Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Plus-traject

Plus-traject

Stap 1: Intake met analyse en advies

Heb je last van chronische aandoeningen zoals pijn, buikklachten, verteringsproblemen, hardnekkig overgewicht en/of vermoeidheid? Dan kan je herstel pas starten als we naar de oorzaak hiervan gaan zoeken. Na een intake met analyse kan je coach de reden van je klacht(en) vaststellen. Je kan deze analyse uitbreiden met bespreking van een uitgebreid bloedonderzoek via je arts, hiervoor kan je een verwijsbrief vragen aan jouw 3-isOne coach. Afhankelijk van de onderliggende oorzaak/oorzaken zal de coach uitleggen wat voor jou de beste opties zijn om je doel te bereiken.

Waarom een traject?

Dit is leefstijlgeneeskunde, waarbij je bewuster leert omgaan met symptomatische klachten. Deze klachten zijn de manier waarop je lichaam aan jou vertelt dat het niet blij is met wat jij doet. Daarom gaan we de klachten niet meer wegstoppen met remmers, stillers, blokkers, anti… enz…

Bij leefstijlgeneeskunde staat de zorgvrager, jij dus, centraal. Doorheen het traject wordt jou alles aangereikt om de kracht van je zelfgenezend vermogen te versterken. Daarom start de aanpak bij de oorzaak en kan hiermee heel wat klachten aanpakken.

Zowel je lichaam, brein en hart zullen gevoed worden, en dat met veel meer dan eten!

Daar waar nodig zal de coach je doorverwijzen of samen met jou en je arts de volgende stappen bespreken. Een genezingsproces is een proces van bewustwording, waarin zowel je lichamelijke, je mentale als emotionele gezondheid ondersteund worden. Hiervoor krijg jij tijdens het traject de nodige tools. Door deze samen stap voor stap in jouw leven in te passen is dit haalbaar. Zodat jij naar vanzelf in een nieuw levensplan stapt dat bij jou past en jij de betere versie van jezelf wordt en blijft.

De intake met advies duurt ongeveer 2 uur, de prijs hiervan is 180 euro.

Als je tijdens de intake beslist om met een traject te starten, is deze prijs een onderdeel van het traject. Je bent uiteraard niet verplicht om onmiddellijk te beslissen.

Stap 2: Keuze traject

Samen met je coach bespreek je wat voor jou het meest geschikte traject is om de doelen die jij voor ogen hebt te behalen.

Als je kiest voor het Plus-traject, kies je voor 2 uur intake, 5 keer 1 uur coaching, en inbegrepen een leefstijlworkshop en online kookworkshop. Indien je wenst kan je extra inschrijven voor een life kookworkshop

(Ter vergelijking: als je kiest voor het Basistraject, kies je voor 2 uur intake, en 4 keer 30 min. of 2 keer 60 min. individuele coaching)

Stap 3: Plus-traject

Het Plus-traject is een intensief coaching-programma dat 3 tot 4 maanden duurt. In dit traject krijg je heel veel informatie, alsook ondersteuning en coaching om met je valkuilen (bij stress of emoties) om te gaan.

 • Intake en opstart (herstel of reiniging): na de analyse volgt het individueel advies op maat, afhankelijk van het feit of er eerst herstel nodig is, of eerst reiniging (2 uur)
 • Controle: opstart herstelfase of vetverbrandingsfase + beantwoorden van jouw vragen (1 uur)
 • Opbouwfase 1: informatie + coaching (1 uur) 
 • Opbouwfase 2: informatie + coaching (1 uur)
 • Opstart Levensplan: informatie + coaching (1 uur)
 • Check up Levensplan: informatie + coaching (1 uur)
 • Inclusief: online kookworkshop – Extra optie: Life kookworkshop met een 3-gangen-maaltijd (3 uur – apart in te schrijven 50 €
 • Inclusief Leefstijlworkshop: want jezelf voeden doe je met veel meer dan eten! Deze workshop bestaat uit een voorbereiding aan de hand van een film + workshop met oefeningen (1 uur voorbereiding + 2 uur workshop, life of online afhankelijk van de maatregelen)

Extra ondersteuning:

 • Bij de opstart wordt bepaald of je natuurlijke voedingssupplementen nodig hebt, ter ondersteuning van het herstel
 • Je krijgt een persoonlijke map die een massa informatie bevat twv € 59 
 • Je krijgt toegang tot een online leermodule, met e-books, teksten, inspirerende en educatieve filmpjes twv € 41

De totale kostprijs van het Plus-traject is € 790  (dit bedrag kan in 3 delen gespreid over 3 maanden betaald worden) – bij aanvraag van een factuur wordt 10 € administratie kost gevraagd

Inclusief

 • Werkmap: Voed lichaam, brein & hart
  Overzichtelijke infomap met recepten en oefeningen per fase
  Ter waarde van € 59
 • Motiverende online instructiefilmpjes + video’s van de workshops
  Coaching via video, e-mails, alsook recepten en praktische tips.
  Ter waarde van € 41

Kies een certified coach

Deze wetenschappelijk opgeleide coaches beschikken daarenboven over heel wat ervaring.

Annik De Vlieger, Consultant

Waasland

Annik De Vlieger, Consultant

Mijn voeding aanpassen gaf meteen indrukwekkende resultaten. Na de opstart van het traject en de opbouwfase was mijn bloedsuikerspiegel al gestabiliseerd. Al snel werd mijn lichaam overspoeld met hetzelfde gevoel van voldoening dat je krijgt na intensief sporten: een gevoel van lichamelijke energie, mentale rust en helderheid. Het traject was voor mij de basis waarop ik naar hartelust zelf kan verderbouwen. Ik hou er enorm van om te blijven oefenen, te blijven uitproberen, te durven creëren. En natuurlijk houd ik mij niet in om dit enthousiast te verkondigen aan iedereen die het wil horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.