kit OVER gewicht - meer info

Vertering optimaliseren met voeding en leefstijl

Krijg je cliënten over de vloer met vage klachten zoals vermoeidheid, pijn en hardnekkig overgewicht? Met chronische tekorten die ondanks het toedienen van suppletie en met gezonde voeding niet opgelost worden. Alsook cliënten met duidelijke verteringsklachten zoals zuuroprispingen, krampen, intolleranties, prikkelbare darm, immuniteitsklachten enz… Weet je niet wat je hiermee aan moet? Dan deel ik graag met jullie zowel mijn ervaring als kennis in deze opleiding.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De essentie van een goede maagzuurproductie als basis voor een goede werking van de darmen.
  • Het verband tussen heel wat fysieke en chronische klachten of tekorten en de vertering.
  • De immuniteit of weerstand optimaliseren door herstel van de werking van maag en darmen.
  • Herstel van de vertering met voeding en leefstijl.
  • Wat als je cliënt bij jou komt met de vraag om medicijnen af te bouwen?
  • Hoe ondersteun je herstel, wanneer is ondersteuning nodig?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via Zoom, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van, en telt 6 studiepunten.

Myriam Oorts, Voetreflexologe

Wommelgem

Myriam Oorts, Voetreflexologe

Ik maakte kennis met het nieuwe online programma van 3 is One. Ik vond het een voordeel dat je niet op en neer hoeft te rijden en toch voldoende uitleg krijgt via de filmpjes die je thuis kan bekijken. Het is een geweldige start van de overgang naar een gezondere maar toch lekkere eetwijze. Bovendien is die start heel goed om pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel te verbeteren. Aan mijn eigen klanten - zeker aan zij die een kinderwens hebben - raad ik ten stelligste aan om vóór een mogelijke zwangerschap, te werken aan een kuur zoals deze. Ondertussen begin ik aan week 8 en ben ik bijna 9 kilo lichter. Maar wat veel interessanter is, is dat ik minder stress voel, minder moeilijke emoties ook en mijn hormonen zijn beter in balans.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.