Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Interesse om samen te werken?

Dat kan door ook 3-isOne coach te worden. Zelfstandig zijn en toch samenwerken, dit is de meerwaarde. Zo kan je als zelfstandige toch deel uit te maken van een TEAM? Zodat je kan genieten van  alle voordelen van samenwerken? Want als je voedingsadvies geeft, dien je heel veel ondersteunende informatie te geven aan jouw cliënten. Door samen te werken wordt dit werk veel lichter. Zodat jij meer tijd over hebt voor het praktijkwerk en uiteraard ook veel vrije tijd hebt.

Dan kan je na theorie opleidingen verder de basis opleiding volgen. Na de certificatie kan je reeds 3-isOne coach worden. Wil jij ook integratief gaan werken, wil je jouw cliënten ook met persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling ondersteunen dan volg jij eerst de verdiepingsopleiding, daarna kan je certifiëren voor 3-isOne pluscoach. Dit laatste is leefstijlgeneeskunde. Je leert zelf en aan je cliënten dat emoties en gedrag een belangrijke invloed hebben op het ontstaan en genezen van ziekten.

 Leefstijlgeneeskunde, wat heeft me dat veel voldoening in mijn werk gebracht!  Hiermee kon ik mensen helpen, echt helpen naar een beter leven, dit op alle vlak, zowel fysiek als mentaal. 

Er was echter 1 groot nadeel, Wat was ik het beu om alvorens ik echt aan de slag kon gaan eerst een half uur secretaresse moest zijn, dit bovendien ten koste van mijn zorgvrager zijn tijd en geld. En dan daarna alles nog eens honderden keren herhalen!  Heb jij soms ook dat gevoel? Gelukkig zijn daar veel oplossingen voor. 

Al deze ervaring geef ik mee in een heel praktische opleiding!

1. Minder administratie:

Je leert werken met online leefstijl en klachtenbevraging. In 1 minuut tijd kan je zorgvrager alles op voorhand invullen, jij krijgt alle info op jouw scherm. Je kan nadat de cliënt binnen is bij jou onmiddellijk beginnen met jouw werk als zorgverlener, Dat wat jij goed kan en graag doet!

2. Efficiënte tijdsbesteding en beter loon naar werk

Je vraagt een correct bedrag voor de tijd dat je echt met de zorgvrager werkt. Alle uitleg over voedingsmiddelen, recepten, ademhalingsoefeningen, werking van het zenuwstelsel of emo-eten, geef je mee in een geïllustreerde map en filmpjes op een online leerplatform, zodat ze thuis alles kunnen nalezen, verwerken en herhalen. 

3. Meer werkplezier

Doordat je een stappenplan en structuur aanreikt hoef je niet alles honderd keer te herhalen, kan jij je jouw expertise optimaal inzetten. De zorgvragers voelen zich echt zeer professioneel geholpen, daar wordt ik gewoon iedere keer heel blij van. 

De verschillende mogelijkheden om samen te werken. 

Je volgt de opleidingen en wordt ook 3-isOne coach. Gaandeweg zal je leren hoe je op een gestructureerde manier kan werken bij chronische gezondheidsklachten. Tijdens de opleiding werk je heel praktisch met ‘test’ cliënten zodat je ook al ervaart welke meerwaarde het samenwerken voor jouw praktijk betekend. Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om 3-isOne coach te worden en kan je al deze tools in jouw praktijk gebruiken. Uiteraard behoud je de mogelijkheid om daarnaast nog andere therapieën te blijven gebruiken. Het doel is om jouw praktijk te optimaliseren.

Wil je enkel de theoretische opleiding volgen zodat je inzicht krijgt in de ruimere visie van de integratieve therapie. Heb je al zo veel werk in je praktijk dat je geen tijd meer hebt voor uitgebreid voeding- en leefstijladvies dan werk je gewoon verder zoals je nu werkt en adviseer je aan je cliënten de online starttrajecten van 3-isOne. Zo bied je wel een extra service aan, waarvoor ik je uiteraard graag beloon. 

Heb je hiervoor interesse, mail dan naar Christel@3-isOne.com en bekijk al eens de 3 stappen van de opleiding Integratieve Nutritionele Therapie – INT.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.