Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding vertering en immuniteit

Krijg je cliënten over de vloer met vage klachten zoals vermoeidheid, pijn en hardnekkig overgewicht? Met chronische tekorten die ondanks het toedienen van suppletie en met gezonde voeding niet opgelost worden. Alsook cliënten met duidelijke verteringsklachten zoals zuuroprispingen, krampen, intolleranties, prikkelbare darm, immuniteitsklachten enz… Weet je niet wat je hiermee aan moet? Dan deel ik graag met jullie zowel mijn ervaring als kennis in deze opleiding.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De essentie van een goede maagzuurproductie als basis voor een goede werking van de darmen.
  • Het verband tussen heel wat fysieke en chronische klachten of tekorten en de vertering.
  • De immuniteit of weerstand optimaliseren door herstel van de werking van maag en darmen.
  • Herstel van de vertering met voeding en leefstijl.
  • Wat als je cliënt bij jou komt met de vraag om medicijnen af te bouwen?
  • Hoe ondersteun je herstel, wanneer is ondersteuning nodig?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via TEAMS, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van, en telt 6 studiepunten.

Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.