Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER gewicht door beter (w)eten!

Heb jij ook al meer diëten geprobeerd dan je je kan herinneren? Kun je wel gewicht verliezen maar nooit op lange termijn? Steven je na een aantal weken of maanden diëten onherroepelijk op een jojo af? Veel mensen delen die frustratie!

Diëten kan iedereen. Maar daarna je gewicht in balans houden, dát is een heel ander paar mouwen. En daar ligt voor vele mensen de wáre uitdaging! Wat we immers écht willen is dat die inspanningen beloond blíjven en dat we kunnen genieten van een normaal sociaal leven.

In ons gratis webinar ‘OVER gewicht’ beantwoord ik, Christel Stevens, natuurdiëtiste, een aantal belangrijke vragen, zoals:

  • Waarom heeft gewichtstoename niet alleen te maken heeft met voeding?
  • Hoe vermijd ik een jojo-effect na elk dieet?
  • Hoe kun je genieten van lekker eten en tóch slank en gezond worden?
  • Hoe bevrijd je jezelf (permanent) van emo- en stress-eten en optimaliseer je vetverbranding, ook op lange termijn?
  • Wat is de relatie tussen vitaliteit en je gewicht en hoe kun je beide in balans brengen en houden?

Het webinar wordt uitgezonden via Vimeo en je kunt als deelnemer tijdens de uiteenzetting helemaal anoniem blijven als je dat wenst. Ik geef een basisuitleg van 30 minuten en daarna hou ik me nog 30 minuten vrij om eventuele vragen te beantwoorden.

Caroline Van Hove

Dendermonde

Caroline Van Hove

Vorig jaar was ik ten einde raad, omdat mijn BMI veel te hoog was. Ik overwoog een maagverkleining, maar mijn man en kinderen raadden mij de ingreep af. Via via kwam ik bij Christel Stevens terecht. Ze bleek een heel lieve en ervaren vrouw, die mij goed verstond, dus ik startte bij haar een traject. Christel bleek mijn redding. Sedert onze eerste afspraak ben ik in totaal 16,5 kg afgevallen. Ik ben daar ZO gelukkig mee! Ik kan iedereen een traject bij 3 is One aanraden, en wil graag vertellen hoe gelukkig ik erdoor geworden ben. Mensen mogen mij altijd contacteren als ze mijn verhaal willen horen!

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.