3-isOne kit OVER gewicht - meer info

Leefstijlworkshop

Moe, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Deze workshop brengt inzichten en biedt je vele oplossingen aan die in je dagelijks leven toe te passen zijn.

Wat leer je:

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein. Gevoelens geven je kracht, emoties leiden tot stress en activeren vanuit iedere lichaamscel signalen. Aan de hand van eenvoudige inzichten en oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt. Zo verlos jij jezelf definitief van hardnekkig overgewicht, chronische aandoeningen en vermoeidheid. Jij krijgt hierdoor vanzelf tijd voor het realiseren van je dromen en de prioriteiten in je leven.

Petra Wilting diëtiste, De juiste lijn - Dieren - NL

Deze online leermodule 'Integrale Nutritionele Therapie basismodule' ervaar ik als heel fijne manier om les te volgen. Het is prettig om soms een stuk meerdere keren te luisteren als het even wat lastiger is of al er net een ‘denk-dip’is. Ik ervaar dat als heel prettig. Ik heb ook het gevoel dat het op een goed moment komt en de hele sfeer die de opleiding uitademt vind ik heel positief!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.