kit OVER gewicht - meer info

Witloofsoep met curry

Witloofsoep met curry

Ingrediënten

grote rode uien

2

olijfolie

2 el

witlof

5 st

bouillonblokje bio

1

fenegriekpoeder

1 tl

kurkuma

1 el

curry

1 tl

cayenne

1/2 tl

p/z

snuif

amandelpasta wit

2 el

peterselie

1 tl

Met deze verwarmende wintersoep verwen je alle smaakpapillen en heel je gezin. Naast curry en kurkuma voeg je aan deze soep het minder gekende kruid fenegriek toe. Dit kruid heeft een zoete nootachtige smaak en ondersteund het bittere van het witlof. Het heeft een balancerende werking op je bloedsuikerspiegel en bevat vezels, ijzer en magnesium. De smaak bitter ondersteund je verzadigingsgevoel waardoor ze naast lekker, ideaal is om je gewicht in balans te houden.

Bereiding

  1. Snipper de uien. Stoof deze even aan tot ze glazig zijn, in de olijfolie samen met alle kruiden. Hierdoor komen de smaken van de kruiden beter tot expressie.

  2. Voeg daarna alle schoongemaakte en fijngesneden groenten toe. Voeg water en het bouillonblokje toe. Breng de soep aan de kook en laat ze ongeveer 20 min. koken op een zacht vuurtje. Mix vervolgens de soep.

  3. Breng op smaak met de amandelpasta en indien nodig peper en zout. Mix kort. De amandelpasta geeft een romige toets en verzacht de smaken. Dien op en werk af met wat peterselie.

Tip:

  • Deze soep kan je eten met een zadencracker of een vezelrijk broodje, met daarop wat geitenkaas, wat boter, ghee of olijfolie.

kit OVER gewicht

Voor slechts € 130 € bevat deze ‘kit’:

  • 3 voedingssupplementen
  • 5 instructiefilmpjes en e-books met schema’s, oefening en informatie.

De toolbox voor gewichtsverlies met vetverbranding!

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.