Maak met het starttraject OVER gewicht 'je goede voornemens' waar! Met de code 3-isOne-healthy krijg je 10% korting. - meer info

Integratieve Nutritionele Therapie – Opleiding bloedsuikerspiegel

balans herstellen bij overgewicht, vermoeidheid, diabetes, hart- en vaatziekten en metabool syndroom.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

  • De bloedsuikerspiegel is gekoppeld aan je overlevingsmechanisme, bloedsuikerspiegel balans voorkomt vermoeidheid en uitputting
  • De invloed van je bloedsuikerspiegel op de aanmaak van je hormonen
  • Voeding en de bloedsuikerspiegel, kcal tellen of werken met glycemische index
  • Therapie voor aandoening die gevolg zijn van een bloedsuikerspiegel onbalans, overgewicht, diabetes, HVZ en metabool syndroom
  • Hoe ondersteun je het herstel van de balans?

In alle lessen is er aandacht voor het geheel, de verbinding tussen de klassieke westerse wetenschap en de natuurwetenschap; zowel practise als evidence based.

Praktisch:

  • Deze les bestaat uit 5 u online leermodule met video en slides, deze volg je in jouw tijd best voorafgaand aan de vermelde datum van deze opleiding.
  • EXTRA: per les is er 2 u de mogelijkheid om in groep vragen te stellen via TEAMS, deze gaat door op de datum vermeld bij deze opleiding.

Erkende opleiding met accreditatie voor:

  • Diëtisten ADAP: 24 studiepunten voor de basismodule Integrale Nutritionele Therapie, deze les is er een onderdeel van.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.