Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Activeer zelfgenezend vermogen en immuniteit

Onze westerse voeding en leefstijl leidt langzaam maar zeker tot ondervoeding. De vele verschillende kwalen waarvan onze huisarts verteld dat we daarmee moeten leren leven zijn daar een teken van. Ja, zelfs zwaarlijvigheid is hier een teken van, want de onbestemde honger die je overvalt, wordt veroorzaakt door een gebrek aan voedingsstoffen dat je verzadigingsgevoel onderuit haalt.

Als stress, vermoeidheid en ondervoeding lang aanhouden, kun je chronisch ziek worden. Maar voor het zover is, kun je gelukkig zelf ingrijpen! Leefstijl en voeding zijn de basis om je lichaam te geven wat het nodig heeft en dan werkt je zelfgenezend vermogen optimaal. Dit pak je stap voor stap aan, hoe eenvoudig dat kan leer je in deze workshop.

Daarenboven zal je als gevolg in de herfst en de winter extra gevoelig zijn voor kwaaltjes en pijntjes. Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen: dat leer je in deze workshop: De natuurlijke huisapotheek om je zelfgenezend vermogen en immuniteit te ondersteunen.

Deze workshop bestaat uit 2 delen:

Zaterdagochtend te Sint-Niklaas

  • deel 1: 9 dec
  • deel 2: 13 jan

Tijdens deze workshop krijg je de nodige achtergrond om te begrijpen wat gezondheid eigenlijk is en hoe je immuniteit daarin een belangrijke rol speelt. Je gaat naar huis met een hele resem tips en adviezen om jezelf te wapenen tegen alles wat je gezondheid bedreigt, zoals bacteriën en virussen, stress en uitdroging.

Je leert bijvoorbeeld dat er 6 fases zijn van ziek zijn. We kunnen het beste ingrijpen in de eerste of tweede fase, want vanaf fase 4 wordt het steeds moeilijker en ligt, zonder dat we het nog voelen, een chronische of zware ziekte op de loer. Extra begeleiding hierbij kan nodig zijn, en de juiste huis-tuin- en keukenmiddeltjes.

Je leert in de workshop De Natuurlijke Huisapotheek onder meer:

  • Het verschil tussen acuut en chronisch ziek zijn, en hoe je kunt voorkomen dat je aandoening chronisch wordt
  • Het verschil tussen een ziekte onderdrukken en ze ondersteunen en de lange termijn gevolgen daarvan op je gezondheid
  • Waarom mensen met veel overgewicht eigenlijk ondervoed zijn
  • Waarom ‘An apple a day keeps the doctor away’ bijna letterlijk een heel juist spreekwoord is
  • Waarom ‘water, de rest komt later’ niet alleen voor brandwonden geldt

Kortom, je hebt de juiste informatie  nodig, en die kan ik je geven in mijn workshops.

Dit alles om jouw zelfgenezend vermogen en dat van je dierbaren te optimaliseren. Want de kracht van het zelfgenezend vermogen optimaliseren met een goed basis-immuunsysteem is waar we op mikken. Zodat jij zelf weerstand kan bieden aan de nieuwste virusvarianten.

Deze workshop kan je aanvullen met het kinesiologisch testen, de workshop stresshygiëne of de 5 elementen kookworkshop. Iedereen die de workshop kinesiologisch testen al gevolgd heeft zal ook leren om de juiste vragen te stellen, want dit is ook belangrijk om vervolgens via je lichaam het juiste antwoord te kunnen bekomen.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.