Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Optimaliseer zelf je basis-immuniteit

In de herfst en de winter zijn we allemaal gevoeliger voor kwaaltjes en pijntjes. Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen: dat leer je in deze workshop: De natuurlijke huisapotheek om je immuniteit te ondersteunen.

Westerse voeding leidt vaak tot ondervoeding. Ja, zelfs zwaarlijvigheid is hier een teken van, want de onbestemde honger die je overvalt, wordt veroorzaakt door een gebrek aan voedingsstoffen dat je biochemie ontregelt.

Als stress, vermoeidheid en ondervoeding lang aanhouden, kun je chronisch ziek worden. Maar voor het zover is, kun je gelukkig zelf ingrijpen!

Je krijgt in deze nuttige workshop de nodige achtergrond om te begrijpen wat gezondheid eigenlijk is. En een hele resem tips en adviezen om jezelf te wapenen tegen alles wat je gezondheid bedreigt, zoals bacteriën en virussen, stress en uitdroging.

Je leert bijvoorbeeld dat er 6 fases zijn van ziek zijn. We kunnen het beste ingrijpen in de eerste of tweede fase, want vanaf fase 4 wordt het steeds moeilijker en ligt, zonder dat we het nog voelen, een chronische of zware ziekte op de loer. Extra begeleiding hierbij kan nodig zijn, en de juiste huis-tuin- en keukenmiddeltjes. Hierbij kan ik jou helpen en adviseren wat voor jou zal werken.

Het mooie is dat de meeste dingen die je hiervoor nodig hebt gewoon in je keukenkast of tuin te vinden zijn!

Je leert in de workshop De Natuurlijke Huisapotheek onder meer:

  • Het verschil tussen acuut en chronisch ziek zijn, en hoe je kunt voorkomen dat je aandoening chronisch wordt
  • Het verschil tussen een ziekte onderdrukken en ze ondersteunen en de lange termijn gevolgen daarvan op je gezondheid
  • Waarom mensen met veel overgewicht eigenlijk ondervoed zijn
  • Waarom ‘An apple a day keeps the doctor away’ bijna letterlijk een heel juist spreekwoord is
  • Waarom ‘water, de rest komt later’ niet alleen voor brandwonden geldt

Kortom, je hebt de juiste informatie  nodig, en die kan ik je geven in mijn workshops.

Dit alles om jouw zelfgenezend vermogen en dat van je dierbaren te optimaliseren. Want een krachtig basis-immuunsysteem is waar we op mikken. Zodat zelfs de nieuwste virusvarianten geen vat op jou krijgen!

Deze workshop kan je aanvullen met het kinesiologisch testen. Zodat je bij opkomende kwaaltjes of ongelukjes snel kan ingrijpen en je lichaam en immuunsysteem de ‘op dat moment’ juiste ondersteuning kan geven. Zo voorkom je dat ziekten helemaal uitbreken. Want voorkomen is beter dan genezen.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.