Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

Samen GEZOND

Toffice coworking space - Samen GEZOND

Gezonde én gelukkige mensen: een utopie of een haalbare droom?

Op 21 september zal Christel Stevens, ingenieur voeding, oprichtster van 3-isOne en schrijfster van het boek ‘Samen GEZOND’, jullie meenemen in wonderlijke wereld van gezond leven. In een vorig leven was ze directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ze zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ze resoluut voor een nieuw leven, met opleidingen tot de natuurdiëtiste die ze nu is.

Tijdens dit event kom je meer te weten over hoe de 5 pijlers van 3-isOne, bewegen, voelen, voeden, ademen en rusten, je kunnen begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. Dit evenement gaat dus over veel meer dan voeden alleen maar over een complete make-over van je levensstijl. Hierdoor krijg je een natuurlijke balans in je leven waarbij je zelf je gezondheid in stand houdt door je zelfgenezend vermogen aan te spreken. Christel zal je waardevolle inzichten meegeven die niet alleen interessant zijn voor de preventie van klachten maar ook bij gezondheidsherstel van bij het fundament, zowel op korte als lange termijn.

In haar boek en tijdens de lezing licht ze toe hoe je met eenvoudig dagelijks toepasbare tips en tricks een natuurlijke balans in je leven installeert. Hierdoor heb je meer energie waardoor je weer met plezier naar je werk gaat en ook meer tijd kan creëren voor ontspanning en hobby’s en onvergetelijke momenten met je familie en vrienden.

En natuurlijk krijg je niet alleen informatie tijdens deze lezing. Christel laat je ook letterlijk proeven van de resultaten van haar 3-isOne leefstijlprogramma.

Dit evenement werd georganiseerd door coworking space Toffice.

Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.