kit OVER gewicht - meer info

Leefstijlworkshop

Moe, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Deze workshop brengt inzichten en biedt je vele oplossingen aan die in je dagelijks leven toe te passen zijn.

Wat leer je:

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein. Gevoelens geven je kracht, emoties leiden tot stress en activeren vanuit iedere lichaamscel signalen. Aan de hand van eenvoudige inzichten en oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt. Zo verlos jij jezelf definitief van hardnekkig overgewicht, chronische aandoeningen en vermoeidheid. Jij krijgt hierdoor vanzelf tijd voor het realiseren van je dromen en de prioriteiten in je leven.

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit OVER gewicht ontdek je snel al de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eyeopener. Ook de tips om voldoende te bewegen zoals wandelen en fietsen en krachttraining (fit20) zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt; een super resultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. Deze 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven wat ertoe leidt dat gewichtsverlies blijvend is.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.