kit OVER gewicht - meer info

Pizza met High Fibe broodmix

Pizza met High Fibe broodmix

Ingredienten

lzook-peterselie broodmix

100 g

eieren

2

volle yoghurt

100 g

zout

snuif

tomaten blokjes/ passata

100 g

Look/ rozemarijn/ tijm/ ...

naar keuze

gemalen geitenkaas

50 g

variatie aan pizzabeleg

naar keuze

Waarschijnlijk heb je niet altijd de tijd om lang bezig te zijn met de voorbereiding van een gezonde pizzabodem op basis van groenten. De broodmixen van High Fibe ken je uiteraard in de eerste plaats door zelf je brood te bakken. Het recept van deze broodjes kan je hier op de site ook terug vinden. De broodmixen zelf kan je kopen tijdens je consult bij jouw coach en uiteraard via de verschillende verkooppunten van High Fibe zelf.

De broodmix met de smaak ‘peterselie-ui-look‘ is het best geschikt als basis voor deze gezonde pizza. Deze kan je vanaf opbouwfase 2 toevoegen aan je weekmenu en uiteraard ook in je nieuwe levensplan.

De grootste gezondheidsvoordelen zijn de kwalitatieve ingrediënten van deze mix: slow carbs (op basis van havermout), zaden & pitten en supergezonde psylliumvezels! Deze laatste verbeteren je darmtransit en optimaliseren je darmflora daardoor ondersteunen ze jou bij je algehele gezondheid, helpen bij gewichtsverlies en bevorderen je gezondheid bij diabetes, hart- en vaatziekten, en vele andere chronische aandoeningen. Daarenboven is deze gezonde pizza ook nog eens razend lekker is.

Bereiding

  1. Voorverwarm de oven op 160°C. Meng de broodmix met de yoghurt en eitjes goed, voeg een snuifje zout toe. Vorm een pizzabodem met de bolle kant van een lepel.

  2. Bak 15 tot 20 min op 160° (tot de bodem begint te kleuren)

  3. Strijk je favoriete tomatensaus over de bodem en strooi hierover Mediterraanse kruiden of kruiden naar keuze. Voeg vervolgens de topping toe die kort gebakken moeten worden zoals ham, tonijn, ansjovis, tomaatjes, olijven, artisjokharten, champignons, … Strooi hierover de geitenkaas. Zet dan je pizza opnieuw in de oven voor ongeveer 15 tal minuten.

  4. Werk je pizza af met de topping die niet gebakken moet worden bvb rucola, basilicumblaadjes,…

Extra tip:

  • verras je gasten hiermee. Verdeel je pizza in kleine stukjes, dit is een heerlijk aperitiefhapje.
  • kleine pizza’s zijn een ideaal voorgerecht.
kit OVER gewicht

Voor slechts € 130 € bevat deze ‘kit’:

  • 3 voedingssupplementen
  • 5 instructiefilmpjes en e-books met schema’s, oefening en informatie.

De toolbox voor gewichtsverlies met vetverbranding!

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.