Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Nutritionele Therapie – Vertering & immuniteit

Krijg je cliënten over de vloer met vage klachten zoals vermoeidheid, pijn en hardnekkig overgewicht? Met chronische tekorten die ondanks het toedienen van suppletie en met gezonde voeding niet opgelost worden. Alsook cliënten met duidelijke verteringsklachten zoals zuuroprispingen, krampen, intolleranties, prikkelbare darm, immuniteitsklachten enz… Weet je niet wat je hiermee aan moet? Dan deel ik graag met jullie zowel mijn ervaring als kennis in deze opleiding.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De essentie van een goede maagzuurproductie als basis voor een goede werking van de darmen.
  • Het verband tussen heel wat fysieke en chronische klachten of tekorten en de vertering.
  • De immuniteit of weerstand optimaliseren door herstel van de werking van maag en darmen.
  • Herstel van de vertering met voeding en leefstijl.
  • Wat als je cliënt bij jou komt met de vraag om medicijnen af te bouwen?
  • Hoe ondersteun je herstel, wanneer is ondersteuning nodig?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via Zoom, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van, en telt 6 studiepunten.

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.