3-isOne kit OVER gewicht - meer info

3-isOne +traject

3-isOne +traject

Voed lichaam, brein & hart!

Wil jij een verlost raken van chronische aandoeningen, pijn, buikklachten, hardnekkig overgewicht en/of vermoeidheid?

Dan biedt dit +traject voor jou dé oplossing. De succesformule van dit 3-isOne +traject is dat de focus gericht is op het voeden van zowel jouw lichaam, brein en hart. Dit traject is een persoonlijke ontwikkeling, waar genieten van het leven met je 5 zintuigen centraal staat. Je leert welke voeding, aandacht en plezier jouw lichaam nodig heeft. Dit staat centraal bij duurzaam herstel, stabiel gewicht en genezing.

We gaan nog een stap verder, we dagen jou uit om de magie in je leven te (her)ontdekken, dit door jou uit te nodigen buiten jouw comfortzone.

Zoals alle 3-isOne programma’s is ook het +traject gebaseerd op 5 pijlers: bewegen, voelen, eten, ademen en rust, ook in dit traject gaan we deze maximaal ondersteunen.

Alsook het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel, wat jou snel een nieuw energiek gevoel geeft.

Tijdens dit traject bouw je vaak vanzelf heel wat medicatie af, omdat je lichaam deze niet meer nodig heeft. Indien gewenst wordt hierop actief ingezet in samenspraak met je arts.

Met een professionele totaalaanpak ga je samen met je coach- die jou gestructureerd zal begeleiden- aan de slag. De begeleiding verloopt in 3 stappen van telkens 3 weken:

Praktisch:

 • Neem contact op voor een afspraak , waarna je een mail ontvangt om de vragenlijsten in te vullen.

Dit 3-isOne +traject is een intensief coaching programma gedurende 3 tot 4 maanden Het bestaat uit 3 fasen en bestaat uit:

 • Intake en opstart herstel of reiniging: de analyse (aan de hand v.d. ingevulde vragenlijst) zal besproken worden. Daarna zal een advies voor herstel of reiniging met structuur en verzadiging in je eetpatroon gegeven worden. (ongeveer 1,5 u)
 • Met 2 ondersteunende voedingssupplementen om je vetverbranding en/ lichaamsherstel op een natuurlijke manier te ondersteunen.
 • Controle herstel of vetverbranding. (1 u)
 • Opbouwfase 1. (1 u)
 • Opbouwfase 2. (1 u)
 • Opstart levensplan. (1 u)
 • Check up levensplan (1 u)
 • Kookworkshop (3 u) met een 3 gangen maaltijd
 • Leefstijlworkshop (2 u)

Extra ondersteuning:

 • Bij de opstart horen 2 natuurlijke voedingssupplementen ter ondersteuning van herstel.
 • Persoonlijke Map: Voed lichaam brein & hart. 
 • Online leermodule met inspirerende en educatieve filmpjes

Totale Prijs: € 795  (kan gespreid betaald worden)

Voed je lichaam! Je fysieke lichaam heeft bouwstoffen en energie nodig. Als je via je voeding te weinig bouwstoffen binnen krijgt, kan dit zich uiten in één van de hierboven vermelde problemen. Want iedere 6 maand vernieuwen alle cellen in jouw lichaam zich. Juist eten is veel meer dan calorieën tellen, het gaat over wat je eet en hoe dit bereid is. Zelfs je totale leefstijl is belangrijk zodat wat je eet ook verteert en opgenomen wordt in de cellen van je lichaam.

Voed je brein! Je hersenen, je zenuw- en hormonale stelsel hebben de juiste energie nodig en bovendien heel wat bouwstoffen. Suiker verhoogt je ‘goed gevoel stofjes’ in de hersenen. Suiker activeert zelfs de productie van stress hormonen. Dit alles put je lichaam uit en verstoord de werking van je brein, zenuw- en hormonale stelsel. 3-isOne + geeft brein een boost.

Voed je hart! Luister naar de taal van jouw lichaam. en ontdek hoe hart, brein en lichaam met elkaar in verbinding staan. Stress en emoties, hoe jij je voelt, hebben een enorme impact op je gewicht en gezondheid. Reeds van in de kindertijd wordt ons geleerd om stress en gevoelens, zoals verdriet, frustratie of boosheid, weg te eten. Je hart het huis van je emoties voeden doe je meestal niet met eten. Rust, aandacht, plezier of troost is wat je dan nodig hebt. Tijdens dit traject leer je voelen, eten en leven met al je zintuigen. Het gevolg is rust, verzadiging en herstel. Dit is essentieel om de motor van je lichaam, je hart, in zijn levenskracht te herstellen.

Inclusief

 • Werkmap: Voed lichaam, brein & hart
  Geïllustreerde map met wetenschappelijk informatie, per fase recepten en o...
  Ter waarde van € 59
 • 3-isOne +traject online
  Boordevol informatie en inspirerende filmpjes met recepten en praktische ti...
  Ter waarde van € 41
3-isOne kit OVER gewicht

Voor slechts € 130 € bevat bij deze ‘kit’:

 • 3 voedingssupplementen
 • online ondersteuning met 5 coachende films, schema’s en oefening en informatieve teksten.

Deze ‘kit’ zet in op vetverbranding en duurzaam gewichtsverlies!

Kies een certified coach

Deze wetenschappelijk opgeleide coaches beschikken daarenboven over heel wat ervaring.

Luc, Antwerpen

3-isOne, hiermee startte Luc eerder als experiment, zeg maar uit nieuwsgierigheid. Want als Apotheker dacht hij dat hij gezond leefde. Na 5 dagen merkte Luc al dat hij bergen energie had. Hij kon nauwelijks geloven welk verschil een eenvoudige aanpassing van zijn voeding had gemaakt. 'Expect, the unexpected'

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.