Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Activeer zelfgenezend vermogen en immuniteit

In de herfst en de winter zijn we allemaal gevoeliger voor kwaaltjes en pijntjes. Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen: dat leer je in deze workshop: De natuurlijke huisapotheek om je zelfgenezend vermogen en immuniteit te ondersteunen.

Westerse voeding leidt vaak tot ondervoeding. Ja, zelfs zwaarlijvigheid is hier een teken van, want de onbestemde honger die je overvalt, wordt veroorzaakt door een gebrek aan voedingsstoffen dat je biochemie ontregelt.

Als stress, vermoeidheid en ondervoeding lang aanhouden, kun je chronisch ziek worden. Maar voor het zover is, kun je gelukkig zelf ingrijpen! Leefstijl en voeding zijn de basis om je lichaam te geven wat het nodig heeft en dan werkt je zelfgenezend vermogen optimaal. Dit pak je stap voor stap aan, hoe eenvoudig dat kan leer je in deze workshop.

Daarenboven krijg in deze workshop de nodige achtergrond om te begrijpen wat gezondheid eigenlijk is en hoe je immuniteit daarin een belangrijke rol speelt. Je gaat naar huis met een hele resem tips en adviezen om jezelf te wapenen tegen alles wat je gezondheid bedreigt, zoals bacteriën en virussen, stress en uitdroging.

Deze workshop bestaat uit 2 delen:

Donderdagavond te Moen in natuurwinkel Het zonlicht)

  • deel 1: 19 okt
  • deel 2: 9 nov

Zaterdagochtend te Sint Niklaas

  • deel 1: 7 okt
  • deel 2: 9 dec

Je leert bijvoorbeeld dat er 6 fases zijn van ziek zijn. We kunnen het beste ingrijpen in de eerste of tweede fase, want vanaf fase 4 wordt het steeds moeilijker en ligt, zonder dat we het nog voelen, een chronische of zware ziekte op de loer. Extra begeleiding hierbij kan nodig zijn, en de juiste huis-tuin- en keukenmiddeltjes. Hierbij kan ik jou helpen en adviseren wat voor jou zal werken.

Het mooie is dat de meeste dingen die je hiervoor nodig hebt gewoon in je keukenkast of tuin te vinden zijn!

Je leert in de workshop De Natuurlijke Huisapotheek onder meer:

  • Het verschil tussen acuut en chronisch ziek zijn, en hoe je kunt voorkomen dat je aandoening chronisch wordt
  • Het verschil tussen een ziekte onderdrukken en ze ondersteunen en de lange termijn gevolgen daarvan op je gezondheid
  • Waarom mensen met veel overgewicht eigenlijk ondervoed zijn
  • Waarom ‘An apple a day keeps the doctor away’ bijna letterlijk een heel juist spreekwoord is
  • Waarom ‘water, de rest komt later’ niet alleen voor brandwonden geldt

Kortom, je hebt de juiste informatie  nodig, en die kan ik je geven in mijn workshops.

Dit alles om jouw zelfgenezend vermogen en dat van je dierbaren te optimaliseren. Want een krachtig basis-immuunsysteem is waar we op mikken. Zodat zelfs de nieuwste virusvarianten geen vat op jou krijgen!

Deze workshop kan je aanvullen met het kinesiologisch testen. Zodat je bij opkomende kwaaltjes of ongelukjes snel kan ingrijpen en je lichaam en immuunsysteem de ‘op dat moment’ juiste ondersteuning kan geven. Zo voorkom je dat ziekten helemaal uitbreken. Want voorkomen is beter dan genezen.

Iedereen die de workshop kinesiologisch testen al gevolgd heeft zal ook leren om de juiste vragen te stellen, want dit is ook belangrijk om vervolgens via je lichaam het juiste antwoord te kunnen bekomen.

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Sint-Niklaas

Koen Van Riet, Zaakvoerder Evolutions

Ik ben vader van een groot gezin, ondernemer en triatleet. Hiervoor heb je 3 keer de energie nodig van topatleet. Je bewust zijn van en het goed verzorgen van je lichaam en geest is daarbij van cruciaal belang. Het is immers een ultramarathon en geen sprint. Vanuit de levensstijl die daarbij hoort en noem het gerust een iron lifestyle, is dat voor mij een dagelijkse gewoonte. Je gaat er van uit dat door al die aandacht en moeite je dan ook kern gezond bent. En toch ... loont het de moeite om dat van tijd tot tijd na te gaan of te laten bevestigen.Een gewone bloedtest zegt iets maar lang niet alles. Als je het echt wilt weten moet je een heel uitgebreide test laten doen met bijhorende analyse en dit laten vertalen door een expert die je bijgevolg kan adviseren. Dat heb ik laten doen bij Christel. Met FIDlab bloedanalyse heeft zij mij een beeld gegeven van mijn nutritionele (voedingstekorten) en hormonale balans, mijn risico's op hart- en vaatziekten en mijn inflammatoire (ontsteking) en stress belasting. We hebben heerlijk gediscuteerd en er is mij heel wat duidelijk geworden, bijvoorbeeld over zwakkere en sterke momenten. Met deze kennis kan ik het ook beter een plaats geven of weten wat er mee te doen, dit zowel in mijn privé, sport en werk.Dank je wel Christel! De volgende Ironman is voor jou 😉

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.