Starttraject OVER gewicht - Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting! - meer info

Oprichter van 3-isOne

Christel Stevens is ingenieur voeding en natuurdiëtiste. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtiste die ze nu is.

De verschillende trajecten die ze uitwerkte om zo veel mogelijk mensen te helpen bij overgewicht of andere chronische gezondheidsklachten zijn wetenschappelijk onderbouwd en steunen op jaren ervaring.

Ze bieden allemaal een duidelijk plan met een heldere structuur, motiverende filmpjes, heerlijke recepten en oefeningen die eenvoudig toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Door je te leren hoe je het zelfgenezend vermogen van je lichaam aanspreekt en versterkt, garandeert deze aanpak herstel vanaf de basis, ook op lange termijn!

Het zelfgenezend vermogen

Preventie staat in onze hedendaagse samenleving voor slechts 2% op de kaart, ziekenzorg daarentegen voor 98%. Velen geloven nog steeds dat enkel medicijnen en topdokters hen kunnen redden. Nochtans hebben we de basis van onze gezondheid voor het grootste deel zélf in handen. Heel wat aspecten van ons dagelijks leven worden overschaduwd door stress en negatieve emoties. Om de spanning te verlichten, grijpen we vaak naar dingen die eigenlijk niet goed voor ons zijn. Hoewel die ons gemoed tijdelijk kunnen sussen, pakken ze de onderliggende problemen niet aan. Integendeel: de spanningen en frustraties worden vaak alleen maar groter en worden dan de oorzaak van pijn, overgewicht, verteringsproblemen en vermoeidheid. Er ontstaat een gevecht met jezelf dat je niet lijkt te kunnen winnen… 3-isOne biedt een praktijkgerichte en op bewijs gebaseerde wetenschappelijke totaalaanpak. Deze methode staat in verbinding met de natuur en pakt de problemen aan vanaf de basis, met oog voor de toekomst.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.