Maak met het starttraject OVER gewicht 'je goede voornemens' waar! Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting. - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding vertering en immuniteit

Krijg je cliënten over de vloer met vage klachten zoals vermoeidheid, pijn en hardnekkig overgewicht? Of komen er mensen bij je aankloppen met chronische tekorten die ondanks extra suppletie en met gezonde voeding niet opgelost worden. Ontmoet je regelmatig cliënten met duidelijke verteringsklachten zoals zuuroprispingen, krampen, intoleranties, prikkelbare darm, immuniteitsklachten enz… Weet je niet wat je hiermee aan moet? Dan deel ik graag met jullie zowel mijn ervaring als kennis in deze opleiding.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De essentie van een goede maagzuurproductie als basis voor een goede werking van de darmen.
  • Het verband tussen heel wat fysieke en chronische klachten of tekorten en de vertering.
  • De immuniteit of weerstand optimaliseren door herstel van de werking van maag en darmen.
  • Herstel van de vertering met voeding en leefstijl.
  • Wat als je cliënt bij jou komt met de vraag om medicijnen af te bouwen?
  • Hoe ondersteun je herstel, wanneer is ondersteuning nodig?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via TEAMS, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van, en telt 6 studiepunten.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.