Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

MINDER buikklachten door BETER verteren!

Minder buikklachten - prikkelbare darm buikpijn

Wil jij graag door het leven gaan met minder buikklachten? Heb je regelmatig last van deze gezondheidsproblemen?

 • constipatie of diarree/buikloop
 • intoleranties/voedselallergieën
 • gas of opgeblazen buik
 • lekkende darm
 • buikpijn/buikkrampen
 • immuniteitsproblemen, auto-immuunziekten
 • maagzuur/reflux/maagpijn
 • ondergewicht en absorptieproblemen, voedingstekorten
 • prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
 • chronische gezondheidsklachten

Al deze klachten hebben 1 gemeenschappelijke onderliggende oorzaak, dat is een niet optimale vertering.

Kies voor een duurzame totaalaanpak

De kracht van 3-isOne zit in de totaalaanpak. Ik reik je een permanente oplossing aan door de problemen van bij het fundament aan te pakken. Veel mensen vervallen gauw terug in dezelfde gewoontes die aan de oorzaak liggen van hun spijsverteringsproblemen. Ik help je graag om je spijsvertering definitief op punt te stellen met behulp van de 5 belangrijke pijlers: bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten.

Tijdens deze workshop leg ik je uit wat dit precies inhoudt. Natuurlijk is er ook in mijn leven niet iedere dag zonneschijn. Er zijn nog altijd uitdagende momenten. Dat geldt wellicht ook voor jou en dat kan ik niet veranderen. Wat ik wél kan doen is jou ondersteunen met al mijn ervaring en kennis opdat jij je vertering kan verbeteren. Het gevolg is een betere gezondheid, meer energie en meer veerkracht, zodat er een natuurlijke balans ontstaat in je leven. Daardoor zal je niet alleen minder buikklachten hebben. Je zal opnieuw met plezier aan je werkdag beginnen en bovendien tijd kunnen creëren voor ontspanning en hobby’s of onvergetelijke momenten met je gezin, familie of vrienden.

Minder buikklachten door zelfgenezing

 • Met minder buikklachten door het leven gaan, is een haalbare doelstelling, zeker als je ze aanpakt vanaf de fundamenten. Natuurlijk moet je de kennis hebben om dat te doen. Die kennis wil ik graag met je delen.
 • Wat is nu het verschil tussen genezen met pillen en genezen door het activeren van jouw eigen zelfgenezend vermogen? Wat is nu eigenlijk het verschil tussen óverleven en leven?
 • Tijdens deze workshop zal je ervaren dat je met eenvoudige dagelijks toepasbare zaken, voor jezelf, voor je vertering een wereld van verschil kan maken.
maag-darmstelsel - verteringsstelsel

Wat leer je in deze workshop?

 • De werking van je vertering in een notendop.
 • Wat jij zélf kan doen om minder buikklachten te krijgen en beter te gaan verteren.
 • Enkele praktische oefeningen om mee te starten.

Bovendien mag je een aantal zaken proeven. Dat maakt het extra gezellig.

Een ervaring is voor altijd. Schrijf je daarom in voor deze workshop. Er is ook een half uur tijd om vragen te stellen.

Volg je liever een online programma met begeleidende filmpjes om via een concreet stappenplan in 5 weken je buikklachten te herstellen? Kijk dan eens of ons starttraject ‘BETER verteren’ iets voor jou is.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.