Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Allergie & Spagyriek

Ongeveer 25-30% van de volwassen bevolking in West-Europa heeft last van een allergie. Samen met Hilde Ghys diëtiste en herboriste vertellen we jou wat je kunt doen ter preventie en bij acute allergie opstoten.

De natuur heeft heel wat om zowel bij kinderen als volwassen ondersteuning te bieden zodat je toch van een rustige lente en haar eerste zonnestralen kan genieten. Hilde zal heel praktisch tips geven die je onmiddellijk kan inzetten.

Monique Van der Haegen

Kapellen

Monique Van der Haegen

De workshop over het zelfgenezend vermogen is zeer interessant, inhoud en presentatie top en aangevuld met ludieke tekeningen. Ze moeten al van ver komen om beter te doen.Het is bewonderenswaardig om te kiezen voor voldoening in plaats van voor het geld, niet iedereen zou deze keuze maken, proficiat! Ik denk dat je heel veel mensen fundamenteel helpt, en hun leidt naar een echt gezond(er) leven. Ook als wetenschappelijk tegengewicht in een wereld gedomineerd door keizer farmacie ben je belangrijk.Je bent de beste diëtiste die ik ken. Je ziet mij niet als een samenraapsel van calorieën, maar als mens, een geheel van lichaam, geest en emoties. Mensen die er voor openstaan stuur ik zeker door.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.