kit OVER gewicht - meer info

Founder 3 is One

Christel Stevens is Ingenieur Voeding en Orthomoleculair Nutritionist. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de Natuurdiëtiste die ze nu is.

Wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op jarenlange ervaring, bieden de verschillende trajecten die we aanbieden een plan, met een goede structuur, motiverende filmpjes, lekkere recepten en oefeningen die eenvoudig toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Zodat ieder van ons het zelfgenezend vermogen van het lichaam (her)ontdekt en kan voeden. Met als gevolg herstel van bij de basis.

Het zelfgenezend vermogen

Preventie staat in onze hedendaagse samenleving voor slechts 2% op de kaart – ziekenzorg daarentegen voor 98%. Velen geloven nog steeds dat enkel medicijnen en topdokters hen kunnen redden. De basis van onze gezondeid hebben we echter voor het grootste deel zelf in handen. Heel wat aspecten van ons dagelijks leven worden overschaduwd door stress en negatieve emoties. Om de spanning te verlichten, grijpen we vaak naar dingen die eigenlijk niet goed voor ons zijn. Hoewel die ons gemoed tijdelijk kunnen sussen, worden de onderliggende problemen niet aangepakt. Integendeel, de spanningen en frustraties worden vaak alleen maar groter en worden dan de oorzaak van pijn, overgewicht, verteringsproblemen en vermoeidheid. Er ontstaat een gevecht met jezelf dat je niet lijkt te kunnen winnen… 3 is One is gebouwd op ‘evidence based’ en ‘practice based’ wetenschap en is gebaseerd op jaren ervaring. Het is een totaalaanpak, in verbinding met de natuur, waarbij problemen aanpakt worden van bij de basis.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.