kit OVER gewicht - meer info

Preventie en welzijn voor ondernemers.

3-isOne voedt lichaam, brein & hart van de menselijke component van je onderneming. Hiermee zet jij in op primaire preventie. Dat is waardevol voor jezelf en jouw onderneming. Wellicht is dit allemaal nieuw voor jou en zal het heel wat vragen bij jou oproepen zoals:

  • Wat kost langdurig of regelmatig ziekteverzuim?
  • Wat is primaire preventie?
  • Wat kost primaire preventie en wat levert het op?
  • Wat is mijn concreet plan van aanpak?

Als ervaren ondernemer heb ik hier ook mee geworsteld. Voornamelijk de kleine en middelgrote onderneming worden hierdoor erg kwetsbaar. Niet alleen verliezen ze bij langdurig ziekteverzuim een goede werkkracht. Het verhoogt bovendien de werkdruk voor jou en de andere collega’s in jouw onderneming. Volgens Securex kost iemand die langdurig uitvalt 20.000 € aan de onderneming en maatschappij. Volgens ‘CM’ en ‘Liantis’ brengt iedere euro die geïnvesteerd wordt in preventie € 4 op. Kijk zelf maar eens naar het cijfer op je balans aan kosten wegens ziekteverzuim.

Wist je dat het meermaals wetenschappelijk bewezen is dat het inzetten van gezonde voeding de meest rendabele investering is die een bedrijf kan doen?

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je:

  • praktische, eenvoudig toepasbare oefeningen voor een optimale energie tijdens het werk en het dagelijks leven.
  • een tussendoortje maken met een optimale nutriënten- en energiebalans.
  • over de 5 pijlers die nodig zijn om je lichaam, brein & hart als je eigen ‘onderneming’ zelf optimaal te besturen.
190130-cyclus

Wat levert dit jou, je werknemers en je onderneming op?

  • Gezonde balans tussen werk en privé
  • Mentale focus & een vitaal lichaam
  • Meer rendabiliteit

Werkbare preventie is eenvoudig en plezant! Tijdens deze speelse en educatieve workshop ga je zelf creatief aan de slag met chocolade. Benieuwd naar hoe dit je zal smaken?

Pascale Verlinde

Gent

Pascale Verlinde

Met de 3-isOne kit OVER gewicht ontdek je snel al de valkuilen waarmee we dagelijks te maken krijgen en hoe die aan te pakken. Vooral de uitleg over de bloedsuikerspiegel was voor mij een eyeopener. Ook de tips om voldoende te bewegen zoals wandelen en fietsen en krachttraining (fit20) zijn een extra ondersteuning van dit traject. Na 5 weken was ik 5,5 kg kwijt; een super resultaat op de weegschaal. En ik ben vooral veel wijzer geworden over de vele processen die in ons lichaam plaatsvinden. Deze 3-isOne levensstijl is gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven wat ertoe leidt dat gewichtsverlies blijvend is.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.