Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

MINDER buikklachten door BETER verteren!

Minder buikklachten - prikkelbare darm buikpijn

Wil jij graag door het leven gaan met minder buikklachten? Heb je regelmatig last van deze gezondheidsproblemen?

 • constipatie of diarree/buikloop
 • intoleranties/voedselallergieën
 • gas of opgeblazen buik
 • lekkende darm
 • buikpijn/buikkrampen
 • immuniteitsproblemen, auto-immuunziekten
 • maagzuur/reflux/maagpijn
 • ondergewicht en absorptieproblemen, voedingstekorten
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • chronische gezondheidsklachten

Al deze klachten hebben 1 gemeenschappelijke onderliggende oorzaak, dat is een niet optimale vertering.

Kies voor een duurzame totaalaanpak

De kracht van 3-isOne zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Veel mensen vervallen gauw terug in dezelfde gewoontes die aan de oorzaak liggen van hun spijsverteringsproblemen. Ik help je graag om je spijsvertering definitief op punt te stellen met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten.

Tijdens deze workshop leg ik je uit wat dit precies inhoudt. Natuurlijk is er ook in mijn leven niet iedere dag zonneschijn. Er zijn nog altijd uitdagende momenten. Dat geldt wellicht ook voor jou en dat kan ik niet veranderen. Wat ik wél kan doen is jou ondersteunen met al mijn ervaring en kennis opdat jij je vertering kan verbeteren. Het gevolg is een betere gezondheid, meer energie en meer veerkracht, zodat er een natuurlijke balans ontstaat in je leven. Daardoor zal je niet alleen minder buikklachten hebben. Je zal opnieuw met plezier aan je werkdag beginnen en bovendien tijd kunnen creëren voor ontspanning en hobby’s of onvergetelijke momenten met je gezin, familie of vrienden.

Minder buikklachten door zelfgenezing

 • Met minder buikklachten door het leven gaan, is een haalbare doelstelling, zeker als je ze aanpakt vanaf de fundamenten. Natuurlijk moet je de kennis hebben om dat te doen. Die kennis wil ik graag met je delen.
 • Wat is nu het verschil tussen genezen met pillen en genezen door het activeren van jouw eigen zelfgenezend vermogen? Wat is nu eigenlijk het verschil tussen óverleven en leven?
 • Tijdens deze workshop zal je ervaren dat je met eenvoudige dagelijks toepasbare zaken, voor jezelf, voor je vertering een wereld van verschil kan maken.
maag-darmstelsel - verteringsstelsel

Wat leer je in deze workshop?

 • De werking van je vertering in een notendop.
 • Wat jij zélf kan doen om minder buikklachten te krijgen en beter te gaan verteren.
 • Enkele praktische oefeningen om mee te starten.

Bovendien mag je een aantal zaken proeven. Dat maakt het extra gezellig.

Een ervaring is voor altijd. Schrijf je daarom in voor deze workshop. Er is ook een half uur tijd om vragen te stellen.

Volg je liever een online programma met begeleidende filmpjes om via een concreet stappenplan in 5 weken je buikklachten te herstellen? Kijk dan eens of ons starttraject ‘BETER verteren’ iets voor jou is.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.