Boek nu je online kennismakingsconsult voor € 45,- - meer info

MINDER gewicht door beter (w)eten!

Heb jij ook al meer diëten geprobeerd dan je je kan herinneren? Kun je wel gewicht verliezen maar nooit op lange termijn? Steven je na een aantal weken of maanden diëten onherroepelijk op een jojo af? Veel mensen delen die frustratie!

Diëten kan iedereen. Maar daarna je gewicht in balans houden, dát is een heel ander paar mouwen. En daar ligt voor vele mensen de wáre uitdaging! Wat we immers écht willen is dat die inspanningen beloond blíjven en dat we kunnen genieten van een normaal sociaal leven.

In ons gratis webinar ‘OVER gewicht’ beantwoord ik, Christel Stevens, natuurdiëtiste, een aantal belangrijke vragen, zoals:

  • Waarom heeft gewichtstoename niet alleen te maken heeft met voeding?
  • Hoe vermijd ik een jojo-effect na elk dieet?
  • Hoe kun je genieten van lekker eten en tóch slank en gezond worden?
  • Hoe bevrijd je jezelf (permanent) van emo- en stress-eten en optimaliseer je vetverbranding, ook op lange termijn?
  • Wat is de relatie tussen vitaliteit en je gewicht en hoe kun je beide in balans brengen en houden?

Het webinar wordt uitgezonden via Vimeo en je kunt als deelnemer tijdens de uiteenzetting helemaal anoniem blijven als je dat wenst. Ik geef een basisuitleg van 30 minuten en daarna hou ik me nog 30 minuten vrij om eventuele vragen te beantwoorden.

Eline

Eline Hoskens

Belsele

Eline Hoskens

Ik heb onlangs ‘1 jaar zonder migraine’ mogen vieren. Ik heb in die tijd wel nog een 6-tal migraineaanvallen voelen opkomen, maar ik heb ze telkens tijdig kunnen verijdelen met de tips van Christel. Lotgenoten weten hoeveel dit betekent. Ik heb mijn leven terug. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet krampachtig mijn triggers moet vermijden, zoals chocolade. Dat kan ik gewoon blijven eten zonder dat dit nog migraine uitlokt. Ik geraakte ook van nog een aantal andere lichamelijke klachten af waarvan ik was vergeten dat ik ze had en leerde en ervaarde wat een ‘genezingscrisis’ is en hoe het ‘zelfgenezend vermogen’ werkt.

Meer informatie?

Aarzel niet en neem contact op met ons, wij beantwoorden graag jouw vragen.