Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Leefstijlworkshop voor MEER energie!

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht, maag- of darmproblemen, (hoofd)pijn of andere sluimerende klachten die je leven beheersen? Tijdens deze leefstijlworkshop krijg je inzichten en talloze oplossingen die je in je dagelijks leven meteen leert toepassen.

Voeding voor je hart, je lichaam en je brein

Elti: lichaam, brein en hart

Gevoelens zijn een schat van informatie. Als je goed met deze informatie weet om te gaan, vormen gevoelens ook een bron van kracht. Lukt dat niet, dan word je een gevangene van je eigen emoties. Wanneer je gevoelens met jou aan de haal gaan, leiden ze immers vaak tot stress en spanning in je lichaam. Dan vormen ze de oorzaak van energieverlies en heel wat chronische klachten en zelfs ziekten.

Deze praktische workshop bestaat uit 2 delen.

1. Voorbereiding met video: theorie voor meer inzicht (online)

Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Je bloedsuikerspiegel en de impact ervan op je gedrag, je brein en je lichaam.
  • De interactie tussen je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichamelijke klachten.
  • Het verschil tussen emoties en gevoelens.

2. Workshop in groep: praktische oefeningen (online)

Deze leefstijlworkshop geeft concrete handvaten aan om je levensstijl voorgoed te veranderen.

  • Aan de hand van eenvoudige en dagelijks toepasbare oefeningen leer je jouw lichaam en het potentieel ervan te ontdekken, zodat jij de energie ervan stuurt. Zo verlos jij jezelf definitief van hardnekkig overgewicht, chronische aandoeningen en vermoeidheid.
  • Je ontdekt dat je je lichaam, brein en hart voedt met meer dan eten. Een natuurlijke balans ontstaat als de 5 pijlers dagelijks in je leven geïntegreerd zijn: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten. Het gevolg is meer plezier in je werk, onvergetelijke momenten met je familie en vrienden en meer tijd voor ontspanning en hobby’s.
Lichaam, brein en hart in balans zorgt voor vitaliteit

Patricia Heyninck, orthomoleculair voedingsconsulente

Sint-Niklaas

Patricia Heyninck, orthomoleculair voedingsconsulente

Ik heb zelf mijn opleiding gevolgd bij het Faché-instituut. […] Maar ik merkte dat ik cliënten soms overlaadde met teveel info. Bovendien kwam ik ‘s avonds volledig uitgeput thuis. Ook het schrijven van de verslagen en adviezen vergde nog veel tijd en energie. Toen ik op het einde van de maand de rekening maakte, had ik enorm veel uren gewerkt waarvoor ik naar verhouding heel weinig werd betaald. Ik miste structuur en efficiëntie. Ik ben ervan overtuigd dat de start van mijn praktijk totaal anders was verlopen mocht ik hebben gewerkt met het programma van Christel. Dit biedt veel structuur, zowel voor jezelf als voor de cliënt. Door haar jarenlange ervaring weet zij perfect hoe je een traject moet opbouwen om tot een optimaal resultaat te komen. Je deelt aan je cliënten nog steeds al je kennis maar dit gebeurt meer gefaseerd. Haar ondersteuning is een meerwaarde die goud waard is in je praktijk, zowel op fysiek als financieel vlak. Mijn praktijk heeft mij gebracht waar ik uiteindelijk moest zijn, nl. bij mijn broodbakmixen HighFibe. Hier ligt dan ook mijn passie en mijn hart. Maar bij therapeuten wiens passie volledig bij hun praktijk ligt, adviseer ik de ‘gouden kapstokken’ van Christel.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.