Maak met het starttraject OVER gewicht 'je goede voornemens' waar! Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting. - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding OVER gewicht

Tijdens deze opleiding leer je effectief de theorie omzetten naar praktijk. Je leert coachend werken. Aan de hand van een stappenplan coach je iemand die gewicht wil verliezen doorheen een traject van voeding- en leefstijl aanpassing. Tijdens dit traject zet je in op 5 pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Alle theorie aangeleerd in de INT basis module kan je nu integreren.

Let op: deze cursus kan enkel gevolgd worden na certificatie voor INT-basis.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • analyse programma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt
  • CRM programma voor databeheer en het sturen van motiverende mails.
  • online leermodules, film en lijsten, en de map Voed lichaam, brein en hart met recepten en oefeningen

Tijdens deze opleidingsdag maak kennis met alle deze tools. Daarnaast zal je ook geleerd worden hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, dit zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Als 3-isOne coach werk je vanuit de basis, pak je de problemen aan van bij de oorzaak, zodat er duurzame resultaten bekomen worden.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.