Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

De natuurlijke thuisapotheek

Ontdek hoe jij jouw zelfgenezend vermogen, en dat van je kinderen en heel je gezin, een boost kan geven bij:

  • winterkwaaltjes
  • virale infecties
  • wondverzorging
  • allerlei pijnklachten
  • verteringsklachten, maagzuuroprispingen, diarree of constipatie, enz…

Na de workshop kinesiologisch testen kan je inschrijven voor deze workshop. Christel deelt haar jarenlange ervaring en kennis als orthomoleculair therapeut en natuurdiëtist. Ze laat je kennis maken met de wereld van de supplementen zodat je bij aankoop daarvan ook weet waarop je dient te letten. Want zoals bij alles is ook hier heel wat kaf tussen het koren.

Deze informatie zal jou samen met het testen, helpen om een verantwoorde huisapotheek te hebben, zodat je bij opkomende kwaaltjes of ongelukjes snel kan ingrijpen en je lichaam en immuunsysteem de ‘op dat moment’ juiste ondersteuning kan geven. Zo voorkom je dat ziekten helemaal uitbreken. Want voorkomen is beter dan genezen.

Foto Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

Fleur Van Riet

In november 2020 kreeg ik te maken met een eetstoornis. Ongeveer 8 maanden lang zat ik in behandeling bij een diëtiste. Mijn ouders merkten dat ik terug op de goede weg was... Jammer maar helaas bleef ik toch gewicht verliezen. Zo stond ik in de zomer op een gewicht van 38 kg. Mijn ouders waren radeloos en wisten niet meer wat we konden doen om dat getalletje omhoog en gezond te krijgen. Tot op een gegeven moment mijn papa naar huis kwam met een verhaal over dat hij in contact was gekomen met een orthomoleculair therapeut. Veel wisten we niet, maar mama en papa besloten er meer over te gaan opzoeken. En of dat resultaat opleverde! Na wat opzoekwerk besloot mama een afspraak te maken voor mij, maar ook voor haar. We gingen dit samen doen! Christel merkte dat het aan mijn vertering lag. Al datgene dat ik al at, verteerde mijn lichaam niet waardoor ik dus niet bijkwam. Ze is samen met mij op zoek gegaan naar aangepaste voeding en een nieuwe levensstijl. Vooral rauwe voeding, gluten en zuivel verteerde ik niet. Na enkele maanden sta ik hier met 20 kg extra, waarvan 10 kg meer spiermassa. Ik voel me terug gezond en bovendien ben ik weer de vrolijke, speelse Fleur van vroeger. Als hooggevoelige jonge vrouw leerde ik ook dat mijn emoties een belangrijke invloed hebben op mijn vertering. Met de vele tips die ik kreeg, sta ik veel veerkrachtiger in het leven. Dankzij de vele recepten vind ik mijn weg heel goed in het glutenvrij en zuivelvrij eten. Zo ondervind ik veel minder last in mijn darmen en kan ik weer mijn favoriete hobby uitoefenen: triatlon. Christel heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.