kit OVER gewicht - meer info

Founder 3-isOne

Christel Stevens is ingenieur voeding en orthomoleculair nutritionist. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtist die ze nu is.

In haar praktijk heeft ze de verschillende 3-isOne trajecten ontwikkeld. Gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en ervaring, bieden ze een plan met structuur, motiverende filmpjes, recepten en eenvoudig toepasbare oefeningen in ons dagelijks leven.

Zodat ieder van ons het zelfgenezend vermogen van het lichaam (her)ontdekt en kan voeden. Het gevolg is herstel van bij de basis.

Het zelfgenezend vermogen

Preventie staat in onze hedendaagse samenleving voor slechts 2% op de kaart. Het is bijgevolg ongekend, waardoor we geloven dat alleen pilletjes en top dokters ons kunnen redden.

De oplossing ligt voor een groot stuk bij onszelf. Heel wat aspecten van het dagelijks leven worden overschaduwd door stress en diepe emoties. Om die spanning te verlichten, grijpen we snel naar zoetigheden of alcohol. Hoewel die ons gemoed tijdelijk kunnen sussen, pakken ze de onderliggende problemen niet aan. Integendeel, ze maken spanningen en frustraties groter en zijn vaak de ware oorzaak van pijn, overgewicht, verteringsproblemen en vermoeidheid. Ze ontketenen een gevecht met jezelf dat je niet lijkt te kunnen winnen…

3-isOne is gebouwd op basis van de ‘evidence based’ en de ‘practice based’ wetenschap en gebaseerd op jaren ervaring

Het is een totaalaanpak, in verbinding met de natuur, waarbij problemen aanpakt worden van bij de basis.

3-isOne leert je strategisch omgaan met ‘goede voornemens’, zodat jij je doelstellingen wél kan bereiken.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend, we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen.