Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

INT – praktijk OVER gewicht

Tijdens de praktische opleiding OVER gewicht leer je effectief de theorie omzetten naar de praktijk. Je leert al coachend werken. Aan de hand van een stappenplan coach je iemand die gewicht wil verliezen doorheen een traject van voeding- en leefstijlaanpassing. Tijdens dit traject zet je in op 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Alle theorie aangeleerd in de INT basismodule kan je nu integreren.

Vele diëten zijn gericht op daadkracht, kort intens en zorgen bijgevolg voor korte en intense resultaten. Zo ook natuurlijke diëten die niet gebaseerd zijn op het fundament van de natuur van de mens zoals Keto, Intermitted Fasten, low carb. Deze elementen kunnen gebruikt worden als ze ingebed zijn in een natuurlijk ritme. Waarbij aangeleerd wordt om ze te gebruiken volgens het ritme en in balans met ons autonome zenuwstelsel. Tijdens deze praktische opleiding leer je integratief te werken. Je leert welke plaats kuren of diëten kunnen hebben binnen een totaal aanpak en altijd volgens het ritme van de natuur waar wij als mens een onderdeel van zijn.

Let op: deze cursus kan enkel gevolgd worden na het volgen van Integratieve Nutritionele Therapie – BASIS.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • analyseprogramma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt
  • CRM-programma voor data van je cliënten en alle gegeven, agendabeheer en het sturen van motiverende mails.
  • online hybride leermodules, met video’s, voedingsmiddelenlijsten, en de mapVoed lichaam, brein en hart‘ met recepten en oefeningen.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met al deze tools. Daarnaast zal je ook geleerd worden hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, dit zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Tijdens deze opleiding leer je:

  • analyses maken van symptomatische klachten en deze op te lossen van bij de oorzaak, volgens natuurwetten van het menselijk lichaam
  • supplementen efficiënt in te zetten ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen, zodat je met een minimale aanvulling een optimaal resultaat bekomt
  • werken met een structuur die ervoor zorgt dat je cliënt ook echt stappen zet

Na deze opleiding kan je als 3-isOne coach aan de slag. Je werkt van bij de basis, je pakt de vele problemen die te maken hebben met ‘OVER’gewicht, zoals metabool syndroom, hart- en vaatziekten, ontstekingsziekten, diabetes type 2, enz… aan van bij de oorzaak, zodat je alleen nog duurzame resultaten verkrijgt.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.