Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info
Eline Hoskens

Eline Hoskens

Management Marketing voor 3-isOne

Sinds mijn 13de had ik regelmatig migraineaanvallen, eerst enkel tijdens de menstruatie, later ook daarbuiten. Tegen de tijd dat ik 35 was en twee kleine kindjes had, had ik soms 2 migraineaanvallen per dag. Dat maakte een normaal leven vrijwel onmogelijk. Soms forceerde ik mezelf ook nog eens en haalde ik toch zelf de kindjes nog van school en uit de opvang, wanneer ik zo’n aanval voelde opkomen. Ik probeerde dan te koken met een zonnebril op om dan later als een hoopje ellende voor een paar uur mijn bed in te kruipen zodra mijn man thuiskwam. Ik was freelancer en ook ons bedrijf leed daar enorm onder. Ik moest veel opdrachten annuleren of leverde dingen te laat af. Hierdoor leden we ook flink wat verlies. Migraine zette dus een flinke domper op mijn rollen als mama, echtgenote en ondernemer.

Ik zat in een businessnetwerk waartoe ook Christel Stevens was toegetreden en begon als freelancer teksten voor haar te schrijven. Zij had me eerder al geholpen om wat meer energie te krijgen met haar leefstijltips. Door mijn werk voor haar was ik al een beetje vertrouwd met haar methodes, maar toch luisterde ik elke week nog geboeid naar haar verhaal over haar totaalaanpak.

Op het dieptepunt van mijn migraineaanvallen, toen zelfs de zwaarste migrainepillen van de dokter niets meer uithaalden, klopte ik bij Christel aan en volgde ik haar individueel traject van 3 maanden. Ik besloot eerst te stoppen met de migrainepillen, die toch niets uithaalden en me enkel nare bijwerkingen gaven, en ging aan de slag met haar tips op maat. Meteen verminderde het aantal aanvallen en zodra ik klaar was met de reinigingsfase en dus slechts 1/3 van het traject had doorlopen, heb ik nooit nog migraine gehad.

Intussen zijn we een jaar verder en heb ik ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb op dat jaar tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden. Zo was chocolade een van mijn triggers. Toch kan ik nu gewoon weer chocolade eten zonder dat dit migraine uitlokt. Bovendien geraakte ik van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde ik wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt. Natuurlijk ben ik erg gelukkig met mijn nieuwe levensstijl en de rest van ons gezin ook.

Toen Christel me vroeg om parttime bij haar in dienst te komen, heb ik toegezegd. Want zoiets, daar wil je een deel van uitmaken. Teksten schrijven en mensen na een aantal sessies getransformeerd zien buitenkomen, daar word je toch blij van…

[email protected]

Onze boeken

Praktische, duidelijke en tegelijkertijd wetenschappelijke informatie voor jouw gezondheid.

Blij mannetje