kit OVER gewicht - meer info

OPLEIDING: Weg met buikklachten; herstel de vertering.

242,00

Online leermodule:  Leer hoe jij als eerstelijnszorgverlener iemand op een natuurlijke manier kan helpen om zijn vertering te herstellen, om verlichting te brengen bij allerlei buikklachten.

Leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Deze opleiding bestaat uit een online leermodule van 5 u lesuren.  Tijdens het volgen van de les zelf je notities kan nemen. Je kan hiervoor op ieder moment inschrijven en starten met de lessen in jouw tijd.

Vragen stellen: Voor deze les is er via ZOOM 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen op de vermelde data en uren.

Als eerstelijnszorgverlener krijg je vaak te maken met mensen die buikpijn en allerlei darmklachten hebben. Daarnaast hebben ook heel wat mensen met chronische ziekten onderliggend heel wat buik- en verteringsklachten. Voeding, leefstijl en de juiste voedingssupplementen zijn waardevol om heel dit verteringstraject te herstellen.

Tijdens deze les wordt uitgebreid aandacht geschonken aan alle aspecten van de vertering.  Heel uitgebreid komt de maag als verteringsorgaan aan bod. Het maagzuur en het afbouwen van maagzuurremmers wordt heel uitvoerig besproken. Tijdens deze les krijg je ook het inzicht waarom de maag in heel het verteringsproces belangrijk is en waarom je pas rust en een goede vertering bekomt in de darmen als de maag goed maagzuur aanmaakt.

Uiteraard wordt bij het maag-darmstelsel ook veel aandacht geschonken aan de link met de basis immuniteit.

Je leert hoe je voedingssupplementen kan inzetten om cliënten die hun maagmedicatie of andere verteringsmedicatie wensen af te bouwen. Dit samen met voeding- en leefstijladviezen. Zodat je daarna zelf praktisch aan de slag kan.

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo