Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Hormonaal evenwicht

Hormonen zijn stoffen die in zeer kleine hoeveelheden door klieren in ons lichaam worden aangemaakt. Doch hebben ze een enorme impact op onze fysiek, mentaal en emotioneel welbevinden.

Bij hormonale schommelingen denken we vaak alleen aan vrouwen, omdat zij er door hun cyclus meer geconfronteerd worden met schommelingen. Echter bij mannen speelt het ook een belangrijke rol en zeker in de fase van de kinderwens.

Tijdens deze workshop leer je hoe jij je hormonale balans zelf op een natuurlijke manier kan ondersteunen, met voeding, leefstijl en kruiden

  • bij jonge vrouwen
  • kinderwens man en vrouw
  • zwangerschap en borstvoeding
  • de cyclus en bijhorende ongemakken, zoals pms
  • overgang en menopauze
  • ….

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.