Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER gewicht door beter (w)eten!

Heb jij ook al meer diëten geprobeerd dan je je kan herinneren? Kun je wel gewicht verliezen maar nooit op lange termijn? Steven je na een aantal weken of maanden diëten onherroepelijk op een jojo af? Veel mensen delen die frustratie!

Diëten kan iedereen. Maar daarna je gewicht in balans houden, dát is een heel ander paar mouwen. En daar ligt voor vele mensen de wáre uitdaging! Wat we immers écht willen is dat die inspanningen beloond blíjven en dat we kunnen genieten van een normaal sociaal leven.

In ons gratis webinar ‘OVER gewicht’ beantwoord ik, Christel Stevens, natuurdiëtiste, een aantal belangrijke vragen, zoals:

  • Waarom heeft gewichtstoename niet alleen te maken heeft met voeding?
  • Hoe vermijd ik een jojo-effect na elk dieet?
  • Hoe kun je genieten van lekker eten en tóch slank en gezond worden?
  • Hoe bevrijd je jezelf (permanent) van emo- en stress-eten en optimaliseer je vetverbranding, ook op lange termijn?
  • Wat is de relatie tussen vitaliteit en je gewicht en hoe kun je beide in balans brengen en houden?

Het webinar wordt uitgezonden via Vimeo en je kunt als deelnemer tijdens de uiteenzetting helemaal anoniem blijven als je dat wenst. Ik geef een basisuitleg van 30 minuten en daarna hou ik me nog 30 minuten vrij om eventuele vragen te beantwoorden.

Dirk Meeus getuigenis

Dirk Meeus

Sint-Niklaas

Dirk Meeus

Als ondernemer werk je veel uren, heb je veel veerkracht nodig, en is ziek worden geen optie. Na een lange winter zonder veel mogelijkheden om de batterijen op te laden, voelde ik me zeer vermoeid, en recupereerde ik minder en minder van de zware werkweken. Daarnaast ga je dan compenseren met zoetigheden, vette voeding, etc. Door een consult met Christel kreeg ik een grondige diagnose van wat er met mijn lijf aan de hand was, en een gedetailleerd actieplan om qua voeding, rust, beweging, en ondersteund met voedingssupplementen aan de slag te gaan. Na een tweetal weken voelde ik mij een ander mens. Veel energieker, betere nachtrust, terug zin om te sporten. Er zijn ook enkele opvolgingsmomenten gepland om te evalueren en bij te sturen. Een traject bij 3-is-one is een investering in jezelf. Aanrader!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.