Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding bloedsuikerspiegel

balans herstellen bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en metabool syndroom.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De bloedsuikerspiegel is gekoppeld aan je overlevingsmechanisme, fysiologie en gevolgen
  • De invloed van je bloedsuikerspiegel op de aanmaak van je hormonen
  • Voeding en de bloedsuikerspiegel, kcal tellen of werken met glycemische index
  • Therapie voor aandoening die gevolg zijn van een bloedsuikerspiegel onbalans, overgewicht, diabetes, HVZ en metabool syndroom
  • Hoe ondersteun je het herstel van de balans?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via TEAMS, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

  • Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van.

Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.