeding en andere eetgewoontes, wees hij ook op de belangrijke invloed van stress, emoties, en te weinig slapen op dit ongemak. Het advies van de specialist was om zelf 'alternatieve therapieën' op te zoeken, omdat hij mij hiervoor geen echte oplossing kon aanbieden. Hij had gelijk. Dankzij 3 is One behoren mijn klachten tot het verleden. Ik voel me nu veel beter en energieker. Daarenboven ik heb heel veel geleerd over mezelf en mijn lichaam.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.