kit OVER gewicht - meer info

Gazpacho met courgette

Gazpacho met courgette

Ingrediënten

Courgette

600 g

Volle of cocosyoghurt

200 g

Olijfolie

5 el

Witte Balsamico azijn

2 el

Bouillonblokje groenten

1

Knoflook

1 teentje

Basilicumblaadjes

handvol

P/Z

snuifje

Overheerlijk bij deze warme dagen is het Spaanse gerecht Gazpacho. Deze koude soep van groenten en kruiden, wordt gemaakt zonder vlees- of bouillon. Deze soep is het lekkerst als ze koelkast koud gegeten wordt. Recepten met tomaten vindt te over. Daarom eentje met courgette. De yoghurt geeft het gerecht een romig effect. De groenten en kruiden zorgen voor een bom aan vitaminen en mineralen.

Iedereen kan courgette kweken, je hoeft er helemaal geen groene vingers voor te hebben. Met 2 courgette planten heb je voor een gezin van 4 personen vanaf augustus tot eind september heel veel courgettes. Als ze koel liggen kan je deze zelfs bewaren tot eind november en verwerken in allerlei gerechten.

Hierbij het recept voor 4 personen. Bovendien is dit een overheerlijk als aperitiefhapje.

Bereiding

  1. Kook water in een pot en doe hierin het bouillonblokje. Snij ondertussen de courgette met schil in blokjes. Voeg de courgetteblokjes toe aan het kokend water en laat dit gedurende 8 minuten koken. Daarna laat je het geheel afkoelen.

  2. Nadat de courgettes en het kookwater afgekoeld zijn voeg je de olijfolie, azijn, de yoghurt, de fijngesneden look en de helft van de basilicumblaadjes toe. Mix alles met een staafmixer tot een gladde massa. Breng indien gewenst op smaak met peper en zout. Waarna je alles nog 1 uur in de koelkast bewaard,

  3. Serveer het in kopjes of kommetjes en versier met enkele blaadjes basilicum.

kit OVER gewicht

Voor slechts € 130 € bevat deze ‘kit’:

  • 3 voedingssupplementen
  • 5 instructiefilmpjes en e-books met schema’s, oefening en informatie.

De toolbox voor gewichtsverlies met vetverbranding!

Persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.