Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Supplement – Alfa Rhodiola Rosea

35,96

Alfa Rhodiola Rosea ondersteunt je gemoedsrust en zorgt voor een betere mentale en fysieke gezondheid. Het werkt uitstekend bij vermoeidheid, uitputting, of hormonale disbalans.

Leverbaar uit voorraad
Categorieën: , ,

Beschrijving

Waarom kiezen voor Alfa Rhodiola Rosea?

Kan ingezet worden bij tal van aandoeningen die een extra ondersteuning vragen van ons lichaam.
• stress, zwaarmoedig gevoel, emo-eten, verslavingen
• immuundeficiënties
• hormonale disbalans en voeding bijnier
• periodes van intense werkzaamheden en/of sporten

Wat maakt dit product zo uniek?

Dit voedingssupplement bevat 500 mg rhodiola rosea wortelextract, is rijk aan Rosavine en Salidroside. Dit zijn de meest actieve bestanddelen in Rhodiola die je helpen om te
herstellen bij extreme omstandigheden. Daarnaast bevat Rhodiola Rosea nog tal van andere fytonutriënten die haar werking ondersteunen.

Gemoedsrust met rhodiola rosea

Aanbevolen gebruik:

Gedurende 1 maand, 1 à 2 vegetarische capsules per dag, in de ochtend of op de middag. Op een nuchtere maag (minstens een half uur voor of 2 uur na een maaltijd).
Alfa-Rhodiola Rosea mag langer gebruikt worden dan 1 maand, aan dezelfde dosering, maar gedurende 5 dagen per week.
Het is niet raadzaam Alfa Rhodiola Rosea ‘s avonds in te nemen omdat het je slaap kan verstoren.

Voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en voor kinderen jonger dan 6 jaar.
Niet samen innemen met antidepressiva of serotonineheropnameremmers (SSRI’s).

Therapeutisch advies

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezond dieet. Bij somberheid en energiegebrek is het belangrijk om rekening te houden met 5 pijlers bij je genezing, waaronder voeding. Lees voor meer info onze blog over het verkrijgen van mentale balans, of herstel stap voor stap zelf van vermoeidheid met de hulp van ons starttraject ‘MEER energie‘.

Wanneer energiegebrek een gevolg is van stress, is het aan te raden Alfa Rhodiola Rosea in de ochtend te combineren met Alfa Relax in de avond en Alfa Magnesium verdeeld over de dag.

Op zoek naar gelijkgezinden? Word dan lid van onze besloten Facebookgroep. Daar kan je ervaringen en tips delen en krijg je regelmatig advies en nieuwe receptjes.

Luc Kleynjans, Apotheker

Antwerpen

Luc Kleynjans, Apotheker

Ik had ondanks mijn Bourgondische levensstijl eigenlijk geen gezondheidsklachten. Ik ben apotheker maar nam zelden voedingssupplementen of medicijnen in. Dus toen ik bij Christel terechtkwam, was ik er van overtuigd dat ik al heel gezond leefde. Tijdens het eerste consult bleek uit de analyse dat mijn vertering toch wel wat ondersteuning kon gebruiken. Ik besloot deze verrassing te omarmen en ermee aan de slag te gaan. Na 5 dagen merkte ik al dat ik bergen energie had. Ik kon nauwelijks geloven wat voor een verschil de eenvoudige aanpassingen aan mijn voedingspatroon opleverden.

Lees de volledige getuigenis

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje
ideal logo mastercard logo bancontact logo paypal logo visa logo