Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info
Sofie Verheyen

Sofie Verheyen

Administratief medewerker & marketeer sociale media

Het leven loopt vaak niet zoals je het hebt gepland. Dat was ook bij mij het geval. Na een zwaar ongeval op mijn 24ste brak ik mijn nek en belandde ik in een coma. Toen ik ontwaakte, was ik niet meer dezelfde, maar de rest van de wereld was wel gewoon blijven draaien. Dat vroeg om een gigantische aanpassing die me bakken energie kostte en heel veel stress bezorgde. De medische lijdensweg en uiteindelijk het verlies van mijn vader gooiden alleen maar olie op het vuur. Ik werkte als administratief bediende en assistente in een logopedische groepspraktijk, ik deed mijn job graag, maar de omstandigheden hadden jarenlang roofbouw gepleegd op mijn lichaam en geest en ik werd gedwongen om ontslag te nemen om mezelf de kans te geven om mijn gezondheid weer op te bouwen.

Mijn zoektocht bracht me bij voedingssupplementen die hun effect misten, interimjobs die me verder uitputten en uiteindelijk bij een energiepeil dat zelfs niet meer bestand was tegen mijn relatie. Toen mijn toekomst er op zijn somberst uitzag, ontmoette ik Christel Stevens op een avondlezing over de impact van voeding op je gezondheid. Ik investeerde in mezelf via haar persoonlijk gezondheidstraject. Ze gaf me gerichte tips om mijn leven om te draaien door middel van een combinatie van gezonde voeding, beweging en rust. Werken aan de kern van mijn problemen bleek mijn redding.

Mijn 3-isOnetraject werd een boeiende ontdekkingsreis die me leerde om ‘anders gezond’ te leren eten, met boeiende nieuwe recepten en ingrediënten. Ik vond terug wat ik dacht verloren te hebben, leerde mijn grenzen kennen, ging bewuster leven en vond rust. Medicatiegebruik bouwde ik helemaal af. Zo kreeg ik op 8 maanden tijd heel mijn leven weer op de rails na een lange en zware fysieke en emotionele periode. Ik vond terug een aangenaam levensritme en een fijne job: ik ging in januari 2020 Christel ondersteunen door onder andere een deel van de administratie en de communicatie op Facebook en Instagram op mij te nemen. Intussen maak ik sinds januari 2019 deel uit van het 3-isOne team.

[email protected]

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje