Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

INT – praktijk BETER verteren

INT-BETER verteren

Leer tijdens deze ‘opleiding BETER verteren‘ hoe je efficiënt, tijdig en doeltreffend kan ingrijpen bij verteringsklachten zoals, maagzuur oprispingen of reflux, constipatie, diarree, intoleranties, voedselallergieën, gas of opgeblazen buik, lekkende darm, buikpijn- of krampen, ondergewicht en absorptieproblemen, prikkelbare darm syndroom, alsook heel wat chronische en acute gezondheidsklachten ten gevolge van een immuniteitsprobleem. Onvoldoende verteren zorgt niet alleen voor al deze klachten het kan bovendien ook een basis zijn voor heel wat chronische ziekten en klachten. Want behalve dat de juiste voedingsstoffen niet worden opgenomen, zorgen verteringsproblemen voor heel wat rottingsmetabolieten in je darmen die via je bloedbaan je lichaam verstoren.

Heb je tools en handvaten nodig om deze cliënten te begeleiden in hun leefstijl met behulp van de nodige ondersteuning. Wil je leren hoe je ondersteunde voedingssupplementen afstemt op het herstel en levensplan. Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Let op: Deze opleiding BETER verteren kan enkel gevolgd worden na het volgen van INT-theorie.

Het huidige voedingspatroon is niet afgestemd op wat onze vertering nodig heeft. Tijdens deze opleiding leer je dat bepaald mensen constitutioneel een zwak verteringsstelsel hebben. Je leert wat de impact is van stress op de werking van je autonome zenuwstelsel en het verband met de vele verteringsklachten die beschreven zijn bij de inleiding. Deze klachten kan je enkel oplossen door te starten bij de vertering. Dat in een logische volgorde, van mond tot kont. Eliminatie diëten, het FODmap dieet, probiotica toedienen, darmreiniging en vele anderen leiden vaak niet tot het duurzame gewenste resultaat. We zijn namelijk veel meer dan alleen maar een lichaam. Want je voedt lichaam, brein en hart met veel meer dan eten. Alles hangt samen en hooggevoelige en zeer sensitieve mensen en kinderen zijn hieraan nog veel gevoeliger. Het is een item dat de komende jaren nog veel meer in de aandacht zal komen.

Vooral voeding verteren is een belangrijke eerste stap naar een vitaal leven met een krachtig immuunsysteem. Deze opleiding geeft jou de handvaten, schema’s en een structuur zodat jij dit stap voor stap met jouw zorgvrager kan aanpakken. Hiermee kan je in jouw praktijk onmiddellijk aan de slag.

Deze westerse maatschappij kenmerkt zich door een zeer prestatie gericht levensritme, als belangrijk kenmerk van de mannelijke energie. Dit is de daadkracht, wat een zeer mooi kenmerk is, om tot resultaten te komen. Echter bij overdreven daadkracht zal het zenuwstelsel de vertering blokkeren, dit nog veel meer bij (hoog)gevoelige mensen. Door draagkracht toe te voegen aan het dagelijks leven en voedingspatroon zal de vertering en het immuunsysteem van deze mensen krachtiger worden.

3-isOne biedt hiervoor ondersteunende tools:

  • Analyseprogramma dat de huidige leefstijl en onderliggende klachten in beeld brengt.
  • CRM-programma voor databeheer en het sturen van motiverende mails.
  • Online leermodules, video’s en lijsten, en de werkmap ‘Voed lichaam, brein en hart’ met recepten en oefeningen; prijs: € 100 p.p.

Tijdens deze opleidingsdag maak je kennis met al deze tools. Daarnaast zal je ook leren hoe je een rendabele praktijk kan opzetten, zowel voor jezelf als voor de mensen die je begeleidt.

Tijdens deze opleiding leer je:

  • analyses maken van symptomatische klachten en deze op te lossen van bij de oorzaak, volgens natuurwetten van het menselijk lichaam
  • supplementen efficiënt in te zetten ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen, zodat je met een minimale aanvulling een optimaal resultaat bekomt
  • werken met een structuur die ervoor zorgt dat je cliënt ook echt stappen zet

Na deze opleiding kan je certifiëren om als 3-isOne coach aan de slag te gaan. Je werkt van bij de basis, je pakt de vele symptomen die als oorzaak ‘verteringsproblemen’ hebben aan, zodat je voornamelijk duurzame resultaten verkrijgt.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.